Įkraunama...
Įkraunama...

Ko jums niekas nepasakė apie gimdymą

nesitikejau kad taip lengva stumti bus 4u.gif ..bet kaklelio atsidarymas nerealiai skausmingas,tikejausi kad maziau skaudes...antra karta gimdyti nenoreciau bet zinau kad reikes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 08 08, 06:03)
man tai viskas buvo netiketa galima sakyt.kad taip sunku stumt,kad tokie skausmingi saremiai...daugiau negimdyciau schmoll.gif

As irgi taip sakiau....Ir po pirmo,ir po antro, ir po trecio lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors gimdymai laaabai sunkus buvo,visi vaikuciai uzstrigo. unsure.gif
Atsakyti
Nežinojau, kad reikės placentą gimdyti, tai pirmą kartą kai gimdžiau buvo šokas biggrin.gif
Atsakyti
Nors jau gimdziau antra- man buvo siurprizas, netiketumas, kai atvykus i priemima-paziurejo atsidaryma kaklelio, pasake kad jau labai didelis ir kad klizmos nebedarys man , nes jau per velu.. Nes vandenys dar buvo nenubege, tai sako gali issiplauti ten kazkas kol jus tustinsites..
Taip ir nuslinkau i gimdykla nosi nukabinus
Nustebau (siaip labai pati norejau, kad duotu klizma, nes buciau jaukiau pasijutus ant gimdymo stalo)
Atsakyti
kursuose girdejau, kad vietoj skutimo galima reikalauti, kad plaukucius suklijuotu spec klijukais... juk ne visos skutasi.. buna kam po to labai plaukai iaugineja

Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2009 01 11, 13:44)
kursuose girdejau, kad vietoj skutimo galima reikalauti, kad plaukucius suklijuotu spec klijukais... juk ne visos skutasi.. buna kam po to labai plaukai iaugineja

Galėtumėt išsamiau apie tuos kursus?
Atsakyti
tiesiog pasiruosimo gimdymui ir vaikelio auginimui kursai
daug dabar ju
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 04 29, 00:18)
Buvau visiškai nepasiruošusi, kad man darys CP. Per kelias h su ta mintim su susitaikiau, bet tada kitas netikėtumas - vyrui dalyvauti neleidžiama. Nors ir medicininę aprangą turėjo.
O kai jau operacijai ruošė, tai bjauriausia, kad rankas pririšo, lyg nukryžiuotąją doh.gif

Jezus,dar ir taip buna siais laikais blink.gif blink.gif Skamba kaip viduramziai unsure.gif
Atsakyti
Pasiskaicius tema tokia daug zinanti pasijutau biggrin.gif bent zinosiu, ko tiketis vaziuojant i GN ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulia25 @ 2009 01 12, 12:59)
Jezus,dar ir taip buna siais laikais blink.gif  blink.gif  Skamba kaip viduramziai unsure.gif

kai nukryziuotoja pririsa visu operaciju metu, kai daroma pilna narkoze, cia saugumo sumetimais ax.gif
Atsakyti
tik pries gimdyma suzinojau, kad as "dar nemokanti gimdyt" ax.gif Tai, galvoju, kaip cia tos praktikos igyt galima g.gif Bet po pirmo gimdymo antra gimdant tikrai jau daug zinociau ir mokeciau 4u.gif
Atsakyti
aciu uz tema. apsisvieciau kiek pries savo pirmaji karta. tikiuos kazkokiu dideliu siurprizu nebus.
Atsakyti