Įkraunama...
Įkraunama...

Osteohondrozė

Visiems rekomenduoju joga kas liečia visas stubuo problemas, tik aišku pas protinga vadova ir jam pasisakykite kas jums yra. Man asmeniškai po pusmečio visai pasimiršo išvaržų ir ataugu problema nors prieš tai koja atimdavo eeinant. Tiesa priaugti svario arba aptingti jau niekada gyvenime nerekomenduoju nes tada vel pajusite nugara... tai irgi sakau iš asmeninėspatirties smile.gif Na bet norint tikrai galima susitvarkyti tk svarbu nepersistengti su pratimais ir viska daryti lengvai..
Atsakyti
O gal zinot kokios proceduros efektyvesnes, neskaitant mankstu?
Atsakyti
QUOTE(sandrita1978 @ 2013 05 23, 10:32)
O gal zinot kokios proceduros efektyvesnes, neskaitant mankstu?

Tai kad vienintelis efektyvus dalykas-mankstos...nieko cia daugiau neisrasi... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ievalen @ 2013 03 26, 14:24)
Visiems rekomenduoju joga kas liečia visas stubuo problemas, tik aišku pas protinga vadova ir jam pasisakykite kas jums yra. Man asmeniškai po pusmečio visai pasimiršo išvaržų ir ataugu problema nors prieš tai koja atimdavo eeinant. Tiesa priaugti svario arba aptingti jau niekada gyvenime nerekomenduoju nes tada vel pajusite nugara... tai irgi sakau iš asmeninėspatirties smile.gif Na bet norint tikrai galima susitvarkyti tk svarbu nepersistengti su pratimais ir viska daryti lengvai..

Jei zmogus kudas-butinai reikia priaugti kazkiek svorio...kai jo per mazai-stuburo problemos kyla butent del to,kad per mazai,nes nera kam to stuburo prilaikyti,nera mesos,raumenu...cia mano variantas,jei ka... ax.gif Vnz.,blogai,ir kai per daug,ir kai per mazai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 05 24, 22:22)
Tai kad vienintelis efektyvus dalykas-mankstos...nieko cia daugiau neisrasi... ax.gif
Papildyta:
Jei zmogus kudas-butinai reikia priaugti kazkiek svorio...kai jo per mazai-stuburo problemos kyla butent del to,kad per mazai,nes nera kam to stuburo prilaikyti,nera mesos,raumenu...cia mano variantas,jei ka... ax.gif Vnz.,blogai,ir kai per daug,ir kai per mazai... rolleyes.gif

ir mano variantas toks, bet to svorio visiškai nesinori - nors jis man kaip ant mielių gali priaugti - bet ne ten, kur reikia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=denaxa,2013 05 24, 23:22]

Tikriausiai taip ir yra, bet ligai tik prasidedant apie sporta ar mankstas net pagalvot bloga doh.gif man irgi rentgenas parode osteochondroze, skauda kasdien, ir atrodo kad visus organus gelia- nuo pusles iki sirdies, isprotet galima doh.gif pas neurologa tik kita menesi,nzn kas bus ir kaip istversiu tiek laiko, nes vaistu jau nebegeriu, skrandziui blogai.
O kokius pratimus reikia daryti? Kas juos paskiria? Nes pripazistu tik begima, siaip mankstintis nelabai patinka blush2.gif , bet dabar esu tam pasiruosus smile.gif
P. S o del svorio tai irgi esu girdejus kad nerekomenduojama but labai kudom ar tuo labiau staigiai numest daug svorio- slanksteliai tiesiog "issilaksto" unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

as irgi jau kaip 4 metai kai kankinuosi nuo osteochondrozes. O prasidejo visiskai nekaltai, po padovanoto masazo. Tiesiog matyt sujudino viska ir prasidejo nezmoniski skausmai. Per visus metus daug ka isbandziau ir manulaine terapija ir osteopatus ir vaistus. taciau jau kokius du menesius baisus pablogejimas ir niekaip negaliu atsigauti. Darau ir mankstas ir masaza ir geriu vaistus, o man dvi dienas gerai ir vel blogai .noreciau pasiteirauti kaip jus stiprinat stubura ? kokius vitaminus geriat ?
Atsakyti