Įkraunama...
Įkraunama...

Ko jums niekas nepasakė apie gimdymą

QUOTE(Elee @ 2011 09 20, 21:47)
Aš maniau,kad vandenys tai ir bus skysti kaip vanduo, o va pasirodo buvo kaip kokios gleivės, tai nesupratau iš pradžių, bet nebuvo laiko gilintis biggrin.gif

tai cia jums gleiviu kamstis buvo.
Tas gleiviu kamstis 3 dienos iki gimdymo pradzios man ir buvo tai, kas mane nustebino ir trumpam isgasdino lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nemalonių pojūčių sukėlė drebanti lyg nuo elektros šoko nosis bigsmile.gif fear.gif
Tikrai keistas ir nemalonus dalykas, atrodo, kad nuo įtampos visas veidas dreba ir tu negali nieko su tuo padaryti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romančiukė: 26 kovo 2013 - 14:46
Na, įdomių, bet naudingų dalykų čia pasiskaičiau. Gimdysiu antrą, bet po devynių metų pertraukos, tai buvo gerai atnaujinti žinias ax.gif
Atsakyti
Aš net gimdydama niekaip negalėjau įsisąmoninti, kad poreikis stumti yra toks pats jausmas, kaip poreikis tuštintis - kai liepė stumti, aš nevalingai stengiausi nestumti, nes vis atrodė, kad va apsidirbsiu visa doh.gif
Ir dar toks dalykas nemalonus buvo, kai senis gydytojas stūmimo metu čiupino krūtis - gal tai būdas paskatinti greičiau išgimdyti, bet kažkaip labai morališkai buvo šlykštu, nors truko trumpai blush2.gif
Labai bijojau čia pasiskaičiusi kaklelio apžiūros, bet, visa laimė, jis jau buvo pilnai atsidaręs, kai atvažiavau, tai apžiūra nebuvo skausminga.
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2013 03 28, 20:11)
Ir dar toks dalykas nemalonus buvo, kai senis gydytojas stūmimo metu čiupino krūtis - gal tai būdas paskatinti greičiau išgimdyti, bet kažkaip labai morališkai buvo šlykštu, nors truko trumpai blush2.gif

Na, kas čia do dalyks, lai pabando man čiupti, gaus per rankas biggrin.gif Gimdant pirmąjį lyg ir nieks už krūtų nečiupo g.gif
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2013 03 28, 14:11)
Aš net gimdydama niekaip negalėjau įsisąmoninti, kad poreikis stumti yra toks pats jausmas, kaip poreikis tuštintis - kai liepė stumti, aš nevalingai stengiausi nestumti, nes vis atrodė, kad va apsidirbsiu visa doh.gif
Labai bijojau čia pasiskaičiusi kaklelio apžiūros, bet, visa laimė, jis jau buvo pilnai atsidaręs, kai atvažiavau, tai apžiūra nebuvo skausminga.

siaip speneliu stimuliacija skatina gimdyma. Bet..... gydytojas, tokia moters vieta liesdamas turetu atsiklausti leidimo ir paaiskinti kodel ta daro. kitaip tai isivaizduoju, kad ne kas...
Atsakyti
gimdymas tai kaip gimdymas, be staigmenų, bet ko nesitikėjau, tai kad taip skaudės po to huh.gif skaudėjo užpakalį , tikriausiai dėl stumimo, dar prisidėjo tai, kad siuvo. tai dvi savaites naudojau žvakutes nuo skausmo. galima tik 2 per parą, tai kol ateidavo laikas sekančiai jos laukiau kaip išganymo..
Atsakyti
Prisižiūrėjus filmų, nemaniau, kad reikės vos ne jogos pozoje būti gimdymo metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nustebau del vandens kiekio. Kazkaip isivaizdavau, kad nubegs kokia stikline ar kelios vandens, o taiP gerokai sliukstelejo, kad net issigandau biggrin.gif ir kitas dalykas, nesitikejau, kad tie vandenys po truputi toliau tekes iki gimdymo pabaigos smile.gif
Atsakyti
be visu skausmu tai man nemaloniausias dalykas buvo kai dingo vaikiuko tonusai dar belaukiant gimdymo ir sesele pradejo visaip ta pilva masazuoti intensyviai po visus sonus nu kazkas baisaus
Atsakyti
as visada maniau, kad vandenys staigiai vienu kartu nubega ir viskas, bijojau, kad nepastebesiu, kai nubegs, bet is tikro, tai jie man bego labai ilgai, is pradziu labai didelis kiekis, o po to po truputi dar ilgai bego.
Atsakyti
Na as zinojau kad pirmas gimdymas ilgai trunka, bet kad tiek reiks kankintis tai nezinojau, 12 val buvo saremiai kas 3-5 min doh.gif o galiausiai pasirodo buna taip kad placenta neatsidalina ir dave narkoze atidalino ranka, viska pas mane ten sudraske, o veliau su tokiu sketikliu kai isejo narkozesiuvo, man tas ziauriau nei tie saremiai buvo doh.gif
Atsakyti