Man nestumo metu netirpsta nei ranko nei kojos

Man jau gera menesi kaip tirpsta ranka desne naktim

QUOTE(a-katyte @ 2007 11 04, 17:52)
zinot jau antra karta esu nescia... tai ir antra karta susiduriu su galuniu tirpimu, sianakt net meslungis koja suspaude... brrrrr. man gydytoja rekomandavo geri magni- B6 vitaminai. tikrai padeda
Kai laukiausi pirmą kart lygtai tokios problemos nebuvo,nu bet dabar tai ir rankos tirpsta ir mėšlungis traukia,kaip nors išgyvensim...

mano pilvukui dar tik 3 menesiai, o rytais, kai atsikeliu rankos buna nutirpusios. gal tiesiog iskeliu jas i virsu, kai miegu, ant pagalves susidedu

as irgi susiduriu su tokia problema...tirpsta rankos naktims,kartais meslungis uzpuola,nors ir geriu magni
as nuolat naktimis susiduriu su ranku tirpimu-galvoju tai del nepatogaus gulejimo, bet tai laikina ir nera ko nerimauti, man taip atrodo
o dabar dar i pabaiga ne tik pirstai tinsta, bet ir kojos ir batai kaip anksciau jau nebetinka

o dabar dar i pabaiga ne tik pirstai tinsta, bet ir kojos ir batai kaip anksciau jau nebetinka

QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 06, 09:47)
zinot jau antra karta esu nescia... tai ir antra karta susiduriu su galuniu tirpimu, sianakt net meslungis koja suspaude... brrrrr. man gydytoja rekomandavo geri magni- B6 vitaminai. tikrai padeda
Labukas as irgi pritariu magnis + B6 vitaminai gerai, bet reiketu tau pasidaryti tyrimus o gal kalio trukumas, tada teks ir kalio pagerti nes man taip yra.
manau nervas uzspaustas, man tai koja tirpsta naktimis, negaliu gulet ant desnio sono...
man tai niekada taip netirpdavo rankos, kaip dabar... (dar tik 7 savaite) nakti prabundu su kuria nors nutirpusia ranka, bet pasijudinu ir greit pareina...