Kai gimdžiau tai iš gydytojų, personalo pusės kažkokių didelių siurprizų nebuvo. Kas nustebino tai mano pačios savyjauta
Nors pagimdžiau greitai (ligoninėje buvau 7 val, o 10 val jau tirėjau savo lelių), bet toj priešgimdyvinėje palatoje labai ėmė piktis

na nežinau kodėl taip ant visų ant personalo, ant savęs, apkeikiau mintyse visus ką pažystu
O baisiausia buvo kai guliu aš ten, sarėmiauju iš lengvo ir užuodžiu kaip sesutės, gydytojos, savo kambarėlį kavą geria. Na o piktis koks, kad čia tipo man skauda, o visiems dzin, dar tipo kavą geria

dabar tai juokas ima, o tada kažkos siutas ėmė juokinga

dar net gydytojai vieną kartą neleidau pažiūrėti koks jau atsidarymas, nes tipo vos ne ko čia lendant

jauna kvaila buvau, o kai jau ant to stalo paguldė, tai 15 min. ir viskas, tik 2 stumimai ir ,,psio"

tai pradžioj toks vaizdas, kad net nesupratau, kad viskas. nes kažkaip šventai tikėjau, kad pats baisumas tai jau čia pats tas gimdymas, o ne sarėmaia, o čia viskas taip greitai, kad net nesusigaudžaiu.Na manau man pasisekė, kad gimdymas lengvas, tai tu visokių siurpriziukų (kirpimas/plišimas/siuvimas) nebuvo.