Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

As sakiau, kad niekad negyvensiu su issiskyrusiu vyru, npredesiu rukyt, gert, imt narkotiku ir nebusiu stora..Na, jau 3 meteliai gyvenu su vyru, kuris turi "pridetine verte", bet svorio, dekui dievui, nepriaugau, niekad nerukiau ir nepasigeriau, ir kitaip nesisvaiginau..Tfu, tfu, tfu... biggrin.gif o jei rimtai, tai zmogaus pasamonej giliai giliai isisaknijusios nuostatos..
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 03 28, 17:40)
NIEKADA nelaimėsiu milijono  smile.gif . NIEKADA nelaimėsiu milijono  tongue.gif . NIEKADA nelaimėsiu milijono  biggrin.gif . Varau bilietų pirkti.... thumbup.gif ....

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ....Zhinot, kalbant apie bumerango efekta...Mana gera drauge man gera "bajeri" papasakojo, kai zhidai nori kazkam kazka palinketi, jie nesako, kad kur tave po galais, eik velniop, ar pan., jie sako: tegul tu ir tavo seima gyvena ilgai ir laimingai, tegul tu laimi miliona ir pan., nes puikiai suptranta, kad viskas, ka pasakome ir palinkime gryzta dviguba jega, va taip:)
Atsakyti
Faina. biggrin.gif Ir taip mėgstu linkėt, dabar dar 100kart daugiau imsiu linkėt ax.gif ....
Atsakyti
oi tas niekada. prisišneki, o viskas po to taip ir būna biggrin.gif bet juk ne visada. sako, reikia būti atsargiems su tai, ko norime ir ką sakome.
Atsakyti
Jau kuo isitikinau tai kad niekada nesakyk niekada. Viena karta taip pasakiau, o po menesio butent taip ir atsitiko...Sakiau kad visada busiu istikima.ir..arba kad nedraugausiu su zemesniu vaikinu ir..viskas butent taip ir atsitinka smile.gif
Atsakyti
sakiau, kad niekada neapgaudinėsiu savo vyro blink.gif
Atsakyti
Skiau, kad niekada nevalgysiu mesos, kai tapau vegetare, nes tai lavoniena; ir dabar manau, kad lavoniena, bet kai paslijo sveikata, nusprendziau, kad del nevalgymo mesos, ir vel pripratau, nu nelabai gerai jauciuosi, nieko tas valgymas nepakeite, nepridejo jokios sveikatos:)Kaip bus toliau nezinau, bet niekada siuo klausimu nebesakysiu.
O su vyru apgaudinejimu, tai kiti reikalai, zinau, kad taip padaryti negaleciau niekada, nes myliu ir gerbiu.
Atsakyti
TIKRAI.....GERIAU JAU NESAKYTI .....NIEKADA
user posted image
Atsakyti
O aš galvoju, kad tuo metu, kai sakome "niekada" - tai tuo šventai ir tikime, tik dėl to taip drąsiai ir galime pasakyti. Bent jau man taip būdavo. Buvau 100 proc. tikra, o tas "niekada" vis pasišaipydavo ir dažnai patapdavo "nu, gal kartais...", arba, dar blogiau - "visada".
Daugiau niekada nesakysiu niekada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na tas niekada tai slidus dalykas... teko ir man prisišnekėti.. sakiau, kad niekada nerukysiu, tai draugė vis žvengdavo iš manęs.. tai va emiau ir apsirūkiau.. na bet maždaug 4 meteliams prabėgus mečiau biggrin.gif tai dabar sėdžiu happy.. biggrin.gif ir uostau draugės dūmus blink.gif
šitas variantas toks įstrigęs liko..ir šeip privengiu vartoti niekada
Atsakyti
QUOTE(being @ 2005 04 06, 09:40)
na tas niekada tai slidus dalykas...  teko ir man prisišnekėti..

na aš visada sakydavau kad jau mano vyras bezdžionė nebus, t.y nebus apžėlusia krutine, nugara blink.gif o kaip manot koks jis biggrin.gif
Atsakyti
Sakiau kad niekada negersiu o ne karta taip buvo, nors kam to nebuvo? Sakiau kad nerukysiu, bet man patinka uztraukt cigara ypatingom progom, sakiau kad nesimylesiu su vyru be jausmu, o ka..sutinki zavinga vyra ir ka...jeigu esi laisva neturi ka prarasti. Nors tas buvo tik viena kart gyvenime..begant metams darausi liberalesne.. 4u.gif
Atsakyti