jau galvojau, kad cia man vienai tokie"dziaugsmai"... Ranku tirpima pradejau jausti nuo 30 savaites, nu viskas, pamiegu kokias 4-5 val. ir gatava - po to kilnoju rankeles aukštyn žemyn, niekas nepadeda, miego noriu, o miegoti neina. O ir siaip visa laika rankos pasiputusios, tinimas nepraeina. Valgau ar mobiliu jei ilgiau pakalbu, pradeda po pirstu galiukus skruzdelytes begioti, atrodo, tuoj nenulaikysiu telefono. O ir paklausti neturiu ko, kokiu vaistuku cia reiketu gerti ar negerti - gine atostogose ir gris tik antroje rugpjucio puseje. O magnis tai nelabai ka padeda...
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 01 18, 15:50)
manau nervas uzspaustas, man tai koja tirpsta naktimis, negaliu gulet ant desnio sono...
Man irgi dešinė koja tirpsta

Nu va, vaikeliui 4 men eina, o kaip nutirpes pirstas buvo taip ir liko
Aisku ne taip stipriai, bet vienas pirstas taip ir liko nepilnai atitirpes.
Neurologe kol kas pasiule masazuoti kakla ir pecius, nes toj vietoj kazkas sako nerva uzspaudzia...

Aisku ne taip stipriai, bet vienas pirstas taip ir liko nepilnai atitirpes.
Neurologe kol kas pasiule masazuoti kakla ir pecius, nes toj vietoj kazkas sako nerva uzspaudzia...
Na mane galūnių tirpimas nėštumo metu kankina pirmą kartą, su pirmuoju gimdymu turėjau saldesnę bėdą - cholestazinė hepatozė vadinosi, o dabar iki gimdymo likus vos trejetui savaičių, tirpsta ir gelia rankas naktimis, patino kojos ir epizodiškai niežti odą - taip kad rytojui gavau siuntimą gultis į Nėštumo patologijos skyrių, išsitirti ir pasilašinti lašelinių dėl kraujotakos sutrikimo
nutirpę kairės rankos pirštai būna visą dieną, o sąnariukus tai kiekvieną atskirai jaučiu skausmingai...susidūrusios su rankų tirpimu, kreipkitės į gydytoją, aš geriu ir Cyclo 3 forte ir magnį ir vitaminus ir vis tiek tą bėdą turiu, ir netikiu kad ir lašelinės man padės - čia geriausias vaistas yra gimdymas

QUOTE(Olesta @ 2008 08 26, 15:30)
Na mane galūnių tirpimas nėštumo metu kankina pirmą kartą, su pirmuoju gimdymu turėjau saldesnę bėdą - cholestazinė hepatozė vadinosi, o dabar iki gimdymo likus vos trejetui savaičių, tirpsta ir gelia rankas naktimis, patino kojos ir epizodiškai niežti odą - taip kad rytojui gavau siuntimą gultis į Nėštumo patologijos skyrių, išsitirti ir pasilašinti lašelinių dėl kraujotakos sutrikimo
nutirpę kairės rankos pirštai būna visą dieną, o sąnariukus tai kiekvieną atskirai jaučiu skausmingai...susidūrusios su rankų tirpimu, kreipkitės į gydytoją, aš geriu ir Cyclo 3 forte ir magnį ir vitaminus ir vis tiek tą bėdą turiu, ir netikiu kad ir lašelinės man padės - čia geriausias vaistas yra gimdymas 

Na man visa nestuma tinsta galunes, ir beprotiskai tirpo rankos..kai isejau i dekreta pradejau lankyti nesciuju vandens aerobika, zadejo, kad tinimai praeis, na zinoma stebuklu nebuna, nes esu paveldejusi is mamos, bet tirpimas atslugo jau po poros treniruociu ir visai nebevargina, o tinimai anot gydytojos praeis su gimdymu

Gerai, aišku, jei su gimdymu tirpimas praeina.
Man tirpti dar labiau pradėjo po gimdymo. Gal kalta miegojimo poza, kai vis vaika maitinti reikėjo, kartais ir prisnūsdavau, o gal ir vitaminų kažkokių trūkumas?
Bet tirpsta kartas nuo karto rankos ir plaštakos man. Nėštumo metu tirpdavo kojos
Man tirpti dar labiau pradėjo po gimdymo. Gal kalta miegojimo poza, kai vis vaika maitinti reikėjo, kartais ir prisnūsdavau, o gal ir vitaminų kažkokių trūkumas?

Bet tirpsta kartas nuo karto rankos ir plaštakos man. Nėštumo metu tirpdavo kojos

QUOTE(KenguRyte21 @ 2008 09 22, 11:59)
Man ir tirpsta ,bet kojos,kai sedziu viejoj pozoj greit uztirpsta,sajo kad nuo magnio
trukumo gali taip buti
pakolkas dar niekas netinsta 

Man taip pat uztirpsta kojas, jei netinkamoj pozoj sedziu...bet taip budavo ir iki nestumo. Rankas uztirpdavo ir dabar uztirpsta kartais ir nakti, bemiegant

man irgi tirpsta desines rankos pirstai, bet tai niekis palyginus su skausmu kuris tesiasi visa nakti. dabar tie pirstai ne tik nutirpe bet ir skauda ir tas skausmas eina i alkune. gyd liepe gerti kalio magnio, bet as juos jau geriu ilga laika ir pagerejimo nejauciu. man greiciausiai rieso ar alkunes kanalo sindromas, o dar iki gimdymo toloka, nzn kaip istversiu. tikiuosi bent jau po gimdymo praeis
man kazkur nuo 26 sav. pradejo tirpti kojos.
jauciu tik kai einu miegoti, dienos metu - ne....
jauciu tik kai einu miegoti, dienos metu - ne....