Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 02 14, 10:05)
Hello bigsmile.gif
SUŽADĖTUVIŲ?????? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Jeigu TAIP, tai sveikinimų lavina 4u.gif

O aš irgi kai ką turiu, bet deja ne viešam eteriui lotuliukas.gif

aha!!! wub.gif wub.gif aciu mirksiukas.gif

as esu baisi baisi smalsuole, prasom i privatu eteri pasipasakoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 02 14, 10:07)
aha!!!  wub.gif  wub.gif aciu  mirksiukas.gif

as esu baisi baisi smalsuole, prasom i privatu eteri pasipasakoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

eik tu sau thumbup.gif kokia naujiena thumbup.gif
TIKIUOSI ATSAKEI TAIP lotuliukas.gif
Žodž, ruoškis man į ausį papasakot visas smulkmenas su priklaupimais ant kelio ir pan. mirksiukas.gif O aš savo ruožtu irgi kai ką ausin pašnibždėsiu lotuliukas.gif
Ir kai bus vestuvės............. na žodžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 02 14, 10:10)
eik tu sau thumbup.gif kokia naujiena thumbup.gif
TIKIUOSI ATSAKEI TAIP lotuliukas.gif
Žodž, ruoškis man į ausį papasakot visas smulkmenas su priklaupimais ant kelio ir pan. mirksiukas.gif O aš savo ruožtu irgi kai ką ausin pašnibždėsiu lotuliukas.gif
Ir kai bus vestuvės............. na žodžiu lotuliukas.gif

eiii, as jau noriu greiciau susitikti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 02 14, 10:13)
eiii, as jau noriu greiciau susitikti  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

tai kitą savaitę pasiplanuokim, nes šita kaip ir į pabaigą, plius visokios šeimyninės šventės, vasario 16-oji mirksiukas.gif
Žodž, susitarsim viską per e-mail'ą, kad mergaitės nesiustų lotuliukas.gif o kai jos susitars meet'ą, prisijungsim prie jų. irgi kad nesiustų lotuliukas.gif nepyktų tai yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 02 14, 10:21)
tai kitą savaitę pasiplanuokim, nes šita kaip ir į pabaigą, plius visokios šeimyninės šventės, vasario 16-oji mirksiukas.gif
Žodž, susitarsim viską per e-mail'ą, kad mergaitės nesiustų lotuliukas.gif o kai jos susitars meet'ą, prisijungsim prie jų. irgi kad nesiustų lotuliukas.gif nepyktų tai yra lotuliukas.gif

aha ok, lauksiu mailo lotuliukas.gif

jo, kad tik jos nerektu ir nesinervuotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ot bjaurybės gun_bandana.gif tease.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 02 14, 13:38)
ot bjaurybės  gun_bandana.gif  tease.gif

ir dar kokios.

BrBk davai greit man i AZ kas ir kaip mirksiukas.gif

feja sveikinimai dideliausi rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif suremiam davai kovos kalavijus, taip bus smagiau gyvent lotuliukas.gif tik prašom be įžeidinėjimų tongue.gif nes aš vis dar labai jautri tongue.gif lotuliukas.gif

klausykit, ponios, turim vieną kartais pasirodantį mūsų temoj berną, ateis jis šiandien su širdelėm ar išsigąs? lotuliukas.gif
Atsakyti
Hello mergaitės wub.gif
Sveikinu Piktąją fėją su sužadėtuvėmis, superrrrr thumbup.gif wub.gif Kaip fainiai tau, per Valentiną pasipiršo, eina sau kaip romantiška wub.gif

Žiuriu po truputį bresta susitikimo mintis, smagu girdėti, gal ir man pavyks pasirodyt gyvai pagaliau ir parodyt savo geležinius dantis biggrin.gif Tik va vienintelė diena kai negaliu antradienis, gal nepapuls kartais antradienis blush2.gif

Atsakyti
Labas rytas suraitytas mirksiukas.gif

Aciu aciu uz sveikinimus ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kokios naujienos!!! bigsmile.gif Sveikinu pikciurna ir as thumbup.gif 4u.gif 4u.gif Kada vestuves? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Šiandien gi trumpesnė darbo diena, vualia thumbup.gif

Rytoj nepamirškite į vasario 16-os šventę mirksiukas.gif va ten ir bus meet'as biggrin.gif Ir bus labai smagu, pažadu mirksiukas.gif
Atsakyti