QUOTE(atsa @ 2008 02 03, 17:58)
sveiki, as irgi ruosiuosi istoti i jusu gretas tik kazkaip bijau. bijau kad neistversiu skausmo, nemokesiu priziureti. ar ir jums taip buvo?
o kada tau deda? as jau treciadieni istosiu i breketininkiu gretas

Labas labas
nebuvom rumsiskese, laukiu atsiliepimu is tu, kurios buvo
ne i tema, suprask, apie breketus:
man dejo ant vieno zandikaulio apie valanda, nuemimas abieju zandikauliu truko irgi panasiai.
del skausmo ir baimes, kad nemokesi priziureti - nu ne vaikai jau esam, kad nepasirupinti dantu higiena
o skausmas tikrai yra pakeliamas, dar nei viena anksciau laiko breketu del skausmo nenusieme
girdejau, kad gimdant labiau skauda
vilmosiau, tai vis delto pas tercijonaite desies breketus?

man dejo ant vieno zandikaulio apie valanda, nuemimas abieju zandikauliu truko irgi panasiai.
del skausmo ir baimes, kad nemokesi priziureti - nu ne vaikai jau esam, kad nepasirupinti dantu higiena

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 02 03, 18:18)
Labas labas
o skausmas tikrai yra pakeliamas, dar nei viena anksciau laiko breketu del skausmo nenusieme
girdejau, kad gimdant labiau skauda

As buvau rumsiskese istikruju zmoniu gausybe, ir veiksmo gausybe

tik lb nepatiko klampojimas per pieva prisiminiau savo botus namie, kad palikau butu labai praverte

na rizikuosiu nes jau nebeliko laiko kada kitos ieskot ortodontes kadangi tarpas didelis ir jau paciai nebemalonu taip vaiksciot, jei ka iskart ja keisiu, mano sukandimas idealus ir tik vienoj pusej danti stums visa kita lieka kaip buve. tai mano labai mazas stumdymas gaunasi ir defektas dantu

QUOTE(vilmosius @ 2008 02 03, 17:23)
As buvau rumsiskese istikruju zmoniu gausybe, ir veiksmo gausybe
tik lb nepatiko klampojimas per pieva prisiminiau savo botus namie, kad palikau butu labai praverte
na rizikuosiu nes jau nebeliko laiko kada kitos ieskot ortodontes kadangi tarpas didelis ir jau paciai nebemalonu taip vaiksciot, jei ka iskart ja keisiu, mano sukandimas idealus ir tik vienoj pusej danti stums visa kita lieka kaip buve. tai mano labai mazas stumdymas gaunasi ir defektas dantu
o beje gal zinot ten galima moket dalimis uz breketus?

taip ir maniau, kad bus klampyne, del to tik ir nevaziavom

o del issimokejimo pas tercijonaite tai nezinau nieko

o apie idealu sakandi kas tau sake? nesikabineju, tik kai cia visos tercijonaite isbrokavo, tai galvoju, ar verta pasitiketi jos nuomone, jeigu jinai taip pasake....
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 02 03, 18:30)
taip ir maniau, kad bus klampyne, del to tik ir nevaziavom
as tai laukiau sniego ir saltuko, kad butu galima po sniega pasivolioti, karsto vyno isgerti ir t.t., o siandieninis oras toli grazu nuo mano vaizdiniu
o tai pas tave tik vienas dantis israutas? bus nelygus skaicius vienoje ir kitoje puseje ar kaip?
o apie idealu sakandi kas tau sake? nesikabineju, tik kai cia visos tercijonaite isbrokavo, tai galvoju, ar verta pasitiketi jos nuomone, jeigu jinai taip pasake....

as tai zolytes ir saules laukiu ziemos jau nenoriu

vilmosius, tikiesi, kad labai greit tas tarpas užsitrauks? Ar kad breketai jį paslėps? Ir kažkaip nelabai įsivaizduoju, kaip užtraukt vieną pusę nejudinant kitos? grandinėlės ir gumos tai vis tiek sąkandį iš vietos pajudins
Mano patarimas - geriau palaukt dar savaitę kitą eilės pas gerą gyd, nei paskui Tercijonaitės brokus taisyt
tarpas bet kokiu atveju dar ilgaaai matysis

QUOTE(vilmosius @ 2008 02 03, 17:34)
as tai zolytes ir saules laukiu ziemos jau nenoriu
pas mane salia 4 danties yra i vidu iauges 4 dantis ta vienas kadangi buvo jau istrupejes ir pulinys tai teko raut kuo greiciau taisyt jau net mano stomatologe nepatare, o su savo gydytoju kuris trauke danti kalbejau apie sukandima sako idealus vienas sonas, kai atstums ta i lanka 4 danti turesi deti tilteli, tai cia buvo jo nuomone o pries tai sake ir tercijonaite, as konsultavausi is viso pas 4 gyd. ir kadangi tik toks stumdymas manes mazas laukia likau pas ja, nes eiles visur beproto dideles o be danties as jau beveik men vaikstau labai jau nekaip atrodau
reiks ryt i ta klinika skambint paklaust del to mokejimo dalimis 

nu ir dar ne viena menesi reikes be to danties vaikscioti, ne per savaite tuos tarpus uztraukia, gerai slapux sako... man ir paciai rove du dantis, bet kadangi i ju vieta atstate kitus, tai ne taip ilgai tas tarpu uztraukimo procesas vyko, o va kam visus dantis stumia i ta tarpa, tai ir puse metu reikia vaiksciot, ir dar ilgiau

QUOTE(Slapux @ 2008 02 03, 18:40)
vilmosius, tikiesi, kad labai greit tas tarpas užsitrauks? Ar kad breketai jį paslėps? Ir kažkaip nelabai įsivaizduoju, kaip užtraukt vieną pusę nejudinant kitos? grandinėlės ir gumos tai vis tiek sąkandį iš vietos pajudins
Mano patarimas - geriau palaukt dar savaitę kitą eilės pas gerą gyd, nei paskui Tercijonaitės brokus taisyt
tarpas bet kokiu atveju dar ilgaaai matysis 

ne nesitikiu kad tarpas uzsitrakus greitai, bet bent jau pas klietus galesiu issiziot ir bus matyti kad breketus nesioju ir kad tvarkau dantis, nes kai per daug issisiepi ir pastebi kaip ziuri i dantis tai tikrai nelabai malonu..
as jau kuo toliau tuo labiau bijau eiti pas ja.. tai ka galit man rekomenduoti, kad man nereiktu laukti ne ilgiau nei savaite? nes as jau 2 men laukiu ju ir men su tarpu vaikstau

QUOTE(evaldas5211 @ 2008 02 03, 18:47)
Pabandykit uzsirasyti pas V. Pikeliene.
o ji is kurios klinikas? Beje gal butu galima jos kontaktus? dideles eiles pas ja?