Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(qqte @ 2008 01 17, 16:54)
o man skyre clostilbegyta o gleivinei estrofem  g.gif

Clostylbegitas "pigus" sintetinis harmonas, o gonal arba puregon brangus ir naturalus (ish kazkokiu gyvuliu) tas pats harmonas.
Pradzioje stimuliuojant visada gydytoja stengiasi apsieiti su pigesniu pirmuoju variantu ir jei nuo jo buna prasta gleivine, skiria papildomai estrofem ar kita analoga. Veliau paprastai pereina prie brangesniu (kad geriau stimuliuotusi, kad daugiau išsisitimuliuotu, kad gleivinė butu geresne), bet pastojus tu brangesniu gali ir neprireikti ax.gif tad gal ir neverta ju iš karto naudoti. Beto gali ir su clostylbegitu butu ideali gleivine ir gerei stimuliuotis smile.gif

Labai cia ukiškai ir netiksliai mediciniškai surašiau, bet esmė tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 17, 17:54)
o man skyre clostilbegyta o gleivinei estrofem  g.gif

bigsmile.gif as geriau irgi estrofema po dvi tabl i diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2008 01 17, 18:00)
Clostylbegitas "pigus" sintetinis harmonas, o gonal arba puregon brangus ir naturalus (ish kazkokiu gyvuliu) tas pats harmonas.
Pradzioje stimuliuojant visada gydytoja stengiasi apsieiti su pigesniu pirmuoju variantu ir jei nuo jo buna prasta gleivine, skiria papildomai estrofem ar kita analoga. Veliau paprastai pereina prie brangesniu (kad geriau stimuliuotusi, kad daugiau išsisitimuliuotu, kad gleivinė butu geresne),

tai iseina, kad visa esme kainoje, del to clost ir skiria, tiesa?
Bet kuris maziau kenksmingas- clost ar gonalis? Kitaip sakant, ar verta saugant savo sveikata, bet nesaugant pinigu verciau prasytis gonalio?
Ar cia sveikatai bus vienoda zala abiems atvejais, o tik piniginei skirtinga?
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2008 01 17, 16:00)
Pradzioje stimuliuojant visada gydytoja stengiasi apsieiti su pigesniu pirmuoju variantu ir jei nuo jo buna prasta gleivine, skiria papildomai estrofem ar kita analoga. Veliau paprastai pereina prie brangesniu (kad geriau stimuliuotusi, kad daugiau išsisitimuliuotu, kad gleivinė butu geresne), bet pastojus tu brangesniu gali ir neprireikti  ax.gif tad gal ir neverta ju iš karto naudoti. Beto gali ir su clostylbegitu butu ideali gleivine ir gerei stimuliuotis smile.gif

Labai cia ukiškai ir netiksliai mediciniškai surašiau, bet esmė tokia  mirksiukas.gif

aciu
viskas uztat aiskiai
as kaip suprantu clostilbegytas trukdo augti gleivinei uztat skiria papildomai? nes seip jau gleivines storumo problemu man nekildavo..ar is mmm gausumo galima sakyt kad gleivine stora?
QUOTE(christel @ 2008 01 17, 16:12)
Bet kuris maziau kenksmingas- clost ar gonalis? Kitaip sakant, ar verta saugant savo sveikata, bet nesaugant pinigu verciau prasytis gonalio?

kaip supratau su gonaliu geriau stimuliuojasi
tai man jau del zalos tai tas pats..kaip sako ka cia zinai nuo ko tunki
bet svarbu kad poveikis butu g.gif
o kazi kodel neskyre nieko papildomai jei jau per mazi folikulai?
ar gali skirti veliau?
pvz gerei clost. kazkiek dienu praeina, mato kad neauga o tada dar paskiria papildomai kazka?
ar negalima taip??
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 01 17, 17:12)

Istikruju musu piniginiu storio gines nezino, taigis iseitu, kad jos turetu pasiulyti abu variantus, o musu teise rinktis, bet man kaip ir sakaiu gine sake, kad tie vaistai skirtingai veikia gleivine.pvz turi reiksmes ir amzius, jei vyresne, nereikia perdaug stimuliuoti , na mediciniskai as irgi nezinau, bet manau redute gan issamiai paaiskino.
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 01 17, 17:12)

Ne tik kaina, nes su gonaliu ir geriau gleivine auga ir geriau stimuliuojasi t.y. daugiau išsistimuliuoja. Taciau nebutinai kartais reikia daugiau išstimuliuoti, kartais reikia tiesiog pastimuliuoti, kad vyktu O tam tikru laiku, tad gonalis kaip ir tampa netikslingas. Nors jis iš principo ir atliktu ta pacia funkcija g.gif

Del to kiek ir kas kenkia negaliu atsakyti, nežinau. Bet paprastai sakoma, kad clost gali naudoti tik tam tikra skaiciu kartu (senoj anotacijoj rašydavo, kad 6 kartai), o su gonal tas skaicius neapibreziamas...tai gal ir maziau kenkia. bet cia mano prielaida tiktai...
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2008 01 17, 17:15)
as kaip suprantu clostilbegytas trukdo augti gleivinei uztat skiria papildomai?

taip

QUOTE(qqte @ 2008 01 17, 17:15)

pvz gerei clost. kazkiek dienu praeina, mato kad neauga o tada dar paskiria papildomai kazka?
ar negalima taip??

Galima, bet sprendžia gydytoja priklausomai nuo to ka mato (kokia gleivine, ar yra šansu jiems užaugti naturaliai ar yra dominuojantis folikulas ir t.t.) 4u.gif
Daznas atvejis pradzioj clost paskui dar plius gonal arba puregon.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 17 sausio 2008 - 17:16
Sveikutes, turiu nedideli klausimuka.. Gal pasirodys kvailas blush2.gif bet - jeigu ovuliacija vyksta naturaliai ir kitu bedu, isskyrus vyriskaji faktoriu, nebutu, ar pries IUI ovuliacija vis tiek yra skatinama hormonais unsure.gif ?
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif
Aciu qqte, Mocarta 4u.gif
Na ir nepaskaiciau kelias dienas, o cia jau tiek prirasyta.

QUOTE(ogrė @ 2008 01 15, 20:30)
merginos, kurios darėtės IUI, ką jautėte sekančią dieną po IUI. Kokie buvo jūsų organizmo pojūčiai? g.gif
man vakar atliko pirmą IUI, o šiandien maudžia krūtų spenelius, kaip prieš mmm.

Po IUI, jau ta pacia nakti pradeda mausti pilvo apacia ir krutines jautresnes pasidaro.
Papildyta:
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 16, 09:03)
Kažin kaip sekasi AMETISTAI g.gif  ?????? Vakar juk buvo IUI !!!

Sekasi lyg ir gerai, dabar laukiu rezultatu. smile.gif Zinoma teigiamu, bet jei nebus teigiami, tai vasario men bus 3 IUI.
Nusprendziau pabuti truputi optimiste, bet nelabai gaunasi. Kazkokia vidine baime kamuoja, o dar darbe niekaip neina per darbus perkopti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aida @ 2008 01 16, 10:28)
O kiausintakiu funkcija galima patikrinti tik su laparaskopija? g.gif

Pritariu g.gif
O man buvo taip: Man dare gimdos kaklelio nuotrauka birzelio men. kai pasiemiau aprasyma tai buvo parasyta tubu praeinamumas teigiamas. o gine, kuri dare nuotraka kai atsinesiau aprasyma tai man irode, kad praeinamumo nera. Tad 2007.08.28 loperoskopija.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 01 16, 00:44)
ir nebumbek  biggrin.gif ...tu mane zinai...a kitiems pazint reikia  biggrin.gif

ačiū, brangioji, tu verti mane būti geresne (pasakiau ir susimąsčiau ar tikrai) lotuliukas.gif

QUOTE(amir @ 2008 01 17, 17:15)
Istikruju musu piniginiu storio gines nezino, taigis iseitu, kad jos turetu pasiulyti abu variantus

bet gydytojos taip pat turi klaikiai mažai laiko, nes visoms reikia patekti būtinai tam tikru metu ir t.t. priiminėja amžinai be užrašymų normalių. taigi, manau, kad absoliučiai didesnė dauguma piliečių turi vidutiniškai pinigų (normaliai kalbant - nedaug biggrin.gif ) arba visai jų neturi, o gydytojai su kiekviena aiškintis ar ji patenka į tą nedidelį turtingųjų ratą ar ne kaži ar nebūtų tik laiko švaistymas. jeigu man sako, kad galima 6 kartus pabandyt ir nuo to man nieko nebus (išskyrus tai, kad sutaupysiu laaabai nemažai bendrai sudėjus), tai kodėl gi nepabandžius?

QUOTE(fidele @ 2008 01 17, 19:19)
...jeigu ovuliacija vyksta naturaliai ir kitu bedu, isskyrus vyriskaji faktoriu, nebutu, ar pries IUI ovuliacija vis tiek yra skatinama hormonais  unsure.gif ?

Daro IUI ir natūraliam cikle drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane irgi vyksta ovuliacija, bet gyde sake, kad paprastai stengiasi nedaryti naturaliame cikle.
Kaip ji pati sako, noriu padaryti viska taip kaip turi buti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, buvau šį rytą pas gydytoją, tai buvo pirmas rytas kuri pradėjau apsikabinus klozetą.... o pamatė pas mane mažą burbuliuką ax.gif
Žodžiu aš kraustausi į kita skyriuką dabar, jums siunčiu daug daug daug nestuke.gif virusu, bet tokių rimtų, prisikabinančių tongue.gif
Norėjau padėkoti jums už visa suteiktą info, ir linkiu šiam skyrelyje ilgai neužsilaikyti!
Atsakyti
QUOTE(Kacyce @ 2008 01 18, 10:01)
Labas rytas mergaites, buvau šį rytą pas gydytoją, tai buvo pirmas rytas kuri pradėjau apsikabinus klozetą.... o pamatė pas mane mažą burbuliuką  ax.gif 
Žodžiu aš kraustausi į kita skyriuką dabar, jums siunčiu daug daug daug  nestuke.gif  virusu, bet tokių rimtų, prisikabinančių  tongue.gif
Norėjau padėkoti jums už visa suteiktą info, ir linkiu šiam skyrelyje ilgai neužsilaikyti!

Sekmes Jums abiems 4u.gif
Atsakyti