Įkraunama...
Įkraunama...

Osteohondrozė

man taip pat blink.gif uzsirsiau i masazo salona "matancios rankos"ryt eisiu, kaklas..
Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2008 01 22, 19:40)
man taip pat  blink.gif uzsirsiau i masazo salona "matancios rankos"ryt eisiu, kaklas..

Papasakok, ar gyva išeisi. bigsmile.gif Esu girdėjus atsiliepimų, kad iš ten gali su mėlynėmis išeiti- odos masažuotojai gi nemato...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 22, 23:28)
Papasakok, ar gyva išeisi.  bigsmile.gif  Esu girdėjus atsiliepimų, kad iš ten gali su mėlynėmis išeiti- odos masažuotojai gi nemato...

nu lyg ir gyva biggrin.gif ir masaziste su akinukais, lyg ir ne akla smile.gif masazas man patiko, paskaudejo pertemptus raumenis, bet taip reikia, kad butu. eisiu toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2008 01 17, 00:24)
Man osteochondrozę diagnozavo 25 metų... Ko norėt - sėdimas darbas. blush2.gif
Nuo visų tų ataugų ir druskų - jokių vaistų tikrai nėra.  schmoll.gif 
Kaip teisingai rašė Ankstikėlė - masažas (ir manualinis), druskos vonios (2-3 kg voniai blush2.gif), mankšta (ta kur poliklinikoj - super), plaukimas, sportas (nugaros raumenų stiprinimas) - žodžiu bet koks aktyvumas - pagrindiniai vaistai. Aš visa tai stengiuosi daryti (išskyrus mankštą  blush2.gif).
Nors... g.gif Pernai du radikulitai (antras ypač baisus - menkiausias judesys iki sąmonės netekimo.) Tai dar ne viskas. Vieną rytą pabudau nuo žvėriško rankų skausmo. Dešinė visiškai atsisakė. Užsispazmavo kažkoks nervas kaklo slanksteliuose. Buvau panikoj nerealioj. doh.gif
Aišku kreipiausi pas neurologą, sakau, man tas, tas ir anas, nebegaliu ryt vaistų saujom, reikia kompiuterinės tomografijos (tik ji gali tiksliai parodyti kur kas ir prie ko). Žinot ką? Išrašė raminamųjų ir liepė ateit po savaitės. biggrin.gif
Tokia tat medicina. Pasidariau už pinigus, bet tik viršutinės stuburo dalies.
Sakiau jai, kad vis turiu problemų su juosmens sritimi... Pareiškė, kad imsiu čia ir kiekvieną siųsiu tomografijai. doh.gif
Beje ir dabar. Užvakar sporto salėj :fitness4.gif pajutau, kažką timptelėjau, tai dabar vaikštau kaip kiaušinis - bijau sudužt  lotuliukas.gif).
Blyn, nu ne laiku ir ne vietoj. Kitą sav. turiu gultis laparoskopijai, o jei bus kažkur uždegimas, turbūt teks atidėt. verysad.gif
Vien žo.  cry.gif

na del tmigrafo,tai jis labai kenkia sveikatai,atima kaip minimum kelis gyvenimo metus,jei jau daryt-tai magneta..gal todel ir nesiucia...
o man tai is viso "bajeriai " dedasi,issityriau ir kraujagysles ir ausis,akis ir t.t. ir vistiek svaigsta galva...pzv rytais,pasukus y viena puse-susvaigsta,reikia kelias minutes palaukti ..praeina velaiu,bet net pykina,siaubas kazkoks.
Man ir vestibiuliarinio aparato sutrikimus taiko ir vegetodistonija..ir depresija...kokia cia depresija,jei ryte galva svaigsta..po normalios nakties..
ar jums nesvaigsta galvos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 01 28, 20:11)
na del tmigrafo,tai jis labai kenkia sveikatai,atima kaip minimum kelis gyvenimo metus,jei jau daryt-tai magneta..gal todel ir nesiucia...
o man tai is viso "bajeriai " dedasi,issityriau ir kraujagysles ir ausis,akis ir t.t.  ir vistiek svaigsta galva...pzv rytais,pasukus y viena puse-susvaigsta,reikia kelias minutes palaukti ..praeina velaiu,bet net pykina,siaubas kazkoks.
Man ir vestibiuliarinio aparato sutrikimus taiko ir vegetodistonija..ir depresija...kokia cia depresija,jei ryte galva svaigsta..po normalios nakties..
ar jums nesvaigsta galvos? smile.gif

Man svaigsta ir pykina kartais, bet nemanau, kad man nuo osteochondrozes, greiciau - nuo vegetodistonijos. Tas svaigimas toks nestiprus, kartais, rodos, net nesupranti... svaigsta - nesvaigsta..., bet paskui supranti, kad visdelto svaigsta... nepastoviai. Buna toks laikotarpis, kada nesvaigsta. O dabar dar ir pykinimas atsirado, ko anksciau nebudavo... bet 3 dienas tik buvo. O mano pazistamai vienai pykinimas yra pats pagrindinis vegetodistonijos simptomas, as vis nesuprasdavau-kodel jai taip darosi...? blush2.gif
Atsakyti
vakare parašysiu jums ką žinau mirksiukas.gif o jau daug esu išnaršius...
bet atrodo, kad esam visos likimo draugės mirksiukas.gif ir svaigsta ir pykina, ir ratilai akyse bėgioja, ir kaklas cirpia, ir strėnos skauda doh.gif kojos rankos tirpsta verysad.gif
Atsakyti
Kiek esu pati išbandžiusi, tai geriausiai padeda masažai, mankštelė ir baseinas. Masažus einu savarankiškai, poliklinikose tai didelis deficitas tai neskyria g.gif Mankštelę esu atsišvietusi iš gydytojos, tai ryte užtenka 10-15min, paprasti tempimo pratimukai.
Atsimenu kai diagnozavo man osteohondrozę, tai į mano klausimą, kas manęs laukia, tokio senučiuko daktariuko atsakymas buvo - visko gali būti, galit nebevaikščiot blink.gif Įsivaizduojat išgirsti tai jaunai mergaičiukei???? Žemė iš po kojų išslydo, vaikščiojau užsidepresavusi. Dabar susitaikiau ir gyvenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 01 29, 09:27)
Man svaigsta ir pykina kartais, bet nemanau, kad man nuo osteochondrozes, greiciau - nuo vegetodistonijos. Tas svaigimas toks nestiprus, kartais, rodos, net nesupranti... svaigsta - nesvaigsta..., bet paskui supranti, kad visdelto svaigsta... nepastoviai. Buna toks laikotarpis, kada nesvaigsta. O dabar dar ir pykinimas atsirado, ko anksciau nebudavo... bet 3 dienas tik buvo. O mano pazistamai vienai pykinimas yra pats pagrindinis vegetodistonijos simptomas, as vis nesuprasdavau-kodel jai taip darosi...? blush2.gif

Zinau as tuos svaigimus,nei paciai suprast,nei kitam paaiskinsi doh.gif ,man dar prie viso to atrodo,kad vidury miesto nualpsiu...bet nenualpsu..bet begu greiciau namo..va cia tai jau vegetodistonija..ir girdejau,kad ji ilgai kankina zmones,ne menesy ir ne 2. verysad.gif
as siandien prisipirkau homeopatiniu vaistu,nuo svaigimo ,nuo nerimo,dar nuo ataugu ..kazkokius lasiukus.
O siaip tai nervuoja,negaliu staigesnio judesio padaryt..svaigstu.Gerai,kad nedirbu,nes neysivaizduoju,kaip as sverdineciau ten unsure.gif o kai ima mane masazuot,tai pradeda visas kunas banguot...nesamone konkteri,geda masazistei pasakyt,kad man negera..tureciau miegot ant stalo...smile.gif
Atsakyti
sveikos,nzn kas man yra skauda stubura,peti,skausmas neaiskus atrodo,kad karstis piltu nugaroje,begiotu skruzdes po nugara ar nutirptu nugara doh.gif skausmas migruoja po visa nugara verysad.gif temperaturos vakare turiu apie 37,1 taciau pati nukrenta velai vakare mirksiukas.gif .ar galetu butu cia osteohondroze g.gif .aciukas bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2008 01 29, 19:16)
sveikos,nzn kas man yra skauda stubura,peti,skausmas neaiskus atrodo,kad karstis piltu nugaroje,begiotu skruzdes po nugara ar nutirptu nugara doh.gif skausmas migruoja po visa nugara verysad.gif temperaturos vakare turiu apie 37,1 taciau pati nukrenta velai vakare mirksiukas.gif .ar galetu butu cia osteohondroze g.gif .aciukas bye1.gif

as kaip "daktare " tai galiu paskayti,kad tai gali buti..nuo raumens ar siaip kokio nervo uzdegimo iki isvarzos,osteochondrozes,ar net dar kitokiu ligu..o 37,1 tai ne temperatura,juolab kad kuno temoer.nuo 17 iki 20 valanso yra auksciausia.
Reiktu darytis tyrimus..neduok Die..vargas su jais.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 01 29, 22:09)
..o 37,1 tai ne temperatura,juolab kad kuno temoer.nuo 17 iki 20 valanso yra auksciausia.
Reiktu darytis tyrimus..neduok Die..vargas su jais.. doh.gif

Tai jau temperatura - rodanti esant tavo organizme jau netvarka, uzdegima.
Pagal siuos simptomus labai sunku spresti, bet su medikais konsultuotis - butina.
Atsakyti
Sveikos
Noriu pasiteirauti. Šią diagnozę turiu senai, bet daug šokau ir nejutau didelio nepatogumo. Kai nustojau šokti prasidėjo nugaros skausmai. Ilgai tampiau vaiką, nes vėliau pradėjo vaikščioti, tai dabar visai prastai. Gydytoja sako, kad stuburas kaip bambukas doh.gif dabar masažuojuosi, lankau baseiną bet skausmas nepraeina verysad.gif Ypač naktį kai guliu, nerandu vietos, neįsitaisau. raumenys tokie įtempti atrodo kad sutraiškys doh.gif O skausmas toks aštrus būna ir pereina į šonkaulius. Palenkus galvą skausmas eina per visą stuburą. klausiu ar tai išties budinga asteohondrozei?
tirpsta ir rankos ir kojos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 30 sausio 2008 - 13:49