Sveikos visos besilaukiancios mamytes,as dabar laukiuosi antro ir beproto bijau gimdymo..net nezinau kodel:) pasiskaiciau cia nemazai bet galiu ir as papasakot kaip man buvo pirma karteli

gimdziau klaipedos ligoninei,nezinau gal gelbejo kad iki 18metu truko keliu menesiu ir visi labai gerai elgesi bet labai blogai nebuvo,nors skausmas saremiu buvo nepakeliamas ir rekaiu turbut ant visos ligonines

Nejutau nei kai kirpo mane nei kai vandenys nubego,net nezinau turbut kokia stikline buvo

del placentos isgimdymo as neziojau bet nebuvo labai baisus dalykus

tik baisu buvo kad niekas nesake kad klizmos nebedaro ir per stumima buvo ups..

stangos kai prasidejo is kart supratau ir tikrai nepasakyciau kad jausmas kai nori kakot, o isstumiau net nezinau kiek trukau bet vyras sake kad labai greitai,su viskuo uztruko gimdymas 7h

ir drabuzeliai buvo mano,tik vilnones kojinytes liepe begti i turgu pirkti nes mano per svelnios buvo is parduotuves,ir buteliukai mano buvo:) va ko neatsimenu tai ar mane apiprause kaip dauguma rase,tik zinau kad padejo visa kraujuota dukryte ir as maciau po to dusa labai norejau eiti nusiprausti o niekas neleido net judeti

dl kraujavimo tai labai keista,man visa sarasa gydytoja dave ir liepe net pamperiuku nusipirkt nes patogiau nei su paketais

tik naudojau as tik viena nes man nebuvo taip baisu,bet mano palatoj gulejo panele kuri pagimde per pusvalandi tai su baisiom komplikacijom po gimdymo buvo net is lovos neislipo ir kraujavo baisiai,tai jai atidaviau pamperiukus tai labai dekojo jos mama

gimdziau 2007 metais,bet labai nesiskundziu tik bijau to skausmo ir kad vyro nebus salia,kazkokia paranoja prasidejo

oj kaip cia isipleciau..