Na man irgi tas pats bet as i antra konsultacija jau po savaites eisiu:) Nejaugi niekas Neodentoj nesitvarke dantuku?
Tai as busiu pirma pas gydytoja M. Sidlauska:), bet as patenkinta labai tiek demesio pacientams ir teikiamos informacijos super nesijaucia, kad dantu klinikoj esi

Ale mano nuotaikos ko tais irgi nebėra, gal tas oras toks slegia, dar darbai begaliniai ir krūvos rūpsčių
Matau kažką lik dėl susitikimo kalbat, tai gal iki tol kol jį suorganizuosit ir aspidirbsiu biškutį
Oj norėčiau susitikt su jumis

Hello, kaip gyvenat? Ar Valentino dienai ruosiates?
o del susitikimo nieko nezinau, mes su Brbk cia asmenini susitikima organizuojames, kaip visada
o darbai ir pas mane nesibaigia, jau baigiu priprasti (fone skamba pamiseliskas Piktosios Fejos juokas
)

o del susitikimo nieko nezinau, mes su Brbk cia asmenini susitikima organizuojames, kaip visada

o darbai ir pas mane nesibaigia, jau baigiu priprasti (fone skamba pamiseliskas Piktosios Fejos juokas

nieko,linete kada galesim mes dviese susitikti
, o jos tegul ir buna tokios tik dviese (be musu visu
)tik gaila,kad paprastom dienom tu gali tik vakare ir tai nelabai turbut nes buni pavargus ir nori pabut su seima.

Hello
Man tai baisu darbe
Darbo daug, bet čia ne bėda, visai smagu padirbėt, bet kažkokios darbinės problemos sudėtingos, neišsprendžiamos, atrodo nėra už ko griebtis, va dėl to labai blogai
Kur vasara ir atostogos????
daivasta, kaip tau sekasi naujam name? jau pripratai? visi daiktai rado savo šiltą vietą?
ai, tiesa, dėl meet'o prašom nepykti, nes kai tik organizuojam big meet'ą, pastoviai iš jo gaunasi šnipštas
todėl neverta net pradėt organizuot.

Man tai baisu darbe

Kur vasara ir atostogos????

daivasta, kaip tau sekasi naujam name? jau pripratai? visi daiktai rado savo šiltą vietą?

ai, tiesa, dėl meet'o prašom nepykti, nes kai tik organizuojam big meet'ą, pastoviai iš jo gaunasi šnipštas

QUOTE(BrBk @ 2008 02 12, 12:17)

priprast pripratau,daiktai dar ne visi vietoj

kad del meeto kai jus su feja meetinates parasykit kur ir kada ir kas nores ir gales prisijungs ir viskas

QUOTE(daivasta @ 2008 02 12, 15:03)
,ir net neverta,kazka pirkt ,nes vistiek negyvensim siam name visa gyvenima.tai kitam name poto tie baldai gali ir netikti
ai vienu zodziu painiava
kad del meeto kai jus su feja meetinates parasykit kur ir kada ir kas nores ir gales prisijungs ir viskas
(gal nusisnekejau, bet nieko tokio ane) 

o kodel negyvensit? tai metams laiko nusipirkot nama?

aha, biski nusisnekejai

QUOTE(daivasta @ 2008 02 12, 16:03)
,ir net neverta,kazka pirkt ,nes vistiek negyvensim siam name visa gyvenima.tai kitam name poto tie baldai gali ir netikti
ai vienu zodziu painiava
(gal nusisnekejau, bet nieko tokio ane) 

nenusišnekėjai, teisingai pasisakei

EVALDAI tai vis tiek jau čia lankaisi - papasakok daugiau apie save

QUOTE(ex-s @ 2008 02 12, 15:18)
nenusišnekėjai, teisingai pasisakei
tik anos pasikėlusios labai

jo, jos gi labai bjaurios, tai jau geriau tegu dviese susitinka, kaip ir planavo, ner cia ko su jom bendraut

ei ei, prašom nevaryt, aš visai ne bjauri, aš tooooookia gera, kokių reta
čia tik kartais kai kas pavažiuoja nepelnytai ant manęs, dėl ko po to aš baisi jautruolė graudžias ašaras vakarais lieju
daivasta, še tau

čia tik kartais kai kas pavažiuoja nepelnytai ant manęs, dėl ko po to aš baisi jautruolė graudžias ašaras vakarais lieju

daivasta, še tau