Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(ogrė @ 2008 01 26, 11:05)
Šiandien 12 d po iui. Pasidariau NT, o jis (-). vadinasi vilčių nėra tapti   nestuke.gif . Nuotaika bjauri. Dabar jautikrai laukiu mmm. Gal nebegerti ir duph.
Linkiu visoms sėkmės. 4u.gif

sad.gif
gal luktelk iki mmm
kol ju nera gal dar taio neliudek ka sad.gif

man sian 19 cd, jokiu IUI nedarem, o kaip suprantu nebuvo, nors buvo pasirode tasiu iskyru 13 cd
o siandien gana nemazai tokiu baltai rausvu iskyru pasirode
kaip susinervinau
ar gali cia but tu visu hormonu poveikis???
Atsakyti
Sveikos gyvos. O aš vis dar laukiu... Man šiandien jau 12 PDO. Pilvą vis pamaudžia, krūtinė lyg guminė, šiek tiek padidėjusi, bet visai neskausminga, o nuotaika verysad.gif , net cry.gif norisi. Anksčiau prieš mmm jausdavausi šiek tiek kitaip, bet ką gali žinoti, kaip organizmas gali reaguoti į visus tuos vaistus. Vyras vis paklausia "Na, kaip?". O aš jam atsakau "Negali palaukti, bėk pirkti NT".
Gal ryt ryte jau reiks sugadinti vieną NT? O kaip Jūsų vyrai laikosi? Ar "dalyvauja" laukime? Ar irgi taip pergyvena, kaip mes, moterys?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 26, 13:25)
sad.gif
gal luktelk iki mmm
kol ju nera gal dar taio neliudek ka sad.gif

man sian 19 cd, jokiu IUI nedarem, o kaip suprantu nebuvo, nors buvo pasirode tasiu iskyru 13 cd
o siandien gana nemazai tokiu baltai rausvu iskyru pasirode
kaip susinervinau
ar gali cia but tu visu hormonu poveikis???

gali būti ir vaistų poveikis. Gleivės turėtų būti skaidrios ir tąsios. Nenusimink. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kavale @ 2008 01 26, 13:38)
Sveikos gyvos. O aš vis dar laukiu... Man šiandien jau 12 PDO. Pilvą vis pamaudžia, krūtinė lyg guminė, šiek tiek padidėjusi, bet visai neskausminga, o nuotaika verysad.gif , net  cry.gif  norisi. Anksčiau prieš mmm jausdavausi šiek tiek kitaip, bet ką gali žinoti, kaip organizmas gali reaguoti į visus tuos vaistus. Vyras vis paklausia "Na, kaip?". O aš jam atsakau "Negali palaukti, bėk pirkti NT".
Gal ryt ryte jau reiks sugadinti vieną NT? O kaip Jūsų vyrai laikosi? Ar "dalyvauja" laukime? Ar irgi taip pergyvena, kaip mes, moterys?

Mano vyras tikrai laukia, bet mes mažai kalbam apie tai. Žinau, kad viduje jis, kaip ir aš, labai pergyvena. Aš nesakiau jam kad šiandien pasidariau NT ir jis buvo (-), nenorėjau liūdinti. Bet jaučiu, kad vistiek to neišvengsiu. Ir vėl bus ašarų pakalnė. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ogrė @ 2008 01 26, 13:39)
gali būti ir vaistų poveikis. Gleivės turėtų būti skaidrios ir tąsios. Nenusimink. smile.gif

tikekimes kad vaistu
tasioms skaidrioms tai jau veloka ju jau buvo smile.gif
Atsakyti
sveikutes, kazkaip si karta man ramu ramu... net paciai keista, kad nestresuoju ir nebegu kraujo nusileisti bigsmile.gif

Ogre
, buk kantri ir netryzniok tongue.gif dar anksti bet kokiems testams mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 26 sausio 2008 - 15:36
QUOTE(naughty-me @ 2008 01 25, 11:59)
pagal visus mano hormonų tyrimus duphastono man nereikia. visus tris kartus po IUI mano progesteronas būdavo pasakiškas. ir šįkart gydytoja liepė 7 dpo pasidaryti progesteroną ir prolaktiną. jau nuleidus kraują sėdžiu. po pietų žinosiu, ar reikia man papildomai progesterono, ar ne ( jo gerti po 1 tab. rekomendavo tik jei jis bus nepakankamas).

Labutis 4u.gif
Man 7 dpo progesteronas buvo 30,8, ar gerai ar ne nezinau, nes dar pas gydytoja nebuvau, po 1 IUI nesidariau progesterono tyrimo. Duphastono negeriu.
Pagal viska ryt man turetu ateiti mmm, o ar bus ar ne, lieka dilema g.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2008 01 25, 08:59)
labas rytas,  4u.gif

siandien man 7 DPO ir pradejo truputi teplioti  doh.gif  visai nedaug ir visai rudai. nu reikia tiketis, kad cia implantacijos tepliojimas  unsure.gif  nugara skauda, o ir pilve mauduliai kazkokie  ax.gif  nu, zodziu - arba geras zenklas, arba visiska bezabrazija bus.

sveikute ir vel sugryzusi,laikau kumstukus uz tave,kad tau tik pasisektu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2008 01 26, 21:52)
sveikute ir vel sugryzusi,laikau kumstukus uz tave,kad tau tik pasisektu wub.gif  wub.gif  wub.gif

labas, 4u.gif aciu labai uz palaikyma drinks_cheers.gif dar savaitele ir zinosiu kaip pavyko ax.gif
o kaip tu? kokioj "stadijoj"? gal kokiu naujienu turi? as puse metu nesilankiau cia, kad pailset nuo visko, tai atsilikau juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2008 01 26, 22:19)
labas,  4u.gif  aciu labai uz palaikyma  drinks_cheers.gif  dar savaitele ir zinosiu kaip pavyko  ax.gif
o kaip tu? kokioj "stadijoj"? gal kokiu naujienu turi? as puse metu nesilankiau cia, kad pailset nuo visko, tai atsilikau juodai  doh.gif

parasiau tau AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2008 01 26, 18:09)
Labutis 4u.gif
Man 7 dpo progesteronas buvo 30,8, ar gerai ar ne nezinau, nes dar pas gydytoja nebuvau, po 1 IUI nesidariau progesterono tyrimo. Duphastono negeriu.
Pagal viska ryt man turetu ateiti mmm, o ar bus ar ne, lieka dilema g.gif

tai rodo, kad ovuliacija ivyko, dabar tikekis geriausio 4u.gif

Progesteronas – moteriškas lytinis hormonas. Nustatant progesterono koncentraciją kraujyje patvirtinama, kad organizme vyksta ovuliacija. Atliekant progestrono tyrimą įvairiais laiko tarpais galima tiksliai nustatyti ovuliacijos dieną. Progesterono koncentracijos sumažėjimas nustatomas esant sutrikusiai luealinei fazei, trumpos lutealinės fazės sindromui. Jeigu gresia abortas arba vaisius negyvas, tuomet progesterono koncentracija sumažėja palyginus su tuo normos lygmeniu, kuris turi būti atitinkamu nėštumo momentu. Jeigu įtariamas ektopinis nėštumas, tuomet progestrono koncentracijos nustatymas gali padėti patvirtinti diagnozę.
Progesteronas skatina gimdos gleivinės proliferaciją, palengvina apvaisinto kiaušinėlio implantaciją. Po apvaisinimo hormonas mažina gimdos reagavimą į įvairias medžiagas, skatinančias gimdos susitraukimus. Progesteronas pasižymi anti-androgeniniu ir anti-aldosteroniniu veikimu. Jį gamina geltonkūnis, o po apvaisinimo – placenta. Nedideli jo kiekiai gaminami antinksčių žievėje. Progesteronas kartu su 17-a-hidroksiprogesteronu pasižymi silpnu androgeniniu poveikiu. Progesterono matavimas atliekamas norint įsitikinti (arba paneigti) ovuliacijos faktą menstruacinio ciklo metu. Jeigu progesterono koncentracija viršija 20 nmol/l dešimties dienų laikotarpyje moterims, nevartojančioms steroidinių preparatų, tai rodo, kad įvyko ovuliacija. Progesterono reikšmės mažesnės, nei 3 nmol/l liudija, tai, kad ovuliacija neįvyko.
Atsakyti
prisiduodu.. man šiandien 17 dpo, vakar pasidairiau NT, aišku jis neigiamas... schmoll.gif
dingo bet kokie mmm ar nėštumo požymiai, nieko neskauda, nieko nemaudžia, irgi galvoju kad reikia nutraukti gerti duph. Nes jau kažkada taip buvo, kad prieš mmm nustojo ir pilvą ir krūtinę skaudėti.
Nelabai tikiu, kad išeis kas nors, nes NT būtų bent kokį vaiduoklį parodęs...
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2008 01 27, 12:46)
prisiduodu.. man šiandien 17 dpo, vakar pasidairiau NT, aišku jis neigiamas...  schmoll.gif
dingo bet kokie mmm ar nėštumo požymiai, nieko neskauda, nieko nemaudžia, irgi galvoju kad reikia nutraukti gerti duph. Nes jau kažkada taip buvo, kad prieš mmm nustojo ir pilvą ir krūtinę skaudėti.
Nelabai tikiu, kad išeis kas nors, nes NT būtų bent kokį vaiduoklį parodęs...

gal pagerk duph iki mm console.gif
Atsakyti