QUOTE(evaldas5211 @ 2008 02 02, 12:54)
Kiek laiko trunka breketu uzdejimas? 1 val. ar 2? Beje kazka isskaiciau kad reikia po keliu dienu ateit juos aktyvuot, ka tai reiskia? Ar cia yra nesiojanciu beligaturinius breketus, ar galit pasakyt ar labai skauda po uzdejimo?
kiek prisimenu man uztruko apie valanda ant abieju zandikauliu.ir nereikejo nieko aktyvuot,kitas vizitas paprasciausias patenpimas buvo
is pradziu gali ir neskaudet,arba tik siek tiek.kiekvienam skirtingai galima sakit.
Papildyta:
QUOTE(atsa @ 2008 02 03, 16:58)
sveiki, as irgi ruosiuosi istoti i jusu gretas tik kazkaip bijau. bijau kad neistversiu skausmo, nemokesiu priziureti. ar ir jums taip buvo?

nebijok,viskas bus gerai

.skausma istversi,kaip jau minejo piktoji feja gimdant gerokai skaudziau(netgi labai

).del priziurejimo tai bent as tik ispradziu juos valiausi specialiu breketam sepetuku,o poto paprastu ir t.t.,o dabar valausi taip pat kaip ir budama be breketu,tik higiena kas puse metu pasidarau.ir su siulais tarpus issivalau jei netingiu
Papildyta:
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 02 03, 17:43)
nu ir dar ne viena menesi reikes be to danties vaikscioti, ne per savaite tuos tarpus uztraukia, gerai slapux sako... man ir paciai rove du dantis, bet kadangi i ju vieta atstate kitus, tai ne taip ilgai tas tarpu uztraukimo procesas vyko, o va kam visus dantis stumia i ta tarpa, tai ir puse metu reikia vaiksciot, ir dar ilgiau
tikrai taip

bent jau pas mane dar iki siol yra tarpas nors nesioju jau daugiau negu 2 metus,taip kad pagalvok,nes neuzsitrauks jis taip greitai.nors ka gali zinot
Papildyta:
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 02 03, 17:43)
O as jau ketvirtadieni desiuos breketus. LABAI LAUKIU! O kaip ten del skausmo, sako kad po keliu valandu skauda net liezuviu paliest dantis, ar ne? Ir ar su visais breketais taip skauda?
kiekvienam kitaip gali aisku skaudet net kaip sakai kai palieti su liezuviu visus dantis,o gali ir neskaudet (nes buvo kai kuriom kai uzdejo neskaudejo netgi kita diena po uzdejimo)kaip bus tau tai ketvirtadieni ir pamatysi

,o ar su visais taip skauda nezinau,bet skaiciau vakar, kad su beligaturiniais skausmas mazesnis.