Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Hello bigsmile.gif
Prisiduodu, nes labai kažkaip spirgėjimas apėmęs - užplūdo visokių gerų naujienų, reikia nuleist gazą ir eit dirbt. ups, jau ne dirbt, o pietaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 04 11, 11:00)
Sveikutės, prisiduodu - dar gyva  lotuliukas.gif 

Zuiki, maladiec, kad teises laikais, šaunuolė  mirksiukas.gif  Ir dėl studijų užsieniuos labai smagu  thumbup.gif  Džiaugiuos už tave, gražu žiūrėt kaip viskas keičiasi  thumbup.gif  wub.gif

daivasta, žiūrau jau du kačiai pas tave?  bigsmile.gif Tai gal veislyną kursi  mirksiukas.gif

BrBk, tai kur tos žadėtos fotkės, ką  bigsmile.gif  mirksiukas.gif Jau pripratai prie baltų dantukų  bigsmile.gif

Aš pagaliau sulaukiau sąkandžio gumų  bigsmile.gif  Bet kaipo su jom valgyt, tai  blink.gif  lotuliukas.gif Tikiuosi kad po metų ir man pavyks jau geležių atsikratyt  bigsmile.gif

o tu kur dinginėji? bigsmile.gif kaip sekasi? baigei jau mokslus? bigsmile.gif

QUOTE(BrBk @ 2008 04 11, 11:53)
Hello
Prisiduodu, nes labai kažkaip spirgėjimas apėmęs - užplūdo visokių gerų naujienų, reikia nuleist gazą ir eit dirbt. ups, jau ne dirbt, o pietaut

kokios tos naujienos? bigsmile.gif

ale šiandien kokia darbinga diena man g.gif kiba snigs? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 11, 12:12)
o tu kur dinginėji?  bigsmile.gif  kaip sekasi? baigei jau mokslus?  bigsmile.gif

Dirbu, vaikeli, dirbu karsta.gif biggrin.gif Mokslai ant baigimo slenksčio jau (tikiuosi blink.gif ), rašau diplominį mirksiukas.gif

BrBk, nu nu pasakok tas naujienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2008 04 11, 10:01)

Ojei, tai man nėra čia ko dejuoti, jums gerokai sunkiau ohmy.gif O ką tie elastikai daro, kabinasi kur ar kaip? Ar čia gumos? Gal manęs dar irgi tas laukia mastau.gif

taip kabinasi,tvarko sakandi,arba uzdaryneja tarpus.(gumos cia tos is maiseliu su visokiais gyvunais) biggrin.gif manau ir taves tas laukia mirksiukas.gif

Slapux, taip turiu jau 2, kolkas neatidarynesim veislyno kaip bus veliau matysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 04 11, 12:24)
taip kabinasi,tvarko sakandi,arba uzdaryneja tarpus.(gumos cia tos is maiseliu su visokiais gyvunais) biggrin.gif manau ir taves tas laukia  mirksiukas.gif

Aiškutis mirksiukas.gif Tai man dabar tarpams užtraukti dabar užkabino spyruokles, kol kas man jų nesijaučia, tik dantis skauda ax.gif
Atsakyti
Aš biškutį viena su savim pasikalbėsiu, ok? bigsmile.gif
Visą dieną plušėjau, dirbau, po to lakiojau po miestą, knygyną, spurgines ir t.t. nebuvo kada forume pasireikšt. o pasireikšt tai norisi lotuliukas.gif

daivasta, tu nebijok šlifavimo, jis tikrai nėra baisus. aišku lyginant su žiedų nuėmimu tai jausmas kiek šlykštesnis, nes žiedų nuėmimas - tas pats kas breketų nuėmimas - greituoju būdu. tikrai nėra taip baisu kaip uždedant breketus, tada tai atrodė viskas ohoho ax.gif
aišku tavo operacija tai bauginančiai skamba unsure.gif

Slapukėli, fotkės fotkės... kažkokias turiu pasidariusi, alia jos ne kokybiškos, ne taip kaip tavo, gėda rodyt mirksiukas.gif

Ai, o ten kur prisigyriau, kad gera diena, tai šiaip buvo gera ant dūšios (ir susiję su darbu)

Dar pažiūrėjau, kad man visgi reiks kažkokios stipresnės dantų pastos g.gif Dantys lyg pageltę atrodo, visgi tie treji metai su breketais nenuėjo į gerumą cool.gif

Labanakt.

Atsakyti
BrBk blink.gif bene pasiklydai blink.gif ar laike susimaišei tongue.gif Ką čia veiki naktį, ką g.gif O fotkių aš laukiu labai mirksiukas.gif Siųsk kokias ten turi ir greitai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 04 11, 22:09)
BrBk  blink.gif  bene pasiklydai  blink.gif  ar laike susimaišei  tongue.gif  Ką čia veiki naktį, ką  g.gif  O fotkių aš laukiu labai  mirksiukas.gif  Siųsk kokias ten turi ir greitai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Nea, aš nepaklydau tongue.gif aš čia gyva lotuliukas.gif
fotkės darbe, ai, ir tokios ten fotkės - šypsena nesimato vis tiek cool.gif

Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 11, 22:14)
Nea, aš nepaklydau tongue.gif aš čia gyva lotuliukas.gif
fotkės darbe, ai, ir tokios ten fotkės - šypsena nesimato vis tiek cool.gif

Ane, nepaklydai sakai g.gif Tai kur vakaroji?

Pirmadienį 8.00 kad pristatytum greituoju paštu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 04 11, 22:17)
Ane, nepaklydai sakai  g.gif  Tai kur vakaroji?

Pirmadienį 8.00 kad pristatytum greituoju paštu  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Namuose vakaroju, aš gi naminis paukštis mirksiukas.gif savaitgaliai ir vakarai - tik namuose biggrin.gif
Jei turėsiu laiko, būtinai susirašysim pirmadienį, nes dabar tai ujujuj kaip dirbu, anglų mokausi ir šiaip tokios keistai laimingos dienos apėmę, labai nekordinuotos mano mintys lotuliukas.gif
Atsakyti
O varge, aš čia jūsų pasisakymų pasiskaičiau, tai net baisu pasidarė - visokios spyruoklės, elastikai, šlifavimas po nubreketinimo, plokštelės. Brrr...

Dar kol kas nei vieno iš jų neišbandžiau. Jaučiu geriau neskaityt ir nesigilint, tada bus ramiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 11, 22:21)
Namuose vakaroju, aš gi naminis paukštis mirksiukas.gif savaitgaliai ir vakarai - tik namuose biggrin.gif
Jei turėsiu laiko, būtinai susirašysim pirmadienį, nes dabar tai ujujuj kaip dirbu, anglų mokausi ir šiaip tokios keistai laimingos dienos apėmę, labai nekordinuotos mano mintys lotuliukas.gif

Namie interį įsivedėt? Ir tyli blink.gif negražuuu lotuliukas.gif

QUOTE(Sušalusi @ 2008 04 11, 22:24)
O varge, aš čia jūsų pasisakymų pasiskaičiau, tai net baisu pasidarė - visokios spyruoklės, elastikai, šlifavimas po nubreketinimo, plokštelės. Brrr...

Dar kol kas nei vieno iš jų neišbandžiau. Jaučiu geriau neskaityt ir nesigilint, tada bus ramiau  g.gif

Žinok iš šono viskas atrodo baisiau, nei yra iš tikrųjų mirksiukas.gif o kai jau prispaudžia reikalas ir tą atributiką sukrauna tau į burną, nori nenori prisitaikai, pripranti mirksiukas.gif Ir miegot netrukdo, ir valgyt išmoksti lotuliukas.gif
Atsakyti