Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Eina sau doh.gif man jau nuotaika sugadinta, darbo iki kaklo, problemų iki ausų doh.gif Nėr gyvenimo lotuliukas.gif (čia isteriškas juokas, jeigu ką)

Važiuoju pietaut cool.gif
Baisa, ką gamini skanaus? bigsmile.gif

Tiesa, piktoji fėja, gal po biškį pasiplanuokim orui atšilus, t. y. kitą savaitę biggrin.gif , kokį susibėgimą arbačikei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 11 vasario 2008 - 11:52
QUOTE(BrBk @ 2008 02 11, 11:48)
Eina sau doh.gif man jau nuotaika sugadinta, darbo iki kaklo, problemų iki ausų doh.gif Nėr gyvenimo lotuliukas.gif (čia isteriškas juokas, jeigu ką)

Važiuoju pietaut cool.gif
Baisa, ką gamini skanaus? bigsmile.gif

Tiesa, piktoji fėja, gal po biškį pasiplanuokim orui atšilus, t. y. kitą savaitę biggrin.gif , kokį susibėgimą arbačikei mirksiukas.gif

as tai mielai, kaip ir visada mirksiukas.gif o gal mane nori aplankyti? ax.gif tik picos negausi pas mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebent pakeptos is saldytu picu asortimento lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 11 vasario 2008 - 12:17
QUOTE(daivasta @ 2008 02 01, 21:23)
Nea bet gali tekt panesiot ir ilgiau wink.gif.ar tau labai skauda su jom?

neskauda tik siaip idomu, nes jos spalva greit keicia (pagelsta) bet tempimas jaucias:) gydytoja sake reiks ja keisti kas menesi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 11 vasario 2008 - 12:34
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 02 11, 12:08)
as tai mielai, kaip ir visada  mirksiukas.gif o gal mane nori aplankyti?  ax.gif tik picos negausi pas mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nebent pakeptos is saldytu picu asortimento  lotuliukas.gif

Pamislysim dar, bet gal geriau į Piza Jazz mirksiukas.gif O picos aš nenoriu, dabar labai prisižiūriu maistą, nes mano skrandis toooooks lepus ir galvą taip dažnai skauda doh.gif ašaros ir vaistai mano pagrindinis šių dienų "džiaugsmas" cool.gif

QUOTE(Nea @ 2008 02 11, 12:14)
neskauda tik siais idomu, nes jos spalva greit keicia (pagelsta) bet tempimas jaucias:)

*****, o man tempimas jau kokie metai nesijaučia, alia vargstu su sąkandžiu, oi vargstu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 02 11, 13:34)

*****, o man tempimas jau kokie metai nesijaučia, alia vargstu su sąkandžiu, oi vargstu cool.gif

tas tempimas tai jaucias bet skausmo tai nera..smile.gif bet ta guma kartais nukrenta (gydytoja ir sake kad taip gali but) ypac kai valai dantis, teiva tada ir suprati kad tikrai tempia.. smile.gif
o kiek laiko jau breketus nesioji?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 11 vasario 2008 - 12:40
QUOTE(Nea @ 2008 02 11, 12:40)
tas tempimas tai jaucias bet skausmo tai nera..smile.gif bet ta guma kartais nukrenta (gydytoja ir sake kad taip gali but) ypac kai valai dantis, teiva tada ir suprati kad tikrai tempia.. smile.gif
o kiek laiko jau breketus nesioji?smile.gif

gerai, kad skausmo nėra. man jau irgi n laiko neskauda mirksiukas.gif
kovo mėn. ir gegužės mėn. (ne kartu klijavo breketus) bus 3 metai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 02 11, 13:42)
gerai, kad skausmo nėra. man jau irgi n laiko neskauda mirksiukas.gif
kovo mėn. ir gegužės mėn. (ne kartu klijavo breketus) bus 3 metai mirksiukas.gif

o tai jau su nemaza patirtim:) thumbup.gif as tai tik 3 menesiai. bet jauciuos taip kad visada jie butu buve.. prigijo jau:)) o kiek dar liko nesiot?
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 02 11, 12:44)
o tai jau su nemaza patirtim:)  thumbup.gif  as tai tik 3 menesiai. bet jauciuos taip kad visada jie butu buve.. prigijo jau:)) o kiek dar liko nesiot?

Nežinau g.gif Šiaip jau anais metais kalbėjom su gydytoja apie nuėmimą, bet aš pasakiau, kad noriu idelaus sąkandžio, ko tai jaučiu, kad šitie žodžiai mano kortelėje įrašyti raudonai lotuliukas.gif , todėl ir nenuima kol tokio nėra. Šiaip sakė, kad pavasarį nuims, bet aš nepasitikiu tokiais dalykais mirksiukas.gif Kai pasakys, kad nuimu kitą savaitę, tada OK lotuliukas.gif
Nors man irgi jau atrodo, kad breketai prigijo rolleyes.gif Pamirštu aš apie juos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 02 11, 13:49)
Nežinau g.gif Šiaip jau anais metais kalbėjom su gydytoja apie nuėmimą, bet aš pasakiau, kad noriu idelaus sąkandžio, ko tai jaučiu, kad šitie žodžiai mano kortelėje įrašyti raudonai lotuliukas.gif , todėl ir nenuima kol tokio nėra. Šiaip sakė, kad pavasarį nuims, bet aš nepasitikiu tokiais dalykais mirksiukas.gif Kai pasakys, kad nuimu kitą savaitę, tada OK lotuliukas.gif
Nors man irgi jau atrodo, kad breketai prigijo rolleyes.gif Pamirštu aš apie juos cool.gif

O pas ka lankaisi? Man irgi daug kartu jau zadejo, kad greitai nuims, bet vis dar su breketais. Irgi patikesiu tik tada, kai pasakis, kad kita savaite ar dar greiciau nuims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 02 11, 12:34)
Pamislysim dar, bet gal geriau į Piza Jazz mirksiukas.gif O picos aš nenoriu, dabar labai prisižiūriu maistą, nes mano skrandis toooooks lepus ir galvą taip dažnai skauda  doh.gif ašaros ir vaistai mano pagrindinis šių dienų "džiaugsmas" cool.gif

nu tai kokia lepi pasidarete, mieloji? ar kas nutiko? su sveikata problemos yra blogis, laikykis 4u.gif 4u.gif
niu tu ziurek, as prisiderinsiu mirksiukas.gif
QUOTE(BrBk @ 2008 02 11, 12:49)
ko tai jaučiu, kad šitie žodžiai mano kortelėje įrašyti raudonai lotuliukas.gif ,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 02 11, 13:34)
O picos aš nenoriu, dabar labai prisižiūriu maistą,.......................

laugh.gif laugh.gif matėm kokio liesumo varškytę ponička pirko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 02 11, 13:00)
O pas ka lankaisi?

Pas Dalią Smailienę, šv. Apolonijos odontologijos centre (Kaune čia jeigu ką mirksiukas.gif ).

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 02 11, 13:24)
nu tai kokia lepi pasidarete, mieloji? ar kas nutiko? su sveikata problemos yra blogis, laikykis  4u.gif  4u.gif
niu tu ziurek, as prisiderinsiu  mirksiukas.gif

aga, aš baisi lepūnėlė tongue.gif tiksliau ligonė lotuliukas.gif

QUOTE(ex-s @ 2008 02 11, 13:34)
laugh.gif  laugh.gif matėm kokio liesumo varškytę ponička pirko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet užtat koks skanus apkepas iš tos varškės gavosi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti