Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 17, 14:49)
Tai kaip susidariau nuomonę, kad geriau leistis Gonal, nei gerti Clost.?

nu ir as tokia nuomone susidariau.
Tik ar ji teisinga? Ir visiskai neaisku, kodel visoms pirmiausiai siulo clost.
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 01 17, 14:01)

Gal kad daug kartų pigesnis nei gonal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 17, 14:49)
Tai kaip susidariau nuomonę, kad geriau leistis Gonal, nei gerti Clost.?

as isgerus 5 dienas clostilbegita leidausi tris dienas puregon vaistus g.gif
Papildyta:
QUOTE(christel @ 2008 01 17, 15:01)

kiek as supratau kad skaitinant jie pigiausi,ir veiksmingumas mazesnis nei kitu vaistu,tad manau logiska kuo dazniau eini ilgiau skatina su anais,tada skiria kitus po kokiu 3 IUI g.gif
bet is tikro gi visoms skirtingai skiria g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escape: 17 sausio 2008 - 13:24
sveikutes
kokiu nors naujienu turite?
as is VK ka tik
nu ir ka
9 CD -folikulai maziukai sad.gif
ar galiu tiketis kad jie dar paaugs?gerioau 3-7 cd
pirmadieni liepe dar ateiti ir israse estrofem g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 17, 14:26)
sveikutes
kokiu nors naujienu turite?
as is VK ka tik
nu ir ka
9 CD -folikulai maziukai sad.gif
ar galiu tiketis kad jie dar paaugs?gerioau 3-7 cd
pirmadieni liepe dar ateiti ir israse estrofem  g.gif

Jie gali paaugti, o jei nervuosies neaugs biggrin.gif bet siūlyčiau kitą syk pabandyti su gonal ar puregon, o ne žaisti su clost. 4u.gif

be je, kam reikia, galiu padovanot Clost. tabl., tik kitą savaitę, nes šią savaitę labai užimta. Čia Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(escape @ 2008 01 17, 15:21)
as isgerus 5 dienas clostilbegita leidausi tris dienas puregon vaistus g.gif
Papildyta:

kiek as supratau kad skaitinant jie pigiausi,ir veiksmingumas mazesnis nei kitu vaistu,tad manau logiska kuo dazniau eini ilgiau skatina su anais,tada skiria kitus po kokiu  3 IUI g.gif
bet is tikro gi visoms skirtingai skiria g.gif

nu kad pigiausi, tai jo, bet jei patys kenksmingiausi, tai idomu, kodel nesiulo maziau kenksmingu, nors ir brangiu?
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2008 01 17, 11:43)
Braukit mane lauk..Jau atėjo tos nelemtosios gun_bandana.gif Dar tokio trumpumo ciklo neturėjau schmoll.gif 26d...
Eisiu pas kitą gydytoją, jau susitariau trečiadieniui.Gal kitas požiūris ką nors pakeis? g.gif
Jaučiu, kad reiks prie IVF pereit, jei vyras pasirašys smile.gif

console.gif sad.gif

Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2008 01 17, 13:31)
Jie gali paaugti, o jei nervuosies neaugs biggrin.gif bet siūlyčiau kitą syk pabandyti su gonal ar puregon, o ne žaisti su clost. 4u.gif

4u.gif stengiuosi nesinervuoti
tik reikia isitikinti kad cia normalu kad neveikia, o ne kad mano kiausides jau visai isproteje

biggrin.gif
as net turiu savo teorija kodel neuzaugo-man paprasciausia veliau ovuliacija vyksta nors ciklas iprastas normalus 28 cd, bet mazai progesterono (jis niekad nepakyla aukstesnis 35)
nu bet cia aisku mano svaiciojimai, nesugalvojau paklaust daktares, pirmadieni uzklausiu
Atsakyti
Man tai truputuką juokas suėmė, bet ne iš piktos valios. lotuliukas.gif
Žodžiu mes čia taip dejuojam dėl to Clost. blogo poveikio, o kažkuri mergina siūlo juos padovanoti net lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 17, 15:11)
Žodžiu mes čia taip dejuojam dėl to Clost. blogo poveikio, o kažkuri mergina siūlo juos padovanoti net lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Escape, gal mes pas tą pačią gyde einam, nes ir aš geriau 5dienas, štai šiandien pradedu leistis ir irgi 3dienas. g.gif

Papildyta:
Ir dar Escape, mums IUI beveik tuo pačiu metu, nes ir man nusimato dvidešimt kažkelintą.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 01 17, 15:31)
nu kad pigiausi, tai jo, bet jei patys kenksmingiausi, tai idomu, kodel nesiulo maziau kenksmingu, nors ir brangiu?

tai va tas ir idomu kad kodel iskarto nesiulo geresniu vaistu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 17, 16:25)
Žodžiu mes čia taip dejuojam dėl to Clost. blogo poveikio, o kažkuri mergina siūlo juos padovanoti net lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Escape, gal mes pas tą pačią gyde einam, nes ir aš geriau 5dienas, štai šiandien pradedu leistis ir irgi 3dienas. g.gif

Papildyta:
Ir dar Escape, mums IUI beveik tuo pačiu metu, nes ir man nusimato dvidešimt kažkelintą.... biggrin.gif

as siandien paskutini puregona susileisiu jau,ryt ehoskopijai vaziuoju,jei viskas gerai greiciausiai 21 diena bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 17, 14:45)
console.gif sad.gif

Papildyta:
4u.gif  stengiuosi nesinervuoti
tik reikia isitikinti kad cia normalu kad neveikia, o ne kad mano kiausides jau visai isproteje

biggrin.gif
as net turiu savo teorija kodel neuzaugo-man paprasciausia veliau ovuliacija vyksta nors ciklas iprastas normalus 28 cd, bet mazai progesterono (jis niekad nepakyla aukstesnis 35)
nu bet cia aisku mano svaiciojimai, nesugalvojau paklaust daktares, pirmadieni uzklausiu

Istikruju neverta nervuotis, jei pati zinai, kad ov. vyksta velaiu, tai ir folikulai subres veliau, ir IUI darys veliau, tik aisku ginei reiketu pasakyti.
Papildyta:
[quote=escape,2008 01 17, 16:06]
tai va tas ir idomu kad kodel iskarto nesiulo geresniu vaistu unsure.gif
Papildyta:

Kas pasakys, kas yra geriau.Ta tema reiketu konkreciai su savo gine kalbeti.Cia yra rysys su kiekvienos moters glevine, kam reikalinga daugiau gleiviu skiria gonali, kam maziau closbergita, bent jau man taip aiskino.
Atsakyti

as siandien paskutini puregona susileisiu jau,ryt ehoskopijai vaziuoju,jei viskas gerai greiciausiai 21 diena bus smile.gif
[/quote]

O as tai siandien pradesiu leistis tik, bet sekmadieni (bus mano 10-a ciklo diena)sake, kad susitiksim pas gyde apziurai. O tai kada mazdaug po stimuliaciju daro IUI, ta prasme kuria mazdaug ciklo diena??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2008 01 17, 15:15)
Cia yra rysys su kiekvienos moters glevine, kam reikalinga daugiau gleiviu skiria gonali, kam maziau closbergita, bent jau man taip aiskino.

o man skyre clostilbegyta o gleivinei estrofem g.gif
Atsakyti