Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 04 11, 20:50)
Dar pažiūrėjau, kad man visgi reiks kažkokios stipresnės dantų pastos g.gif Dantys lyg pageltę atrodo, visgi tie treji metai su breketais nenuėjo į gerumą cool.gif
Labanakt.

Mano irgi dantys gelsta, nors ir naudoju balinančią pastą bet ji nė kiek nepadeda g.gif Mano dantys ir šiaip nebuvo labai balti, nu bet dabar tai tokie geltoni pasidarė, pačiai baisu žiūrėti ir tarpdančiai lyg nori pradėti gesti, atsirado dėmelės...atrodo taip sąžiningai valau g.gif Kažin ar galima bus atbalinti juos kai breketus nuims g.gif
Labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 11 balandžio 2008 - 21:36
QUOTE(Sušalusi @ 2008 04 11, 22:24)
O varge, aš čia jūsų pasisakymų pasiskaičiau, tai net baisu pasidarė - visokios spyruoklės, elastikai, šlifavimas po nubreketinimo, plokštelės. Brrr...

Nieko čia nėra baisaus su tais breketais tongue.gif Dabar tiek baisybių yra pasauly, kad breketai - niekis biggrin.gif

QUOTE(Slapux @ 2008 04 11, 22:33)
Namie interį įsivedėt? Ir tyli  blink.gif  negražuuu  lotuliukas.gif

Kompo tai neturim lotuliukas.gif

QUOTE(Baronė @ 2008 04 11, 22:36)
Mano irgi dantys gelsta, nors ir naudoju balinančią pastą bet ji nė kiek nepadeda g.gif Mano dantys ir šiaip nebuvo labai balti, nu bet dabar tai tokie geltoni pasidarė, pačiai baisu žiūrėti ir tarpdančiai lyg nori pradėti gesti, atsirado dėmelės...atrodo taip sąžiningai valau g.gif Kažin ar galima bus atbalinti juos kai breketus nuims g.gif

Aišku galima nubalint, tik gal nelabai sveika rolleyes.gif
Ai, dzin, padiskutuosim apie tai kitą dieną mirksiukas.gif

Labanakt, aš irgi einu liuliuko.
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 04 11, 22:33)
Žinok iš šono viskas atrodo baisiau, nei yra iš tikrųjų  mirksiukas.gif  o kai jau prispaudžia reikalas ir tą atributiką sukrauna tau į burną, nori nenori prisitaikai, pripranti  mirksiukas.gif  Ir miegot netrukdo, ir valgyt išmoksti  lotuliukas.gif

Turbūt, taip ir yra. Kol kas, aišku, sunku įsivaizduoti kaip galima valgyt su elastikais smile.gif O gal juos kaskart reikia nusiimt?
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 11, 22:52)
Kompo tai neturim lotuliukas.gif

Labanakt, aš irgi einu liuliuko.

Tai keptuvę apsikabinus sėdi ar dušo galvutę? lotuliukas.gif

Ilgai eini tongue.gif

QUOTE(Sušalusi @ 2008 04 11, 22:53)
Turbūt, taip ir yra. Kol kas, aišku, sunku įsivaizduoti kaip galima valgyt su elastikais smile.gif O gal juos kaskart reikia nusiimt?

Šuo ir kariamas pripranta, taip ir čia lotuliukas.gif Valgyt tai noorisi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oo, BrBk namuose matricą įsitaisė g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sušalusi @ 2008 04 11, 21:53)

valgant galima ir nusiimt,arba tiesiog taip ir reik.jei neismoksi su jais valgyt biggrin.gif .nes man tai nusibosta juos deliot pirmyn atgal.

BrBk, ta slifavimo jausma as jau patyriau,man padailino priekinius dantukus,labai nemalonu.labai noreciau pamatyti tavo dantukus be breketu mirksiukas.gif
Mano irgi pagelte,labai noreciau issibalint,bet dar iki to toli grazu.beto bijau to dantu jautrumo,nes ir taip jautrus.
kai pasiriuziu i savo ortodontes dantis tai net baltas pavydas apima tokie grazus ir tokie balti, kad ten blizga ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2008 04 11, 21:59)
Tai keptuvę apsikabinus sėdi ar dušo galvutę?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi prajuokinai negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Gera vakara 4u.gif

noriu prisijumkt prie jusu, su breketais ant apatinio zandikaulio esu nuo 03 27 kita men ant virsutinio des doh.gif

po antros dienos nesiojimo galvojau isprotesiu ir mintyse visus, ir pirma save isdejau i suns dienas kam sugalvojau juos detis, tuo paciu dar dvieju paru kelione isimaise, kai visi valgo o tu tik ziuri, ner nei sriubos nei koses kokios biggrin.gif va tai tokia pradzia, dabar berods viskas gerai, tik nieko nekandu, viskas mazais gabaliukais, ar as cia per daug pergyvenu, gal nenulus jie taip paprastai g.gif

dar turiu klausima tu kurios su safyriniais breketais? ar neturit problemu g.gif dabar esu su paprastais, nes jie man nesimato, tai pataupiau pinigelius apatiniam zandikauliui, o virsu tai manau desiu safyrinius, vis maziau matysis, tai idomu kokie atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 04 13, 00:21)
Gera vakara 4u.gif

noriu prisijumkt prie jusu, su breketais ant apatinio zandikaulio esu nuo 03 27 kita men ant virsutinio des doh.gif

po antros dienos nesiojimo galvojau isprotesiu ir mintyse visus, ir pirma save isdejau i suns dienas kam sugalvojau juos detis, tuo paciu dar dvieju paru kelione isimaise, kai visi valgo o tu tik ziuri, ner nei sriubos nei koses kokios biggrin.gif va tai tokia pradzia, dabar berods viskas gerai, tik nieko nekandu, viskas mazais gabaliukais, ar as cia per daug pergyvenu, gal nenulus jie taip paprastai g.gif

dar turiu klausima tu kurios su safyriniais breketais? ar neturit problemu g.gif  dabar esu su paprastais, nes jie man nesimato, tai pataupiau pinigelius apatiniam zandikauliui, o virsu tai manau desiu safyrinius, vis maziau matysis, tai idomu kokie atsiliepimai ax.gif

Sveika 4u.gif

Aš su safyriniais mirksiukas.gif O kokios turėtų būti problemos? biggrin.gif Man kaip tik aiškino, kad jie patogesni, nes švelnesniu ir lygesniu paviršium, todėl nesukelia tokio nepatogumo mirksiukas.gif Matosi mažai, vienas žmogus su kuriuos nuo jų uždėjimo buvau susitikus keturis kartus, tik ketvirtąjį pastebėjo, kad aš su breketais laugh.gif Dar sako, kad jie lėčiau atlieka savo darbą, bet mano ortodontė sakė, kad nemato skirtumo smile.gif Užsidėjau rugpjūčio gale, o per Kalėdas jau turėčiau būti be jų, gal net anksčiau thumbup.gif Laikas tikrai neprailgsta, džiaugiuos, kad juos dėjaus smile.gif

O dėl skausmo ir nepatogumo, tai praeis ir tada jų net nebejausi biggrin.gif Kąsti gali drąsiai, aš su jais viską valgau, net barankas biggrin.gif Aišku, kada labai kietą valgai, jau reikia šiek tiek atsargiau, bet šiaip tai valgau viską (išskyrus kramtomąją gumą) ir neturėjau jokių problemų, kad nulūžtų ar panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 13 balandžio 2008 - 09:02
QUOTE(limbi @ 2008 04 13, 08:00)
Sveika  4u.gif

Aš su safyriniais  mirksiukas.gif  O kokios turėtų būti problemos?  biggrin.gif  Man kaip tik aiškino, kad jie patogesni, nes švelnesniu ir lygesniu paviršium, todėl nesukelia tokio nepatogumo mirksiukas.gif Matosi mažai, vienas žmogus su kuriuos nuo jų uždėjimo buvau susitikus keturis kartus, tik ketvirtąjį pastebėjo, kad aš su breketais  laugh.gif Dar sako, kad jie lėčiau atlieka savo darbą, bet mano ortodontė sakė, kad nemato skirtumo smile.gif Užsidėjau rugpjūčio gale, o per Kalėdas jau turėčiau būti be jų, gal net anksčiau thumbup.gif  Laikas tikrai neprailgsta, džiaugiuos, kad juos dėjaus  smile.gif

O dėl skausmo ir nepatogumo, tai praeis ir tada jų net nebejausi biggrin.gif  Kąsti gali drąsiai, aš su jais viską valgau, net barankas  biggrin.gif  Aišku, kada labai kietą valgai, jau reikia šiek tiek atsargiau, bet šiaip tai valgau viską (išskyrus kramtomąją gumą) ir neturėjau jokių problemų, kad nulūžtų ar panašiai  mirksiukas.gif

4u.gif

man vienintelis klausimas del safyriniu iskilo ar patvarus jie, nes truputi atstumas nemazas yra man iki mano ortodonte, tai noriu kuo maziau nereikalingu problemu jei nulustu, bet kai matau viskas tvarkoje thumbup.gif

o as net duona lauzau doh.gif biggrin.gif vis bijau ir dar skausmas yra sioks toks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioshka69: 13 balandžio 2008 - 10:43
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 04 13, 11:38)
4u.gif

man vienintelis klausimas del safyriniu iskilo ar patvarus jie, nes truputi atstumas nemazas yra man iki mano ortodonte, tai noriu kuo maziau nereikalingu problemu jei nulustu, bet kai matau viskas tvarkoje thumbup.gif

o as net duona lauzau doh.gif  biggrin.gif  vis bijau ir dar skausmas yra sioks toks rolleyes.gif

Tikrai patvarūs, aš taip pat į kitą miestą net pas ortodontę važiuoju, bet jokių problemų nėra thumbup.gif Labai esu jais patenkinta, vis dėl to ne už nieką ta kaina thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 04 13, 10:45)
Tikrai patvarūs, aš taip pat į kitą miestą net pas ortodontę važiuoju, bet jokių problemų nėra  thumbup.gif  Labai esu jais patenkinta, vis dėl to ne už nieką ta kaina  thumb_yello.gif

man ne tik miestas bet ir salis kita ax.gif smile.gif o kur tu lankaisi, kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 04 13, 13:14)
man ne tik miestas bet ir salis kita ax.gif  smile.gif  o kur tu lankaisi, kokiam mieste?

Aš lankaus Klaipėdoj, gyvenu Palangoj smile.gif Netoli aišku, bet vis tiek bet kada nenubėgsi biggrin.gif
Atsakyti