Įkraunama...
Įkraunama...

Ko jums niekas nepasakė apie gimdymą

siaip tai is tikruju kateteris ivedamas dar pries cp, kad per operacija nebutu jokiu staigmenu ant stalo ir butu sterilu smile.gif o siaip procedura nelb maloni bet ir neskausminga cool.gif o beje po operacijos ir narkozes iskart negalima keltis tai todel ir tenka tokias proceduras atlikinet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 30, 20:06)
Labas vakaras
Jei kateteris buvo įvestas jums, nekalbėkite apie visas likusias. Man nei prieš, nei per, nei po gimdymo kateterio šlapimo pūslėje nebuvo.  4u.gif

drinks_cheers.gif Ir man ne schmoll.gif
Atsakyti
O man kazkodel buvo labai netiketa - kad taip sunku stumti blink.gif . aisku, gal cia tik man taip, nes as ir plysau labai bestumdama...
Atsakyti
man tai viskas buvo netiketa galima sakyt.kad taip sunku stumt,kad tokie skausmingi saremiai...daugiau negimdyciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 08 08, 10:03)
man tai viskas buvo netiketa galima sakyt.kad taip sunku stumt,kad tokie skausmingi saremiai...daugiau negimdyciau schmoll.gif

Tik dabar taip sakai biggrin.gif as ir taip galvojau(ir manau daugelis)laikas gydo zaizdas ir ta skausma pamirsti mirksiukas.gif
Atsakyti
juk ne kiekvienai taip pat,gal kitom nebuvo taip baisu.nors is kur as galiu zinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 08 08, 10:11)
Tik dabar taip sakai biggrin.gif as ir taip galvojau(ir manau daugelis)laikas gydo zaizdas ir ta skausma pamirsti mirksiukas.gif

tik pagimdžius ta pačia akimirka pasimiršta tas skausmas, aišku visokių moterų yra , visos skirtingai jaučia skausmą , bet beveik visos kuri laiką sako daugiau tikrai negimdysiu biggrin.gif
Atsakyti
nu man tik pagimdzius tikrai nepasimirso,nes dar pora valandu negalejau pajudet is skausmo
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 01 22, 12:13)
Man nemaloniausia ir netikėta buvo, kai sesutė paspaudinėjusi gimdą pakėlė kelnaites ir pažiūrėjo į paketo turinį, tikrai labai nejaukiai pasijaučiau, gi galėjo įspėti doh.gif Dar nieko nebuvau girdėjusi apie tai, kad kai kada pradėjus stumti ir išstūmus galvytę, kurį laiką daugiau nebegalima stumti dėl per greito vaikelio ėjimo, tas man buvo, beje, ir skaudžiausia.

o mums per pamokeles aiskino, kad isgimdzius galvyte, stumima sustabdo tik tam , kad gydytoja turetu galimybe uzkisus pirsta patikrinti ar nera bambagysle apsisukusi aplink leliuko kakliuka, juk jei stumsi toliau, gali uzsmaugti blink.gif

man gimdymas jau visai ne uz kalnu, tikiuosi nebus jokiu netiketumu unsure.gif apsisvieciau kiek galejau-kad kraujuosiu zinau, kad galiu apsikakoti stumimo metu- taip pat( midwife sake uk niekas klizmu nedaro, nesijaudint,tai normalu, sutvarkys viska) doh.gif
Atsakyti
Nezinojau, kad nuo stumimo hemorojus atsiranda blink.gif doh.gif Pirma karta gyvenime suzinojau, kas tai per dalykas doh.gif
Atsakyti
Bijojau, kad neišstumsiu vaikelio. Po gimdymo nustebau, kad stumti buvo taip lengva. Ir tiesa.. gimdymo skausmas pasimirso iškart gimus vaikiui. Po gimdymo jokių skausmų neliko. Ir dar.. mėnesinės po gimdymo taip pat pasidarė NESKAUSMINGOS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilmama @ 2008 08 04, 18:56)
siaip tai is tikruju kateteris ivedamas dar pries cp, kad per operacija nebutu jokiu staigmenu ant stalo ir butu sterilu  smile.gif  o siaip procedura nelb maloni bet ir neskausminga  cool.gif o beje po operacijos ir narkozes iskart negalima keltis tai todel ir tenka tokias proceduras atlikinet  blush2.gif

mano akusere buvo super saunuole - kateteri ivede kai jau puse kuno buvo uztirpe ir nieko nemalonaus nejauciau... ir kai jis buvo ivestas buvo super duper, kad nereikejo prasineti basono, raitytis ant jo ir taip toliau.... didesnis sokas buvo, kai ji iseme ir liepe paciai i tulika vaiksciot smile.gif atrode toks ilgas ir tolimas kelias smile.gif
Atsakyti