Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 25, 08:39)
Baik tu lotuliukas.gif , kokiaia tragedija, as net ir nemanau, kad pavyks, tik stai faktai tokie ir viskas. Patikek su mano vyro grikiukais anksciau mums siule TIK IVF, todel pagerejus situacijai tikrai nemanau, kad uzteks tik vieno IUI 4u.gif  Bet...... kazkur giliai juk vis viena viliuosi, juk kitaip ir nedaryciau nieko 4u.gif
Bet kokiu atveju, aciu uz palaikyma wub.gif

jo pas mus ir ta pati situacija-vyro grikiai buvo tokie kad sake ne paprasto IVF bet icsi reiks...
oo dabar gine net turi vilties kad naturaliai gali pasisekt nes kieki atstate visai, judrumo tik ne...
nu jei jau daktarai oiptimistai tai mes matyt irgi turim tiket dar labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2008 01 25, 07:59)
labas rytas,  4u.gif

siandien man 7 DPO ir pradejo truputi teplioti  doh.gif  visai nedaug ir visai rudai. nu reikia tiketis, kad cia implantacijos tepliojimas  unsure.gif  nugara skauda, o ir pilve mauduliai kazkokie  ax.gif  nu, zodziu - arba geras zenklas, arba visiska bezabrazija bus.

o duphustona geri? g.gif
Atsakyti
Mergytės, iš jūsų pasakojimų apie pojūčius, regis, šį mėnesį užderėsim nestuke.gif man dar tik rytoj reikės eit derliaus skaičiuot tik bėda ta, kad niekaip gydytojai neprisiskambinu dėl vizito laiko g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mes esam stiprios, tad tikrai anksciau ar veliau sulauksim leliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai sulauksim tik dar galima būtų papildyti, jog vienu ar kitu būdu smile.gif
Po procedūros man reikės dalyvaut giminės baliuj...velniava nei gert nei ne...mano vyras nenori, kad kam nors sakytume, o man jau bloga nuo išsisukinėjimų...na, bet ką padarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2008 01 25, 10:40)
o duphustona geri?  g.gif

pagal visus mano hormonų tyrimus duphastono man nereikia. visus tris kartus po IUI mano progesteronas būdavo pasakiškas. ir šįkart gydytoja liepė 7 dpo pasidaryti progesteroną ir prolaktiną. jau nuleidus kraują sėdžiu. po pietų žinosiu, ar reikia man papildomai progesterono, ar ne ( jo gerti po 1 tab. rekomendavo tik jei jis bus nepakankamas).

vistik manau, kad čia geras ženklas. tai juk turėtų reikšti, kad apsivaisino blush2.gif tik dabar klausimas ar viskas ten gerai, ar viskas kokybiška, ar įsitvirtins... nu taip norėtųsi tikėti...
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 01 25, 10:53)
Tikrai sulauksim tik dar galima būtų papildyti, jog vienu ar kitu būdu smile.gif
Po procedūros man reikės dalyvaut giminės baliuj...velniava nei gert nei ne...mano vyras nenori, kad kam nors sakytume, o man jau bloga nuo išsisukinėjimų...na, bet ką padarysi smile.gif

manau nieko neatsitiks jei viena kita taure isgersi smile.gif
ziurint kada po IUI tas balius
Atsakyti
[quote=qqte,2008 01 25, 12:02]
manau nieko neatsitiks jei viena kita taure isgersi smile.gif
ziurint kada po IUI tas balius

As irgi tai pat manau, as jau kita diena po IUI viena cerkute isgeriau ax.gif
Atsakyti
As is IVF skyrelio vis uzeinu paziureti kaip sekasi cia jums smile.gif ir apie tuos pojucius ... smile.gif na zinokit kiekvienai individualiai manau yra. Pvz man per 1IVF ir krutine jautri ir pilvas papustas ir visi nestumo pozymiai ir shysh ... o per antra smile.gif savijauta visiskai jokia smile.gif na kuo arciau mmmm nuo labiau maude ir taip skaudziai raize pilva ir strenas nu kaip pries kiekvienas menesines.. ir ka pasidarau testuka - neigiamas... mmm dar ankstoka tai pasidariau dar viena testuka po 2 dienu o pozymiai tie patys, krutine visiskai nejautri o savijauta kaip pries mmm ir ka jus galvojat ....? smile.gif dvi juosteles smile.gif
taip kad su tais pozymiais nesuprasi smile.gif bet zinoma visada reik tiket ir tiketis kad tai jau tas kartas kai bus nestuke.gif
sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2008 01 25, 12:46)
As is IVF skyrelio vis uzeinu paziureti kaip sekasi cia jums smile.gif ir apie tuos pojucius ... smile.gif na zinokit kiekvienai individualiai manau yra. Pvz man per 1IVF ir krutine jautri ir pilvas papustas ir visi nestumo pozymiai ir shysh ... o per antra smile.gif savijauta visiskai jokia smile.gif na kuo arciau mmmm nuo labiau maude ir taip skaudziai raize pilva ir strenas nu kaip pries kiekvienas menesines.. ir ka pasidarau testuka  - neigiamas... mmm dar ankstoka tai pasidariau dar viena testuka po 2 dienu o pozymiai tie patys, krutine visiskai nejautri o savijauta kaip pries mmm ir ka jus galvojat ....? smile.gif dvi juosteles smile.gif
taip kad su tais pozymiais nesuprasi smile.gif bet zinoma visada reik tiket ir tiketis kad tai jau tas kartas kai bus  nestuke.gif
sekmes visoms smile.gif

Sveikinu Tave 4u.gif
O as savo vyrui sakau, tikiuosi, kad pasiseks, bet netikiu rolleyes.gif
Atsakyti
na ir kur visos dingot?
negi vis dar jokiu naujienu nera?
grazhke kaip tu ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 25 sausio 2008 - 22:52
Šiandien 12 d po iui. Pasidariau NT, o jis (-). vadinasi vilčių nėra tapti nestuke.gif . Nuotaika bjauri. Dabar jautikrai laukiu mmm. Gal nebegerti ir duph.

Linkiu visoms sėkmės. 4u.gif
Atsakyti