QUOTE(matrioshka69 @ 2008 04 13, 00:21)
Gera vakara
noriu prisijumkt prie jusu, su breketais ant apatinio zandikaulio esu nuo 03 27 kita men ant virsutinio des
po antros dienos nesiojimo galvojau isprotesiu ir mintyse visus, ir pirma save isdejau i suns dienas kam sugalvojau juos detis, tuo paciu dar dvieju paru kelione isimaise, kai visi valgo o tu tik ziuri, ner nei sriubos nei koses kokios

va tai tokia pradzia, dabar berods viskas gerai, tik nieko nekandu, viskas mazais gabaliukais, ar as cia per daug pergyvenu, gal nenulus jie taip paprastai
dar turiu klausima tu kurios su safyriniais breketais? ar neturit problemu

dabar esu su paprastais, nes jie man nesimato, tai pataupiau pinigelius apatiniam zandikauliui, o virsu tai manau desiu safyrinius, vis maziau matysis, tai idomu kokie atsiliepimai
Sveika
Aš su safyriniais

O kokios turėtų būti problemos?

Man kaip tik aiškino, kad jie patogesni, nes švelnesniu ir lygesniu paviršium, todėl nesukelia tokio nepatogumo

Matosi mažai, vienas žmogus su kuriuos nuo jų uždėjimo buvau susitikus keturis kartus, tik ketvirtąjį pastebėjo, kad aš su breketais

Dar sako, kad jie lėčiau atlieka savo darbą, bet mano ortodontė sakė, kad nemato skirtumo

Užsidėjau rugpjūčio gale, o per Kalėdas jau turėčiau būti be jų, gal net anksčiau

Laikas tikrai neprailgsta, džiaugiuos, kad juos dėjaus
O dėl skausmo ir nepatogumo, tai praeis ir tada jų net nebejausi

Kąsti gali drąsiai, aš su jais viską valgau, net barankas

Aišku, kada labai kietą valgai, jau reikia šiek tiek atsargiau, bet šiaip tai valgau viską (išskyrus kramtomąją gumą) ir neturėjau jokių problemų, kad nulūžtų ar panašiai