Įkraunama...
Įkraunama...

Ko jums niekas nepasakė apie gimdymą

QUOTE(Chanelle @ 2013 04 16, 14:47)
Nustebau del vandens kiekio. Kazkaip isivaizdavau, kad nubegs kokia stikline ar kelios vandens, o taiP gerokai sliukstelejo, kad net issigandau biggrin.gif ir kitas dalykas, nesitikejau, kad tie vandenys po truputi toliau tekes iki gimdymo pabaigos smile.gif

Aš irgi buvau nustebus, kiek daug jų buvo. Ir buvau nustebus, kaip gerai pajutau, kaip vieno stipraus sąrėmio metu vandenmaišis plyšo ir jie pradėjo bėgti. Paskui kone kas antro sąrėmio metu jie vis tekėjo po truputį.
Atsakyti
Apie gimdyma atrodo viska zinojau...na kiek galima zinoti is pazystamu, knygu ir interneto smile.gif Zinojau kad skaudes, bet kad taip skauda karsta.gif
Noris antro leliaus, bet nenoriu gimdymo blush2.gif
Atsakyti
šviežiausi įspūdžiai mano - nebuvo taip baisu kaip tikėjausi, sąrėmiai truko kas 5 minutes 13 val. , o kaklelio atsidarymas vos cm, išleidau vyrą pavalgyt, tai sesė vos spėjo jam paskambint kad grįžtų -kaklelis atsivėrė per pusvalandį, pagimdžiau per nepilną valandą, net nuskausminimo nespėjau gaut. Tai pirmas mano vaikelis, buvau skaičiaus kad taip pirmakartėms nebūna... tiesa, neatsidalino placenta, gavau narkozę ir .. buvau kosmose lotuliukas.gif jėtus kaip buvo gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2013 06 13, 16:28)
šviežiausi įspūdžiai mano - nebuvo taip baisu kaip tikėjausi, sąrėmiai truko kas 5 minutes 13 val. , o kaklelio atsidarymas vos  cm, išleidau vyrą pavalgyt, tai sesė vos spėjo jam paskambint kad grįžtų -kaklelis atsivėrė per pusvalandį, pagimdžiau per nepilną valandą, net nuskausminimo nespėjau gaut. Tai pirmas mano vaikelis, buvau skaičiaus kad taip pirmakartėms nebūna... tiesa, neatsidalino placenta, gavau narkozę ir .. buvau kosmose lotuliukas.gif jėtus kaip buvo gerai lotuliukas.gif

O galima placiau apie placenta? ax.gif kaip tai neatsidalino? unsure.gif
Atsakyti
Man niekas nesake, kad galima gimdyma "pramiegot" ir nesuprast kad gimdai. Kaip tik visi kartoja: "gimdymo nepramiegosi". Pramiegosi dar ir kaip!
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2013 06 14, 02:25)
O galima placiau apie placenta?  ax.gif kaip tai neatsidalino? unsure.gif

Blyskteli - nesigąsdinkit. Jei neturėjot persileidimų su gimdos abrazijom ir jei gimdysit ne Lt, su labiau natūralsitinių pažiūrių personalu - placentos priaugimui ar daliniam išėjimui tikimybė labai labai maža.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 birželio 2013 - 07:44
QUOTE(Mergiona @ 2013 06 14, 06:26)
Man niekas nesake, kad galima gimdyma "pramiegot" ir nesuprast kad gimdai. Kaip tik visi kartoja: "gimdymo nepramiegosi". Pramiegosi dar ir kaip!

Prašom plačiau smile.gif
Atsakyti
Kad gimdant 34 savaičių vandenys gali būti žali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 06 14, 08:57)
Prašom plačiau smile.gif

Nieko, visiskai nieko nejauciau iki kokiu 9cm atsidarymo. Nei vandenys nubego, nei paruosiamieji saremiai buvo. Buciau buvus namie- neisivaizduoju kuo baigtusi unsure.gif Gulejau ligonineje ir tai per stebukla nepagimdziau lovoje doh.gif Man tikrai niekas nesake, kad kai STAIGA uzsimanai kaku ir atrodo tuoj apsivemsi- tai ir yra gimdymas, tiksliau laikas stumt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 14 birželio 2013 - 14:01
QUOTE(Mergiona @ 2013 06 14, 14:59)
Nieko, visiskai nieko nejauciau iki kokiu 9cm atsidarymo. Nei vandenys nubego, nei paruosiamieji saremiai buvo. Buciau buvus namie- neisivaizduoju kuo baigtusi  unsure.gif Gulejau ligonineje ir tai per stebukla nepagimdziau lovoje  doh.gif Man tikrai niekas nesake, kad kai STAIGA uzsimanai kaku ir atrodo tuoj apsivemsi- tai ir yra gimdymas, tiksliau laikas stumt  blink.gif

geras hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2013 06 14, 01:25)
O galima placiau apie placenta?  ax.gif kaip tai neatsidalino? unsure.gif

teisingai, nesigąsdink, tiesiog ten kažkaip virkštelė prie pta sienos buvo prisistaisius ir tiek, bet dėl to, no problem, jokio diskomforto:)
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2013 06 14, 14:59)
Nieko, visiskai nieko nejauciau iki kokiu 9cm atsidarymo. Nei vandenys nubego, nei paruosiamieji saremiai buvo.

Man irgi panašiai buvo per anttrą gimdymą. Nesitiki, bet.. - taip, kartais taip nutinka.
Atsakyti