Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(ex-s @ 2008 02 18, 22:10)

Super!!! thumbup.gif Tikrai gera veislyna pasirinkot. bigsmile.gif Kada vada? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 02 19, 13:44)
Super!!!  thumbup.gif  Tikrai gera veislyna pasirinkot.  bigsmile.gif  Kada vada? bigsmile.gif

RYTOJ clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Labas dienas, kaip gyvenat? Kaip ilgasis savaitgalis su graziais orais ir bjauriomis pugomis praejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
a matėt, mūsų puikioji advokatė vėl eteryje biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras,
kas lankotės Kauno ortodontijos centre ( Savanorių 60 ), gal galit parašyt, kokia pirminės konsultacijos kaina, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martena: 22 vasario 2008 - 20:48
Sveikos merginos 4u.gif Kaip gyvuojat ax.gif
Norėjau paklausti ar kam teko atitraukti dantis, kai šonuose yra tarpai ir reikia juos užpildyti g.gif Vakar buvau pas ortodontą, dantukai jau išsitiesino, reikia tik visus priekinius pastumti į šonus, pas mane prieš paskutinius krūminius dantis tarpai yra nes dantys buvo išrauti, nemoku paaiškinti doh.gif Tai va, norėjau paklausti kaip tas vyksta, ar labai skauda, kiek maždaug laiko galėtų trukti tas procesas g.gif Aš implantų nenoriu dėtis tai sutarėm su ortodontu kad priekinius pastums tolyn ir kiek trūks, galinius pritrauks g.gif Ai, dar sakė vėl man įdės tokį gomurį plastmasinį kad jis prilaikytų tuos galinius dantis kad jie per greit neprivažiuotų kur nereikia, ar kam tokį dalyką darė g.gif
Atsakyti
sveikos panos smile.gif as irgi desiuosi breketus, tik dabar reikia apsispresti kuriuos, metalinius ar keramikinius. tai nzn, man ta estetika ne tiek svarbi kiek kokybe, gal galit patart ka ax.gif
Atsakyti
Kalbant apie kokybe galiu patart vietoj keramikiniu (uz panasia kaina) detis 'beligaturinius' (Damon) breketus. Ju privalumai tokie: reciau tenka salint dantis; reciau reikia lankytis pas ortodonta (kas 1.5 - 2 men.); gydymas trunka maziau nei su iprastais breketais.
Pats nesioju tokius, kaina 4000 Lt uz visa burna, bet nereikejo salint 4 dantu, ka butu teke daryt dedant paprastus, va susidejau 02/07 o sekantis vizitas tik 04/18.
Atsakyti
na man ligtai dantu salinti nereikes ax.gif ir kazkodel ortodonte net nesiule damon'u gal todel kad sakandis geras g.gif sake cia kaip nori, keramikiniai ne taip matosi. bet girdejau kad kitiems labai sunku juos po to nuimti ir ilgiau nesioti reikia..
Papildyta:
QUOTE(martena @ 2008 02 22, 21:47)
labas vakaras,
kas lankotės Kauno ortodontijos centre ( Savanorių 60 ), gal galit parašyt, kokia pirminės konsultacijos kaina, ačiū  4u.gif

kaina 40lt
Atsakyti
šiandien gimė mūsų ciucas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 02 23, 23:30)
šiandien gimė mūsų ciucas  ax.gif

Sveikinimai!!!! 4u.gif 4u.gif koki varda rinksit?? blush2.gif
Papildyta:
sory su geda ne ta paspaudziau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dienas, statau torta ir sampes mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti