Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(evaldas5211 @ 2008 02 03, 20:05)
Tai ortodontijos centre man rodos latkauskiene ir dirba.
Bet man ortodonte sake kad neturetu skaudet po uzdejimo, nes tie breketai kazkuom geresni...

su kolege pakalbejau tai i neodenta bandysiu nes ten vadovai labai paprasti zmones ir ten darbuotoju kvalifikacijos aukstos
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 02 03, 18:43)
O as jau ketvirtadieni desiuos breketus. LABAI LAUKIU! O kaip ten del skausmo, sako kad po keliu valandu skauda net liezuviu paliest dantis, ar ne? Ir ar su visais breketais taip skauda?

tai pagaliau thumbup.gif
o dėl to skausmo biggrin.gif juk vargšai vyrai bet kokį skausmą sunkiai pakelia lotuliukas.gif bus baisu lotuliukas.gif ir iš karto patarimai dėl mitybos: varškės sūreliai, paštetukai ir panašūs dalykai, kurie be jokių pastangų ištirpsta burnoje biggrin.gif sausainukai, pamirkyti arbatėlėje ir t.t.. biggrin.gif

QUOTE(vilmosius @ 2008 02 03, 19:31)
i klinikas jau nesirysiu nes ten eiles dar didesnes, privaciai bandysiu manau i ta savanoriu leksiu ryt, o neteko apie cernikio klinika nieko girdet? yra idomu ten ortodotai? as ten su darbo reikalai varysiu tai gal ir nuolaida gauciau ten

aš ten nebuvau, bet girdėjau labai gerų atsiliepimų g.gif tai va irgi galvoju gal bandyti tenai toliau gydytis g.gif reiks pasiskambinti kada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 02 04, 00:07)
... tai va irgi galvoju gal bandyti tenai toliau gydytis  g.gif

nesupratau unsure.gif gi nuėmė jau tau, kas vėl blogai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 02 04, 01:20)
nesupratau  unsure.gif  gi nuėmė jau tau, kas vėl blogai  blink.gif

viskas gerai biggrin.gif eisiu plombas pasikeisti ir t.t. biggrin.gif su ortodontiniu gydymu jau baigta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 04 vasario 2008 - 00:44
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 02 02, 12:54)
Kiek laiko trunka breketu uzdejimas? 1 val. ar 2? Beje kazka isskaiciau kad reikia po keliu dienu ateit juos aktyvuot, ka tai reiskia? Ar cia yra nesiojanciu beligaturinius breketus, ar galit pasakyt ar labai skauda po uzdejimo?

kiek prisimenu man uztruko apie valanda ant abieju zandikauliu.ir nereikejo nieko aktyvuot,kitas vizitas paprasciausias patenpimas buvo mirksiukas.gif
is pradziu gali ir neskaudet,arba tik siek tiek.kiekvienam skirtingai galima sakit.
Papildyta:
QUOTE(atsa @ 2008 02 03, 16:58)
sveiki, as irgi ruosiuosi istoti i jusu gretas tik kazkaip bijau. bijau kad neistversiu skausmo, nemokesiu priziureti. ar ir jums taip buvo?

thumbup.gif nebijok,viskas bus gerai mirksiukas.gif .skausma istversi,kaip jau minejo piktoji feja gimdant gerokai skaudziau(netgi labai doh.gif ).del priziurejimo tai bent as tik ispradziu juos valiausi specialiu breketam sepetuku,o poto paprastu ir t.t.,o dabar valausi taip pat kaip ir budama be breketu,tik higiena kas puse metu pasidarau.ir su siulais tarpus issivalau jei netingiu ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 02 03, 17:43)
nu ir dar ne viena menesi reikes be to danties vaikscioti, ne per savaite tuos tarpus uztraukia, gerai slapux sako... man ir paciai rove du dantis, bet kadangi i ju vieta atstate kitus, tai ne taip ilgai tas tarpu uztraukimo procesas vyko, o va kam visus dantis stumia i ta tarpa, tai ir puse metu reikia vaiksciot, ir dar ilgiau  4u.gif

tikrai taip mirksiukas.gif bent jau pas mane dar iki siol yra tarpas nors nesioju jau daugiau negu 2 metus,taip kad pagalvok,nes neuzsitrauks jis taip greitai.nors ka gali zinot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 02 03, 17:43)
O as jau ketvirtadieni desiuos breketus. LABAI LAUKIU! O kaip ten del skausmo, sako kad po keliu valandu skauda net liezuviu paliest dantis, ar ne? Ir ar su visais breketais taip skauda?

kiekvienam kitaip gali aisku skaudet net kaip sakai kai palieti su liezuviu visus dantis,o gali ir neskaudet (nes buvo kai kuriom kai uzdejo neskaudejo netgi kita diena po uzdejimo)kaip bus tau tai ketvirtadieni ir pamatysi smile.gif ,o ar su visais taip skauda nezinau,bet skaiciau vakar, kad su beligaturiniais skausmas mazesnis.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 02 03, 19:05)
Tai ortodontijos centre man rodos latkauskiene ir dirba.
Bet man ortodonte sake kad neturetu skaudet po uzdejimo, nes tie breketai kazkuom geresni...

vargeli, gal tu jau nebeissiduok, kad bijai skausmo labiau nei mergos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labas dienas visoms. oj, t,.y. visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Pavasaris su tokia skaisčia saule jau ant nosies??? bigsmile.gif

evaldai, skauda ir po beligatūrinių breketų uždėjimo mirksiukas.gif ir nesvarbu, kad jie kažkuo geresni mirksiukas.gif
Atsakyti
ryt lekiu i neodenta konsultacijai tikiuosi jau sia savaite busiu breketuotaa rolleyes.gif

oras tai super siandien nerealus, pavasaris 4u.gif
Atsakyti
Skauda ir po beligaturiniu uzhdejimo... Gal kazhkiek mazhiau (negaliu palygint, nes kitokiu neturejau)... Skaudeti eme jau po valandos, po keliu dienu jau buvo ramiau, o paskui kazhkaip keistai - paskauda viena dantuka, po keliu dienu nurimsta, tada pradeda kita... Kartais gana stipriai (tikrai negali paliesti liezhuviu), o kartais tik gerokai spustelejus kazhka pajunti. Shiaip tai labai individualu ir matyt niekas negali pasakyti kaip bus butent tau... O gal beveik nieko nejausi.
Atsakyti
Na as to skausmo tiek nebijau (bent taip manau biggrin.gif ), nes LABAI noriu breketu, esu pasiryzes. Bet tik norejau pasiziureti ar tiesa sako ortodonte wink.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 02 04, 17:19)
Na as to skausmo tiek nebijau (bent taip manau biggrin.gif ), nes LABAI noriu breketu, esu pasiryzes. Bet tik norejau pasiziureti ar tiesa sako ortodonte wink.gif

Geriausia įsitikinsi skauda-neskauda, kai pats turėsi breketus. Kiekvienam skausmo suvokimas vis kitoks mirksiukas.gif

Mergaitės (ir berniukai lotuliukas.gif ), skanių blynukų šiandien biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

sninga blink.gif o vakar pavasaris buvo lotuliukas.gif

ate 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti