Įkraunama...
Įkraunama...

Osteohondrozė

Pasidalinsiu teigiama patirtim ..šviežia smile.gif
Neseniai pajutau paumejima sprando srityje. Nutariau paeksperimentuoti ir pasimasazuoti ******. Pasikausciau teoriskai, kur tos linijos ir taskai, dar plastakas perziurejau. Nu ir jau po pirmo karto pajutau rezultatus smile.gif
Jau is karto palengvejo. Nors dar jauciau susikaustyma ir skausmus, bet kuo toliau darau, tuo jauciu padetis gereja smile.gif
Atsakyti
Dinozaure, gerai , kad pajudinot skyrelį iš mirties taško. Turėčiau ir aš ką pasakyti panašiu, kaip tavo atveju. Suprasčiau, kad tas taškų masažas, tai Su Džok. Kaip tik su juo ir baigiu susitvarkyt virškinimo sistemą. Jokių vaistų, jokio pinigų išleidimo, tik nepatingėt padirbėti. Žinoma, jei liga įsisenėjusi, tai nebus greito rezultato. Šis nieko nekainuojantis "gydymas" vertas dėmesio.
Atsakyti
Labas, gal yra dariusių stuburo diskų implantavimo operacijas, konkrečiai kaklinės dalies? Man liepė daryti tą operaciją kai nebetenkins dabartinė gyvenimo kokybė... Tempiu kiek galiu, visgi kažkoks implantas, svetimkūnis... Jaučiu, kad greitai nebetenkins schmoll.gif -tai ir bandau rasti žmonių jau po tos operacijos.
Atsakyti
Sveikos ir as cia su ta pacia problema:( kaip gaila kad tiek jaunu zmoniu o jau kencia tokius skausmus. Man krutinines dalies osteochondroze. Pamenu taip pradejo skaudet krutine jog maniau infarktas prasidejo:o padaryta n kardiogramu bet nuraminta kad ne sirdis cia kalta, tik persvietus stubura diagnoze krutinines dalies stuburo osteochondroze. Reabilitacija padejo tam kartui bet va su vaiku atsiguliau i ligonine, nepasimankstinau ir vel liga primena apie save. Dar cia tos lovos tokios sovietmeciu laiku tai isvis riesta daros. Gal jus zinot kokiu veiksmingu budu malsint tuos skausmus?
Atsakyti
Skausmus tuos žinau, verkdavau į palangę įsitvėrusi, išbandžiau daug leidžiamų ir tepalų. Tie aišku padeda, bet kiek gi gali žmogus badytis... Jau juokavau, kad vandens atsigėrus, turėtų pro skylutes man iš užpakalio kaip iš dušo šmirkšti... Be vaistų padėdavo šiluma ir masažas silikoninėmis taurėmis-tuo ir dabar gyva...
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2012 03 11, 18:05)
Skausmus tuos žinau, verkdavau į palangę įsitvėrusi, išbandžiau daug leidžiamų ir tepalų. Tie aišku padeda, bet kiek gi gali žmogus badytis... Jau juokavau, kad vandens atsigėrus, turėtų pro skylutes man iš užpakalio kaip iš dušo  šmirkšti... Be vaistų padėdavo šiluma ir masažas silikoninėmis taurėmis-tuo ir dabar gyva...

kuria vieta tau skaudedavo?
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 03 11, 13:58)
Sveikos ir as cia su ta pacia problema:( kaip gaila kad tiek jaunu zmoniu o jau kencia tokius skausmus. Man krutinines dalies osteochondroze. Pamenu taip pradejo skaudet krutine jog maniau infarktas prasidejo:o padaryta n kardiogramu bet nuraminta kad ne sirdis cia kalta, tik persvietus stubura diagnoze krutinines dalies stuburo osteochondroze. Reabilitacija padejo tam kartui bet va su vaiku atsiguliau i ligonine, nepasimankstinau ir vel liga primena apie save. Dar cia tos lovos tokios sovietmeciu laiku tai isvis riesta daros. Gal jus zinot kokiu veiksmingu budu malsint tuos skausmus?

Man taipogi krūtininės dalies osteochondrozė pasireiškė prie 3 metus. Maniau, kad galą gausiu nuo skausmo. Bet kažkaip greitai numalšino su leidžiamais, atsargai išrašė tabletes MELOX 15 mg, bet jų prireikė gal keletą kartų. Jau kai pajaučiu tą pažįstamą skausmą, tai ilgai nelaukiu ir už tabletės. Jau kokie metai kai nieko nejaučiu. O ar nebandot, kaip sako Dinozaure su taškiniu masažu, tai gana veiksminga pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 03 11, 17:30)
kuria vieta tau skaudedavo?

skaudėdavo sprandą ir ranką, man kaklinės dalies problemos, su stuburo smegenų užspaudimu...
Atsakyti
Faustinata.... O tos tabletkos receptines? Ir dar i kuria puse skausmas eidavo?
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 03 11, 14:42)
Faustinata.... O tos tabletkos receptines? Ir dar i kuria puse skausmas eidavo?

Auriuxe, tos tabletės receptinės, bet gal jų kartais pas pažįstamą ir būtų galima gaut.
O skausmas panašiai kaip tau kad buvo, gyd. manė kad infarktas, pirmiausiai papurškė po lieživiu, manau tai buvo nitroglicerinas, po to padarė kardiogramą, suleido nuo skausmo vaistų ir nusiuntė pas neurologą. Na per daug čia išsiplėčiau, skausmas ėjo į širdies pusę, taip pat ir į kairę pusę, vienu žodžiu visą krūtinę buvo sukaustęs skausmas. Toks didelis skausmas nepasikartojo. Kai tik pajausdavau, kad pradeda pasmaigstyti daugiau dežinėje pusėje, imu Melox tabletę. Padeda pratimai, bet paskutiniu metu juos apleidau.
Atsakyti
Nu jo tie skausmai eina na....biggrin.gif bet kaip man gyd sake kad nuo tos ligos dar ne vienas nenumire tiesiog reikia ismokt su ja susigyvent. Kai pagalvoji yra zmoniu kuriems dar blogiau
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 03 12, 09:16)
Nu jo tie skausmai eina na....biggrin.gif bet kaip man gyd sake kad nuo tos ligos dar ne vienas nenumire tiesiog reikia ismokt su ja susigyvent. Kai pagalvoji yra zmoniu kuriems dar blogiau

Labukas. Su taliga, aisku, galima ismokti gyventi, bet ar verta, jeigu galima to atsikratyti. Papuoliau i viena jogos mokykla ir po pusmecio supratau, kad padetis zymiai pagerejo. O dabar praejo apie du metus ir jokiu skausmu, jokios osteohondrozes ir uz minimalia kaina. Vaistai kainuoja zymiai brangiau, dar ir kepenym kenkia.
Atsakyti