Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Na paskambinau, kolkas pasake kad nereikia atvaziuot, tos plombos persiklijuot. Bet tai vat kitas vizitas tik balandzio 18 d.
Atsakyti
4u.gif aš šnd buvau pas R. Damušienę konsultacijoj:) sakė pasidaryt panoraminę nuotrauką ir yra keli dantukai sugedę tai juos dar reikia susitvarkyt o tada jau galima bus dėtis breketus, aš jau visai noriu jų biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Na man irgi tas pats bet as i antra konsultacija jau po savaites eisiu:) Nejaugi niekas Neodentoj nesitvarke dantuku? ax.gif Tai as busiu pirma pas gydytoja M. Sidlauska:), bet as patenkinta labai tiek demesio pacientams ir teikiamos informacijos super nesijaucia, kad dantu klinikoj esi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale mano nuotaikos ko tais irgi nebėra, gal tas oras toks slegia, dar darbai begaliniai ir krūvos rūpsčių doh.gif Matau kažką lik dėl susitikimo kalbat, tai gal iki tol kol jį suorganizuosit ir aspidirbsiu biškutį ax.gif Oj norėčiau susitikt su jumis ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Hello, kaip gyvenat? Ar Valentino dienai ruosiates? mirksiukas.gif

o del susitikimo nieko nezinau, mes su Brbk cia asmenini susitikima organizuojames, kaip visada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o darbai ir pas mane nesibaigia, jau baigiu priprasti (fone skamba pamiseliskas Piktosios Fejos juokas lotuliukas.gif )
Atsakyti
nieko,linete kada galesim mes dviese susitikti wink.gif, o jos tegul ir buna tokios tik dviese (be musu visu tongue.gif )tik gaila,kad paprastom dienom tu gali tik vakare ir tai nelabai turbut nes buni pavargus ir nori pabut su seima.
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Man tai baisu darbe cool.gif Darbo daug, bet čia ne bėda, visai smagu padirbėt, bet kažkokios darbinės problemos sudėtingos, neišsprendžiamos, atrodo nėra už ko griebtis, va dėl to labai blogai unsure.gif
Kur vasara ir atostogos???? lotuliukas.gif

daivasta, kaip tau sekasi naujam name? jau pripratai? visi daiktai rado savo šiltą vietą? ax.gif

ai, tiesa, dėl meet'o prašom nepykti, nes kai tik organizuojam big meet'ą, pastoviai iš jo gaunasi šnipštas tongue.gif biggrin.gif todėl neverta net pradėt organizuot.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 02 12, 12:17)

daivasta, kaip tau sekasi naujam name? jau pripratai? visi daiktai rado savo šiltą vietą? ax.gif

ai, tiesa, dėl meet'o prašom nepykti, nes kai tik organizuojam big meet'ą, pastoviai iš jo gaunasi šnipštas tongue.gif  biggrin.gif todėl neverta net pradėt organizuot.

priprast pripratau,daiktai dar ne visi vietoj blush2.gif ,ir net neverta,kazka pirkt ,nes vistiek negyvensim siam name visa gyvenima.tai kitam name poto tie baldai gali ir netikti biggrin.gif ai vienu zodziu painiava doh.gif
kad del meeto kai jus su feja meetinates parasykit kur ir kada ir kas nores ir gales prisijungs ir viskas mirksiukas.gif (gal nusisnekejau, bet nieko tokio ane) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 02 12, 15:03)
priprast pripratau,daiktai dar ne visi vietoj blush2.gif ,ir net neverta,kazka pirkt ,nes vistiek negyvensim siam name visa gyvenima.tai kitam name poto tie baldai gali ir netikti  biggrin.gif  ai vienu zodziu painiava doh.gif
kad del meeto kai jus su feja meetinates parasykit kur ir kada ir kas nores ir gales prisijungs ir viskas mirksiukas.gif (gal nusisnekejau, bet nieko tokio ane) biggrin.gif

o kodel negyvensit? tai metams laiko nusipirkot nama? g.gif

aha, biski nusisnekejai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 02 12, 16:03)
priprast pripratau,daiktai dar ne visi vietoj blush2.gif ,ir net neverta,kazka pirkt ,nes vistiek negyvensim siam name visa gyvenima.tai kitam name poto tie baldai gali ir netikti  biggrin.gif  ai vienu zodziu painiava doh.gif

nenusišnekėjai, teisingai pasisakei biggrin.gif mirksiukas.gif tik anos pasikėlusios labai mirksiukas.gif lotuliukas.gif

EVALDAI tai vis tiek jau čia lankaisi - papasakok daugiau apie save mirksiukas.gif bent jau parašyk kiek tau metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 02 12, 15:18)
nenusišnekėjai, teisingai pasisakei  biggrin.gif  mirksiukas.gif tik anos pasikėlusios labai  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

jo, jos gi labai bjaurios, tai jau geriau tegu dviese susitinka, kaip ir planavo, ner cia ko su jom bendraut lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 12 vasario 2008 - 15:31
ei ei, prašom nevaryt, aš visai ne bjauri, aš tooooookia gera, kokių reta tongue.gif lotuliukas.gif
čia tik kartais kai kas pavažiuoja nepelnytai ant manęs, dėl ko po to aš baisi jautruolė graudžias ašaras vakarais lieju tongue.gif lotuliukas.gif

daivasta, še tau 4u.gif
Atsakyti