Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų tirpimas nėštumo metu

Niu aleliuja man tokių bėdų kol kas nėra (tfu tfu tfu) ax.gif Bet va kai draugė neščia buvo, daktarė jai pasakė, kad "toks tavo nėštumas" 4u.gif vadinasi normalu, aišku nemalonu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cyra @ 2007 08 03, 12:08)
Su pirmu nėštumu paskutiniais mėnesiais kairė koja tirpdavo. Tirpdavo tikra ta žodžio prasme. Ne mėšlungis, ne skausmas, o tirpo kaip sniegas. Praėjo ne iš kart po gymdymo, bet neužilgo. Maniau, kad tai nuo išsiplėtusių venų gal  g.gif  Dabar laukiuosi antro, ir kol kas - nieko  smile.gif  bet dar ir ankstoka  biggrin.gif
Na, o kodėl rankos tirpsta, tai nė neįsivaizduoju....

Tirpimas rodo, kad magnio trūksta bigsmile.gif man irgi žiauriai rankos tirpsta, ypač dešinė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 08 06, 23:04)
Tirpimas rodo, kad magnio trūksta  bigsmile.gif  man irgi žiauriai rankos tirpsta, ypač dešinė  verysad.gif

Geriu as magni, bet man atrodo uztirpsta is niekur nieko, dazniausiai desine ranka.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 08 07, 10:50)
Geriu as magni, bet man atrodo uztirpsta is niekur nieko, dazniausiai desine ranka.

Ir aš geriu, bet ir toliau tirpsta verysad.gif nieko nepadarysi, kai pagimdysim, tai praeis. Nors galiu pasakyti, kad kai negėriau žymiai labiau tirpo ax.gif
Atsakyti
Kaip tik šiandien su savo šeimos gydytoju apie rankų tirpimą kalbėjau. Man irgi tirpsta, gelia, net skauda kartais. O jau naktį tai net pabundu nuo rankos "vatiškumo". tongue.gif

Tai patarė pagerti Magvitą ir dar sakė, kad reikėtų masažiuko sprando srity. Sako, tai padeda atsipalaiduoti ir tada tirpimas mažės. Bet šiaip žadėjo, kad susitvarkys viskas vos tik išsilukštens mažylis. ax.gif Jei ne, sakė tada gal skirs B grupės vitaminų, jei reikės, žinoma...

Atsakyti
QUOTE(debesija @ 2007 08 08, 16:55)
Kaip tik šiandien su savo šeimos gydytoju apie rankų tirpimą kalbėjau. Man irgi tirpsta, gelia, net skauda kartais. O jau naktį tai net pabundu nuo rankos "vatiškumo". tongue.gif

Tai patarė pagerti Magvitą ir dar sakė, kad reikėtų masažiuko sprando srity. Sako, tai padeda atsipalaiduoti ir tada tirpimas mažės. Bet šiaip žadėjo, kad susitvarkys viskas vos tik išsilukštens mažylis.  ax.gif  Jei ne, sakė tada gal skirs B grupės vitaminų, jei reikės, žinoma...

Ir aš magvit geriu, čia magnis ir vitaminas d3, nes taip geriau magnį įsisavina ax.gif o kad kai pagimdysim praeis, tai jau ir taip aišku, nes anksčiau juk nebuvo ax.gif
Atsakyti

Kelios savaitės naktį nutirpsta abi rankos, rytais atsigauna.Bet jau dvi paras ištisai nutirpę dešinės rankos 3 -jų pirštų galai.Ką bedarau,nieks nepadeda.Erzinantis jausmas.Man 35 sav 5 d.
Atsakyti
man ir tirpo nestumo gale geriau ir magni ir t,t, visiteik tirpo esu po gimdymo 3men toliau tirpsta ir skauda kaaire ranka , o desine tik tirpsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 09 12, 20:47)
man ir tirpo nestumo gale geriau ir magni ir t,t, visiteik tirpo esu po gimdymo 3men toliau tirpsta ir skauda kaaire ranka , o desine tik tirpsta  g.gif

reikia tikėtis, kad praeis unsure.gif
Atsakyti
O man kazko tai desinysis sonas prie kirksnies nutirpes ir jau kelias dienas taip. Ar cia taip turi buti? g.gif
Atsakyti
Ir man jau kokias 3 savaites naktimis tirpsta, bet va vakar buvau pas savo gine, ji pasake, kad cia lelius uzspaudzia koki nerva, tai ji man patare namie 10 min. pastovet RAKOM, mazius pakeis poza ir viskas susitvarkys. Taip ir padariau, ir naktis buvo rami, be jokiu tirpimu.

quote=agnita,2007 09 12, 21:22]
reikia tikėtis, kad praeis unsure.gif
[/quote]
Atsakyti
Man irgi tirpsta rankos, ypač naktį. Beje, per pirmą nėštumą nieko panašaus nebuvo, o tirpt pradėjo po gimdymo g.gif Aiškino man, kad kol lelius pilve vartaliojos, buvo užspaustas tam tikras nervas. Kiek pamenu, tas tirpimas ilgokai tęsės... Buvo praėję, bet va vėl į nėštumo pabaigą prasidėjo tirpimas doh.gif
Atsakyti