Įkraunama...
Įkraunama...

Ko jums niekas nepasakė apie gimdymą

Naujai gimdancios tik neklausykit siurpinanciu gimdymo pasakojimu. Jums vistiek bus ne taip. As vis masciau, kaip ten tuos saremius istvert,kaip epiduro nenaudot..o prabuvau visus saremius namie,atvariau su 7cm ir iskart gime. Sekmes visom,jum paruosta tiek skausmo kiek galit pakelt mirksiukas.gif O nustebino mane tai,kad paciai patiko gimdymas(idomu pirmakart nors ir skauda),patiko ligoninej savaicike,nes visko ismoksti ir prisimenu db su nostalgija ta laika. Taip ir noris pakartot bigsmile.gif
Atsakyti
Blyksteli kada gimdai? papasakok kaip viskas ejosi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jozikvtumane @ 2013 06 22, 16:17)
Naujai gimdancios tik neklausykit siurpinanciu gimdymo pasakojimu. Jums vistiek bus ne taip. As vis masciau, kaip ten tuos saremius istvert,kaip epiduro nenaudot..o prabuvau visus saremius namie,atvariau su 7cm ir iskart gime. Sekmes visom,jum paruosta tiek skausmo kiek galit pakelt mirksiukas.gif O nustebino mane tai,kad paciai patiko gimdymas(idomu pirmakart nors ir skauda),patiko ligoninej savaicike,nes visko ismoksti ir prisimenu db su nostalgija ta laika. Taip ir noris pakartot bigsmile.gif

Visu pirmas labas rytas busimos ir esamos mamytes, sitas komentaras labai nuramina, nes mums liko nedaug ir sirdele kulnuose arodo, cia neseniai keliso drauges susilauke mazyliu ir atrodo vien ispudziais gyvena po gimdymo , o man darosi taip neramu, o cia sioks toks mazas sviesos blyksnis, kad viskas bus kaip bus :0
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2013 06 14, 14:59)
Nieko, visiskai nieko nejauciau iki kokiu 9cm atsidarymo. Nei vandenys nubego, nei paruosiamieji saremiai buvo. Buciau buvus namie- neisivaizduoju kuo baigtusi  unsure.gif Gulejau ligonineje ir tai per stebukla nepagimdziau lovoje  doh.gif Man tikrai niekas nesake, kad kai STAIGA uzsimanai kaku ir atrodo tuoj apsivemsi- tai ir yra gimdymas, tiksliau laikas stumt  blink.gif

Jus labai laiminga moteris!!! 4u.gif
Atsakyti
http://www.pregnantc...t-tell-you.html

čia straipsniukas apie tai, kokie siurprizai laukia po gimdymo. Išskyrus gana ilgą kraujavimą po gimdymo - visa kita man buvo tikrai netikėta smile.gif
Atsakyti
Niekas nepasake, ir apie toki dalyka net forumuose neskaiciau, kad pagimdzius labai kraujavau ir vale gimda (sukiso ten visa ranka) blink.gif va tada tai jausmelis buvo, baisiau nei gimdyti, aisku epiduras buvo padarytas kitaip neistverus buciau.
Atsakyti
QUOTE(jurga87 @ 2013 08 02, 19:15)
Niekas nepasake, ir apie toki dalyka net forumuose neskaiciau, kad pagimdzius labai kraujavau ir vale gimda (sukiso ten visa ranka)  blink.gif va tada tai jausmelis buvo, baisiau nei gimdyti, aisku epiduras buvo padarytas kitaip neistverus buciau.

O siaip nustebau kad palatoj neleido arbatinuko turet,pientraukio paciai issisterilizuot ir savo buteliuku naudot:)tai kaip sekesi gimdyti tom,kas baimes i kulnus prisivare??smile.gif)))
Atsakyti
Man tai nepasake, kad reikes KAKOTI tikraja ta zodzio prasme smile.gif Galvojau, kad stumimas kazkoks kitoks. Kai pasake stumti pradejau is pilvo stumti. Tai gydytuoja man sako nematau, kad stumi. Sakau nu stumiu is visu jegu...Ji sako kakok!!! As pradejau juoktis. sakau ar tikrai taip reikia? Galvojau kazkaip kitaip reikes lotuliukas.gif
Atsakyti
niekas nesake ir niekur neuzmaciau kad per saremius buna ,,rozines,, isskyros. Buvau issigandus ne juokais, maniau gal kokia placenta plyšo ar dar kas, bet paskambinus akuserei nusiraminau. smile.gif
Atsakyti
Aš ne taip įsivaizdavau tą patį stūmimo jausmą. Akušerė klausė ar jau norisi kakoti? Sakau ne. Nors vaikas jau lindo lauk. Sakau aš visa drebu kaip epušė, man kažkas darosi. Vėl klausia - ar nori kakoti? Paskui pasižiūri, o dieve, gimdo jau sako lotuliukas.gif Taigi, aš nejaučiau jokio noro kakoti arba tas jausmas kuris buvo man nė iš tolo nepriminė kakojimo schmoll.gif lotuliukas.gif
Tiesa, kai vaikelis ėjo gimdymoo takais tai buvo toks jausmas, kad akušerė sukišus pirštus į užpakalį plėšė mane, bet, aišku, nieko panašaus nebuvo, tik jausmas toks, t.y. skausmas išangėj jautėsi, o ne makšty.
Sorry už žodyną 4u.gif
Atsakyti
Tikėjausi labai reguliarių saremių ir ilgenių, o pas mane tai kas porą tai kas dešimt minučių, nuvykus į ligoninę nusiraminimui paaiškėjo, kad jau visi 8 cm atsidarymas. O vat ko labiausiai nesupratau, tai kaip ten reikia stumt doh.gif Iki šiol nežinau, kaip ji išsikrapštė. Užtrukau labai ilgai kol išstūmiau. Kartais iš tos baimės, kad nežinau, ką daryt, net vaidindavau, kad nejaučiu saremių (na jie ne tokie skausmingi kaip filmuose man pasitaikė) ir laukiau kol pati išslys, bet aišku, kai prigąsdino visais kirpimais ir traukimais, tai tada šast ir pavyko ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos besilaukiancios mamytes,as dabar laukiuosi antro ir beproto bijau gimdymo..net nezinau kodel:) pasiskaiciau cia nemazai bet galiu ir as papasakot kaip man buvo pirma karteli smile.gif gimdziau klaipedos ligoninei,nezinau gal gelbejo kad iki 18metu truko keliu menesiu ir visi labai gerai elgesi bet labai blogai nebuvo,nors skausmas saremiu buvo nepakeliamas ir rekaiu turbut ant visos ligonines doh.gif Nejutau nei kai kirpo mane nei kai vandenys nubego,net nezinau turbut kokia stikline buvo smile.gif del placentos isgimdymo as neziojau bet nebuvo labai baisus dalykus smile.gif tik baisu buvo kad niekas nesake kad klizmos nebedaro ir per stumima buvo ups.. blush2.gif stangos kai prasidejo is kart supratau ir tikrai nepasakyciau kad jausmas kai nori kakot, o isstumiau net nezinau kiek trukau bet vyras sake kad labai greitai,su viskuo uztruko gimdymas 7h smile.gif ir drabuzeliai buvo mano,tik vilnones kojinytes liepe begti i turgu pirkti nes mano per svelnios buvo is parduotuves,ir buteliukai mano buvo:) va ko neatsimenu tai ar mane apiprause kaip dauguma rase,tik zinau kad padejo visa kraujuota dukryte ir as maciau po to dusa labai norejau eiti nusiprausti o niekas neleido net judeti smile.gif dl kraujavimo tai labai keista,man visa sarasa gydytoja dave ir liepe net pamperiuku nusipirkt nes patogiau nei su paketais smile.gif tik naudojau as tik viena nes man nebuvo taip baisu,bet mano palatoj gulejo panele kuri pagimde per pusvalandi tai su baisiom komplikacijom po gimdymo buvo net is lovos neislipo ir kraujavo baisiai,tai jai atidaviau pamperiukus tai labai dekojo jos mama smile.gif gimdziau 2007 metais,bet labai nesiskundziu tik bijau to skausmo ir kad vyro nebus salia,kazkokia paranoja prasidejo smile.gif oj kaip cia isipleciau.. 4u.gif
Atsakyti