Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 16, 16:37)
Man įdomu, ar tik aš viena taip ramiai reaguoju??? Kažkaip nepergyvenu visai dėl to. Aišku gyventi norisi.....

Paskutinis sakinys prajuokino, geraja prame biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aida: 16 sausio 2008 - 16:48
lotuliukas.gif labai puikiai uzbaigei visa diskusija apie rizikas ir vezius thumbup.gif man patiko ir pritiko smile.gif linksiu galva daug kartu biggrin.gif

kolkas musu aplinkoj atrodo nei vienai vezys nuo stimuliaciju neatsirado - tas ramina biggrin.gif o is kitos puses...ka tu zinai zmogus nuo ko ir kada gala gausi, o cia...bent jau del garbingo tikslo biggrin.gif (sorry jeigu mano toks jumoras ka izeistu neduokdie). Kai saka....nerukysi..negersi..nesistimuliuosi...tai sveikas ir numirsi ax.gif ar mes stimuliuosimes ar ne...vistiek velniai zino kokiom ligom senatveje kiekviena apsirgsim..tad as irgi visai nepergyvenu drinks_cheers.gif bet be abejones, kaip ir aukseliukei..gyvent aisku norisi... biggrin.gif

QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 16, 17:37)
Man įdomu, ar tik aš viena taip ramiai reaguoju??? Kažkaip nepergyvenu visai dėl to. Aišku gyventi norisi.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 16 sausio 2008 - 20:02
QUOTE(euromergele @ 2008 01 16, 19:00)
Kai saka....nerukysi..negersi..nesistimuliuosi...tai sveikas ir numirsi  ax.gif

oi geras, net nusijuokiau paskaicius lotuliukas.gif thumbup.gif

As siandien paskaiciau vienos uzsienio klinikos rodiklius, darant IUI del vyro problemu sekme 7-10 proc... mazas kazkaip tas procentas, idomu, ka gydytojai sako siulydami darytis IUI ir toliau, kokie ju argumentai? unsure.gif
Atsakyti
o puregon kas tai? irgi kaip clostilbeg. g.gif
kaip man slabna ir negera nuo to clostilbegito verysad.gif siaubas,ir galva ziauriai skauda kai tik geriu visa ta savaite uzia galvoj doh.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad mes greiciau vezi gausim nuo nervu ir itampos, o ne nuo vaistu mirksiukas.gif
Aisku, bet kokie vaistai visada turi salutini poveiki net ir aspirinas, taciau zinant tiksla pasiryztam betkam.Ir stimuliacijas reikia daryti su saiku, na bet jei nesigauna, o vaikelio norisi, tai ka daryti?Tada mes neziurime savo organizmo.Aisku gyventi norisi ir butent del tu vaiku, kurie pas mus ateis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sekretore @ 2008 01 16, 20:27)
oi geras, net nusijuokiau paskaicius  lotuliukas.gif  thumbup.gif

As siandien paskaiciau vienos uzsienio klinikos rodiklius, darant IUI del vyro problemu sekme 7-10 proc... mazas kazkaip tas procentas, idomu, ka gydytojai sako siulydami darytis IUI ir toliau, kokie ju argumentai?  unsure.gif

Pas mus, manau ir tiek nera. Dar neteko man tokios sutikti cia arba slepiasi biggrin.gif , kuri su V problemomis pastotu IUI pagalba, arba natur gaunasi arba tenka IVF daryti doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aida: 17 sausio 2008 - 08:28
Sveikutės, turiu klausymėlį. Štai jau penktą dieną geriu Clost. Ir žinoma, organizmą stebiu atidžiau, todėl pastebėjau tąsias gleives, tarsi jau būtų vaisingos dienos, nors dar tik 7 ciklo diena. Ar taip turi būti? Tai mano pirmoji stimuliacija, todėl esu dar kaip ir "žalia". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 17, 10:42)
Sveikutės, turiu klausymėlį. Štai jau penktą dieną geriu Clost. Ir žinoma, organizmą stebiu atidžiau, todėl pastebėjau tąsias gleives, tarsi jau būtų vaisingos dienos, nors dar tik 7 ciklo diena. Ar taip turi būti? Tai mano pirmoji stimuliacija, todėl esu dar kaip ir "žalia". 4u.gif

Niu man tai su tom gleivėm tai skirtingai būna, va šį mėn, aš jų išvis nemačiau, nors pasidariau progesteroną ir rodo, kad ovuliac. įvykusi
Man tai laaabai liūdna verysad.gif verysad.gif Jau rudai teplioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2008 01 17, 10:49)
Niu man tai su tom gleivėm tai skirtingai būna, va šį mėn, aš jų išvis nemačiau, nors pasidariau progesteroną ir rodo, kad ovuliac. įvykusi
Man tai laaabai liūdna verysad.gif  verysad.gif Jau rudai teplioja doh.gif

Na nepergyvenk smarkiai, jei ne šį, tai kitą kartą pasiseks. rolleyes.gif

Atsakyti
Braukit mane lauk..Jau atėjo tos nelemtosios gun_bandana.gif Dar tokio trumpumo ciklo neturėjau schmoll.gif 26d...
Eisiu pas kitą gydytoją, jau susitariau trečiadieniui.Gal kitas požiūris ką nors pakeis? g.gif
Jaučiu, kad reiks prie IVF pereit, jei vyras pasirašys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2008 01 17, 11:49)
Man tai laaabai liūdna verysad.gif  verysad.gif Jau rudai teplioja doh.gif

man gleiviu ir isskyru buvo padaugeje labai,kai geriu clostilbegita sake sumazejo gleivine,nieko gero nuo to clostil.... paskui pageriau vaistukus sake apsitvarke,va vel bus tas pats pagerus ta clost.
Atsakyti
Tai kaip susidariau nuomonę, kad geriau leistis Gonal, nei gerti Clost.?
Atsakyti