Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Kažkaip įsitikinusiai galėčiau pasakyti, kad niekada nerūkysiu 4u.gif
esu alergiška dūmams ax.gif tai manau, kad tikrai neteks cigarieto išsitraukt 4u.gif

o šiaip....žengiant su gyvenimu koja kojon viskas keičiais, čia darai, čia nebedarai, čia galvoji, čia nebegalvoji...kai pagalvoju kokia esu dabar, o kokia buvau... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(inga888 @ 2005 04 08, 22:17)
na aš visada sakydavau kad jau mano vyras bezdžionė nebus, t.y nebus apžėlusia krutine, nugara blink.gif o kaip manot koks jis biggrin.gif

Man ir nepatinka apzele vyrai, bet ko gero gausiu kaip tik toki..
Atsakyti
Įkišiu ir aš savo trigrašį. Mano tėvui labai patiko vienas mano klasiokas ir jis ne vieną kartą man sakė, kad norėtų, jog tas klasiokas būtų jo žentas (t. y. mano vyras). Aš jam ne vieną kartą (o vieną kartą net labai piktai) esu atrėžusi - niekada, nesulauksi.
Viskas baigėsi tuo, kad tas klasiokas jau 15-likti metai yra mano vyras. Tai va. Atsargiai reikia su tuo n i e k a d a.
Atsakyti
Sakiau, kad NIEKADA netekėsiu, nes nenoriu šeimos, nenoriu jokių įsipareigojimų, atsakomybių, laisvės suvaržymų... Ir variau visus, jaunesnius už save. Kad ir pusmečiu jaunesnis klasiokas, bet ir tas man nesugebėjo įtikti ir palenkti manęs...
Vakar atšventėme šeštąsias vestuvių metines. Mano vyras jaunesnis už mane septyneriais metais.
Atsakyti
Pas mane tu NIEKADA buvo tiek kad nenoriu jus vargynti ju aprasymais,ir beveik visi mano NIEKADA atsisuko pries mane.Tai kad as dabar su tais NIEKADA nejokauju. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Daug kartu istariau niekada ir se tau kad nori.Dabar vengiu tos frazes.Arba sakau reikia ta ,niekada,naudoti savo labui,pvz.ko labai nori tai ir sakai niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
sakiau niekada, ir gavau bumerangu doh.gif bet vistiek tas NIEKADA zodis randas mano varojamajam zodyne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosste: 15 rugsėjo 2007 - 14:13
va,ir man niekada nepatiko ( ir dabar negražūs ) aukšti ir liesi vyrai,o maniškis-toks,ir man jis pats nuostabiausias ax.gif .O kai pirmą kartą jį pamačiau,pirmas įspūdis buvo: g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Su tuom NIEKADA visada nusvylstu,sakau viena,o darau kita blush2.gif
Atsakyti
Jo tas NIEKADA, tai tikras siaubas lotuliukas.gif Sakiau niekada nemylėsiu, po metų pamilau, sakiau niekada nesusitikėsiu su savo MB, jau kartu daugiau nei 5 metai, sakiau niekada neturėsiu vaikų visgi užsimaniau turėti rolleyes.gif Man viskas ką pasakau NIEKADA pasidaro atvirkščiai, ir žinot ką nesenai pasakiau dar du dalykus NIEKADA, tai kad niekada neturėsiu antro vaiko ir kad nedirbsiu darbo kurį studijuoju. Dabar jau bijau unsure.gif Pfiu pfiu pfiu tikiuosi neišsipildys ax.gif
Atsakyti
4u.gif O aš jauna buvau stipri moralistė-jau aš tai niekada taip nepadaryčiau... Jau man tai taip niekada nebūtų...

Ir aišku įklimpau tose situacijose kaip ir žmonės, kuriuos kadaise smerkiau.

Todėl labai stengiuosi nevartoti to žodžio, nes nežinai kaip pasisuks likimas ir ką iškrėsi pati.
Atsakyti
As irgi sakiau, kad jau vyro sviesaus ir dar jaunesnio... NIEKADA... Galit nespelioti, ne visai blondinas, bet palyginus su tais, kur draugavau, tai sviesiaplaukis, o ir jaunesnis keleta meteliu blush2.gif Buvo tu NIEKADA ir daugiau... ai, ka cia kalbeti...
Atsakyti