Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Grazhke @ 2008 01 27, 11:46)
prisiduodu.. man šiandien 17 dpo, vakar pasidairiau NT, aišku jis neigiamas...  schmoll.gif
dingo bet kokie mmm ar nėštumo požymiai, nieko neskauda, nieko nemaudžia, irgi galvoju kad reikia nutraukti gerti duph. Nes jau kažkada taip buvo, kad prieš mmm nustojo ir pilvą ir krūtinę skaudėti.
Nelabai tikiu, kad išeis kas nors, nes NT būtų bent kokį vaiduoklį parodęs...

Grazhke, del sventos ramybes nuleisk ryt kraujuka ir viskas bus aisku ar nutraukineti duph ar ne. Linkiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2008 01 27, 11:46)
prisiduodu.. man šiandien 17 dpo, vakar pasidairiau NT, aišku jis neigiamas...  schmoll.gif
dingo bet kokie mmm ar nėštumo požymiai, nieko neskauda, nieko nemaudžia, irgi galvoju kad reikia nutraukti gerti duph. Nes jau kažkada taip buvo, kad prieš mmm nustojo ir pilvą ir krūtinę skaudėti.
Nelabai tikiu, kad išeis kas nors, nes NT būtų bent kokį vaiduoklį parodęs...

gal pasidaryk hcg pirma pries nutraukdama duph.
console.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2008 01 27, 12:01)
tai rodo, kad ovuliacija ivyko, dabar tikekis geriausio  4u.gif

labutis, dekoju uz info mirksiukas.gif mmm dar nesulaukiau, tik kazkoki silpnuma jauciu, jei per sianakt nesusirgsiu pabandysiu ryt is ryto testuka pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2008 01 27, 17:31)
labutis, dekoju uz info mirksiukas.gif  mmm dar nesulaukiau, tik kazkoki silpnuma jauciu, jei per sianakt nesusirgsiu pabandysiu ryt is ryto testuka pasidaryt

gal tu si menesi pagerinsi musu statistika topsecret.gif topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 27, 17:36)
gal tu si menesi pagerinsi musu statistika  topsecret.gif  topsecret.gif

mastau.gif Gal?
Pagyvensim pamatysim, bijau prisisvajoti
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 01 27, 12:42)
gal pasidaryk hcg pirma pries nutraukdama duph.
console.gif

duph užteks iki trečiadienio, tai jei iki tada nebus mmm tada galvosiu... doh.gif
Atsakyti
qqte, prisiduodu ir aš smile.gif Šiandien man padarė 3IUI, bet rytoj dar kartą darys:) Bandom naują planąsmile.gif Tačiau, kad ir kokios pastangos manau, jog vis tiek nieko neišeis, nes gydytoja tik 6 proc., davė - mat vyruko mano plaukikai aptingo ir sumažėjo jų sad.gif
Taigi, rytoj suderinsim planiuką dėl IVF ir kitą mėn startuosiu jau kitame skyrelyje;)
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 01 27, 19:11)
qqte, prisiduodu ir aš smile.gif Šiandien man padarė 3IUI, bet rytoj dar kartą darys:) Bandom naują planąsmile.gif Tačiau, kad ir kokios pastangos manau, jog vis tiek nieko neišeis, nes gydytoja tik 6 proc., davė - mat vyruko mano plaukikai aptingo ir sumažėjo jų sad.gif
Taigi, rytoj suderinsim planiuką dėl IVF ir kitą mėn startuosiu jau kitame skyrelyje;)

o tai kaip cia dabart su parasiuku daryti g.gif
paliekam gal kaip yra?
Atsakyti
Sveikutes, tai kaip ten su tom temperaturom buna, kada galima pradeti matuoti? blush2.gif Mano vyras sako, baik tu cia is proto eiti, nu jo be pigu jam sakyti, o man tai vis viena rupi kuo anksciau suzinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 28, 08:08)
Sveikutes, tai kaip ten su tom temperaturom buna, kada galima pradeti matuoti? blush2.gif  Mano vyras sako, baik tu cia is proto eiti, nu jo be pigu jam sakyti, o man tai vis viena rupi kuo anksciau suzinoti 4u.gif

temperatura reikia matuoti nuo ciklo pradzios iki pabaigos
nuo vidurio matuojama ji visiskai neinformatyvi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 sausio 2008 - 08:14
QUOTE(qqte @ 2008 01 28, 09:13)
temperatura reikia matuoti nuo ciklo pradzios iki pabaigos
nuo vidurio matuojama ji visiskai neinformatyvi

Nu aisku viskas, zodziu vilties suzinoti anksciau nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2008 01 28, 08:20)
Nu aisku viskas, zodziu vilties suzinoti anksciau nera smile.gif

smile.gif
gausi kentet dar savaitele niekaip kitaip. BT sitaip is anksto vistiek nieko neparodys..taigi kantrybes, ir ramaus laukimo tau 4u.gif
Atsakyti