Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų tirpimas nėštumo metu

man po kiekvienos nakties maziukas pirstukas pasidaro nevaldomas, jausmas labai keistas, tai gerai kad tik vienas pirstas o ne visa ranka ar koja g.gif
Atsakyti
jau galvojau, kad cia man vienai tokie"dziaugsmai"... Ranku tirpima pradejau jausti nuo 30 savaites, nu viskas, pamiegu kokias 4-5 val. ir gatava - po to kilnoju rankeles aukštyn žemyn, niekas nepadeda, miego noriu, o miegoti neina. O ir siaip visa laika rankos pasiputusios, tinimas nepraeina. Valgau ar mobiliu jei ilgiau pakalbu, pradeda po pirstu galiukus skruzdelytes begioti, atrodo, tuoj nenulaikysiu telefono. O ir paklausti neturiu ko, kokiu vaistuku cia reiketu gerti ar negerti - gine atostogose ir gris tik antroje rugpjucio puseje. O magnis tai nelabai ka padeda...
Atsakyti
QUOTE(zuvedra21 @ 2008 01 18, 15:50)
manau nervas uzspaustas, man tai koja tirpsta naktimis, negaliu gulet ant desnio sono...

Man irgi dešinė koja tirpsta wacko.gif kai sėdžiu ar vaikštau, nuo 32 savaitės kažkur doh.gif
Atsakyti
Nu va, vaikeliui 4 men eina, o kaip nutirpes pirstas buvo taip ir liko schmoll.gif
Aisku ne taip stipriai, bet vienas pirstas taip ir liko nepilnai atitirpes.
Neurologe kol kas pasiule masazuoti kakla ir pecius, nes toj vietoj kazkas sako nerva uzspaudzia...
Atsakyti
Na mane galūnių tirpimas nėštumo metu kankina pirmą kartą, su pirmuoju gimdymu turėjau „saldesnę“ bėdą - cholestazinė hepatozė vadinosi, o dabar iki gimdymo likus vos trejetui savaičių, tirpsta ir gelia rankas naktimis, patino kojos ir epizodiškai niežti odą - taip kad rytojui gavau siuntimą gultis į Nėštumo patologijos skyrių, išsitirti ir pasilašinti lašelinių dėl kraujotakos sutrikimo g.gif nutirpę kairės rankos pirštai būna visą dieną, o sąnariukus tai kiekvieną atskirai jaučiu skausmingai...susidūrusios su rankų tirpimu, kreipkitės į gydytoją, aš geriu ir Cyclo 3 forte ir magnį ir vitaminus ir vis tiek tą bėdą turiu, ir netikiu kad ir lašelinės man padės - čia geriausias vaistas yra gimdymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 08 26, 15:30)
Na mane galūnių tirpimas nėštumo metu kankina pirmą kartą, su pirmuoju gimdymu turėjau „saldesnę“ bėdą - cholestazinė hepatozė vadinosi, o dabar iki gimdymo likus vos trejetui savaičių, tirpsta ir gelia rankas naktimis, patino kojos ir epizodiškai niežti odą - taip kad rytojui gavau siuntimą gultis į Nėštumo patologijos skyrių, išsitirti ir pasilašinti lašelinių dėl kraujotakos sutrikimo g.gif nutirpę kairės rankos pirštai būna visą dieną, o sąnariukus tai kiekvieną atskirai jaučiu skausmingai...susidūrusios su rankų tirpimu, kreipkitės į gydytoją, aš geriu ir Cyclo 3 forte ir magnį ir vitaminus ir vis tiek tą bėdą turiu, ir netikiu kad ir lašelinės man padės - čia geriausias vaistas yra gimdymas thumbup.gif

Na man visa nestuma tinsta galunes, ir beprotiskai tirpo rankos..kai isejau i dekreta pradejau lankyti nesciuju vandens aerobika, zadejo, kad tinimai praeis, na zinoma stebuklu nebuna, nes esu paveldejusi is mamos, bet tirpimas atslugo jau po poros treniruociu ir visai nebevargina, o tinimai anot gydytojos praeis su gimdymu 4u.gif
Atsakyti
Gerai, aišku, jei su gimdymu tirpimas praeina.
Man tirpti dar labiau pradėjo po gimdymo. Gal kalta miegojimo poza, kai vis vaika maitinti reikėjo, kartais ir prisnūsdavau, o gal ir vitaminų kažkokių trūkumas? g.gif
Bet tirpsta kartas nuo karto rankos ir plaštakos man. Nėštumo metu tirpdavo kojos doh.gif
Atsakyti
Man ir tirpsta ,bet kojos,kai sedziu viejoj pozoj greit uztirpsta,sajo kad nuo magnio 4u.gif trukumo gali taip buti g.gif pakolkas dar niekas netinsta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KenguRyte21: 22 rugsėjo 2008 - 11:01
QUOTE(KenguRyte21 @ 2008 09 22, 11:59)
Man ir tirpsta ,bet kojos,kai sedziu viejoj pozoj greit uztirpsta,sajo kad nuo magnio 4u.gif  trukumo gali taip buti g.gif pakolkas dar niekas netinsta ax.gif

Man taip pat uztirpsta kojas, jei netinkamoj pozoj sedziu...bet taip budavo ir iki nestumo. Rankas uztirpdavo ir dabar uztirpsta kartais ir nakti, bemiegant schmoll.gif . O baisiausia, kai ausi nuguliu - ziauriai skaudziai uztirpsta. doh.gif Dabar magni geriu, bet kad maziau tirptu nepastebejau... Gal dar ko kito organizmui truksta...
Atsakyti
man irgi tirpsta desines rankos pirstai, bet tai niekis palyginus su skausmu kuris tesiasi visa nakti. dabar tie pirstai ne tik nutirpe bet ir skauda ir tas skausmas eina i alkune. gyd liepe gerti kalio magnio, bet as juos jau geriu ilga laika ir pagerejimo nejauciu. man greiciausiai rieso ar alkunes kanalo sindromas, o dar iki gimdymo toloka, nzn kaip istversiu. tikiuosi bent jau po gimdymo praeis
Atsakyti
man kazkur nuo 26 sav. pradejo tirpti kojos.

jauciu tik kai einu miegoti, dienos metu - ne....
Atsakyti
4u.gif mirksiukas.gif labutes,man irgi tirpsta pirstai,bet tik kai atsikeliu is ryto buna aptirpe o paskui truputi pajudinu ir praeina iskart tik kaip suprantu as cia kazkaip juos nuguliu nes ir nugara buna kaip sulauzyta lova nekokia doh.gif Tai kazkaip nepergyvenu g.gif
Atsakyti