Man rankos pradejo tirpti nuo 7 men.nestumo.Jauciausi siaubingai
.Geriau magni,nieko nepadejo.Pagimdziau ir per 2 savaites viskas praejo.

QUOTE(Boruzele*** @ 2009 04 16, 18:39)
Man tai po miego labai skauda rankas
atrodo tokios sunkios, pavargusios
atrodo neprispaudziu rankas, kai miegu

atrodo neprispaudziu rankas, kai miegu

man lygiai taip pat

mane irgi kamuoja ranku tirpimas
Prasidejo nuo 37 sav.dabar 39sav,isvis baisu,net nepraeina,ryte ir vakare net sulenkti negaliu,jausmas ,kad pirstai nemano
tikiuosi,kad po gimdymo praeis...

Kosmaras kazkoks
nieko daryti neimanoma,nervas uzspaustas ir niekas nepades,nei skysciu vartojimas,nei vaistai.

Jei tirpimo priezastis - Magnio trukumas, - tereikia pavartoti Magnio, taciau dazniausiai rankos arba kojos tirpsta del uzspaustu stuburo nervu, kadangi padidejus pilvo turiui ir svoriui, keiciasi stuburo apkrova ir stuburas palinksta taip, kad islaikytu padidejusia apkrova. Deja, siuo atveju joks Magnis nepades, nebent specialus povandeninis masazas. Didesne rizika del tirpimo toms, kurios turi stuburo defektu.
As irgi turiu tokia problemele... Kazkur nuo 27 sav. yra uztirpe du kaires rankos pirstai ir puse plastakos
Mazai tiketina, kad del magnio trukumo, nes ji nuolat geriu... Matyt, taip jau teks prakenteti iki pat gimdymo.

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=463648
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
QUOTE(Jureka @ 2008 07 04, 16:12)
man po kiekvienos nakties maziukas pirstukas pasidaro nevaldomas, jausmas labai keistas, tai gerai kad tik vienas pirstas o ne visa ranka ar koja 

Turiu ta pacia problema, taciau priedo dar ir alkune skauda... tai bandau atgaminti kur susimusiau.
Beje man desines rankos mazylis tirpsta.
Man dabar tik 10 sav., bet jau dabar kaire ranka uztirpsta, ir gan daznai

QUOTE(tornadas @ 2009 06 26, 17:32)
Jei tirpimo priezastis - Magnio trukumas, - tereikia pavartoti Magnio, taciau dazniausiai rankos arba kojos tirpsta del uzspaustu stuburo nervu, kadangi padidejus pilvo turiui ir svoriui, keiciasi stuburo apkrova ir stuburas palinksta taip, kad islaikytu padidejusia apkrova. Deja, siuo atveju joks Magnis nepades, nebent specialus povandeninis masazas. Didesne rizika del tirpimo toms, kurios turi stuburo defektu.
Nebutinai rankos tirpsta del stuburo. Man asmeniskai buvo uspaustas nervas rankoje mazdaug 10cm virs alkunes. Cia dar iki nestumo. Nejauciau 3 rankos pirstu ir net sauksto neislaikiau rankoje. menesi laiko tikejausi, kad praeis savaime, paskui jau pasidare nebejuokinga ir kreipiausi i gydytojus. Pasirodo per ta laukimo menesi man atrofavosi(sunyko), aisku ne visiskai) rankos raumenys. Dabar sudejus abi rankas matosi, kad viena ranka nuo kitos akivaizdziai skiriasi:(

Fizioterapija nepadejo. Paskui su ultragarsu (tiksliai nepamenu kai tas masazavimas vadinasi)dare masazus, tai tik sis budas po 10 vizitu atpalaidavo nerva. Nes chirurgas sake jei nepades teks operuoti. Bet tfu tfu tfu viskas praejo ir be chirurgo isikisimo.
Papildyta:
QUOTE(Gyte66 @ 2009 06 30, 12:21)
As irgi turiu tokia problemele... Kazkur nuo 27 sav. yra uztirpe du kaires rankos pirstai ir puse plastakos
Mazai tiketina, kad del magnio trukumo, nes ji nuolat geriu... Matyt, taip jau teks prakenteti iki pat gimdymo.

siulau nelakti gimdymo, kad nebutu rimtesnes tirpimo priezasties
Man taip pat tinsta ir tirpsta rankos nuo 37 sav.
labai nemalonus jausmas.Vestuvinio ziedo jau nenusiimciau niekaip