Mes ir gulijome sioje ligonineje su kataraliniu ausu uzdegimu(4ar 5 aukste)visai neseniai.Tai tikrai jokiu priekaistu siam skyriui,viskas tvarkoi

Neseniai ir mes gulėjom, tik 6 a. Priekaištų neturiu... kateterius keitė kas 3 dienas, atsižvelgė į mano skundą, kad vaikas reaguoja į leidžiamus vaistus.... Reanimacijoje, irgi priežiūra

QUOTE(Irmama @ 2008 10 03, 19:15)
Sveikos
Mums ir teko I-mame auksta guleti
dukrytei buvo inkstu uzdegimas
Saugokite mamytes, kojytes ir sikniuka, kad nesusaltu, taip pat, reikia mergytes labai kruopsciai apiplauti is priekio, nes per ten... ir visokiu bakteriju gali patekti
o iki inkstuku...trumpas kelias....
vejuota tai tikrai buvo!!!pro langus pute...maistas patiko ir patiko,kad vienos gulejom ir buvo visi patogumai,atskira vonia su WC ir saldytuvas
sesutes ir gyd. papuole geros!!!
verke ir maniske, kai state kateteri
bet ten , man kai aiskino, ne tiek skauda, kiek tie vaikai bijo ir rekia, o kaip jie ginsis, juk pasakyti negali
aisku man, belaukianciai palatoje, kol atnes maziuke,tai sirdis, labai skaudejo
Pragulejom 10 d.paskutine nakti ligonineje maziuke veme, o ryte suviduriavo
kai pasakiau apie tai gyd.ji sako:- cia jusu problemos,gal kazka uzdavete, bet juk sakau ji valge ligonines maista!!
zodziu ji norejo musu atsikratyti,nes tyrimai buvo geri, o prisiimti atsakomybes ji nenorejo del to vemimo...
ir ka...kai gryzome namo,maziuke vel veme,viduriavo,paskui atejo ir mums eile:teciui, man, suneliui...pasirodo apsikretem dar ligonineje Noro virusu, nes lengvesne forma buvo
gydymas toks:issivemi, issividuriuoji ir geri daug skysciu!!! taip ir issigydem
Sekmes visoms ir nesirkit

Mums ir teko I-mame auksta guleti

Saugokite mamytes, kojytes ir sikniuka, kad nesusaltu, taip pat, reikia mergytes labai kruopsciai apiplauti is priekio, nes per ten... ir visokiu bakteriju gali patekti

vejuota tai tikrai buvo!!!pro langus pute...maistas patiko ir patiko,kad vienos gulejom ir buvo visi patogumai,atskira vonia su WC ir saldytuvas

sesutes ir gyd. papuole geros!!!
verke ir maniske, kai state kateteri

aisku man, belaukianciai palatoje, kol atnes maziuke,tai sirdis, labai skaudejo

Pragulejom 10 d.paskutine nakti ligonineje maziuke veme, o ryte suviduriavo

ir ka...kai gryzome namo,maziuke vel veme,viduriavo,paskui atejo ir mums eile:teciui, man, suneliui...pasirodo apsikretem dar ligonineje Noro virusu, nes lengvesne forma buvo

gydymas toks:issivemi, issividuriuoji ir geri daug skysciu!!! taip ir issigydem

Sekmes visoms ir nesirkit

Deja ne tik nuo persalimo galma susirgt inkstuku uzdegimu taippat galma nuo zaizdeliu nedizenfekuotu ,nuo uodu ikandimo nuo dantuku gedimu(ypc dabar kai pieniniai priekiniai genda Iiki pat saknu )nuo daug ko gali komplikuotis ir mestis ant inkstuku
Tiesiog jai temperatura nekrenta net davus vaistu ar tik trumpam is kart reikalaukit slapimo analizo kad apsidraust. Man net dabar baisu kai vaikas pasako kad jam pilva skauda ,vis atrodo kad vel liga sita atsinaujino

Mes parsivežėm iš šios ligoninės roto virusa.
QUOTE(ninux @ 2008 03 12, 14:50)
O aš esu pasibaisėjusi šia ligonine,o ypač jame dirbančiu personalu.Dar savaitė nepraėjo,kai gryžom iš ligoninės po Roto viruso,o aš vis dar negaliu atsigauti.Gulėjom 4 aukšte,aišku švilpia ten viskas per langus,ir lovos pusiau sulūžę ir aplamai apleista ligoninė,bet labiausiai mane sukrėtė personalas ir ypač seselės ir jų požiūris į vaikus. Dar dabar išgirdus kažkur skambančius indus nupurto,nes prisimenu kaip atveždavo maistą dalinti ir neduok dieve tu iš karto NEATBĖGI TUOJ PAT pasiimti savo porcijos(nesvarbu kad vaikui temperatūrą matuoji,ar plaunu užpakalį apsividuriavusiam) esi iškoliojama visaip.Arba naktį apie 6 val.ryto tave žadina ir klausia ar neužkilo temperatūra ir visiškai nepritildo balso,taip prikeldamos visus palatoj miegančius.
Absoliutus bejausmiškumas ir nesupratimas.Pagirti galiu tik priėmimo skyrių.
Absoliutus bejausmiškumas ir nesupratimas.Pagirti galiu tik priėmimo skyrių.

mes gulėjom, kai mažiui buvo metai ir 8 mėn....liepos mėnuo...karša...maistas supelijęs, kandžių pulkai, skruzdėlės į lovą lipa....gryna antisanitarija... gerai ten tik reanimacija - neprabangu, bet miela ir atsakinga...
o skyriuose, kaip matau, per 3 metus personalas nepasikeitė

lapkricio menesi gulejome vel sioje ligonineje,reanimacionio prieziura tikrai nuostabi ,kateterius ivede is pirmo karto,kai perkele i skyriu irgi priekaistu neturiu ,maistas tikrai neblogas sesutes valgyti atnesdavo i palata{jei nespedavau iseiti i koridoriu}ir jokio triuksmo nebuvo,vaiku koridoriuose neleido begioti
na si ligonine juk infekcine,tai ir virusu ten daug ir ivairiu,jei sesutes nestu maista i kiekviena palata ,tai gali ir virusus atnesti,juk dartare atejus pirmiausia rankas plauna koridoriukyje ,o po to tik pas vaikuti uzeina
,tai geriau kad kuo maziau kitas personalas eitu i palata

na si ligonine juk infekcine,tai ir virusu ten daug ir ivairiu,jei sesutes nestu maista i kiekviena palata ,tai gali ir virusus atnesti,juk dartare atejus pirmiausia rankas plauna koridoriukyje ,o po to tik pas vaikuti uzeina

QUOTE(grazina37 @ 2008 12 12, 09:24)
lapkricio menesi gulejome vel sioje ligonineje,reanimacionio prieziura tikrai nuostabi ,kateterius ivede is pirmo karto,kai perkele i skyriu irgi priekaistu neturiu ,maistas tikrai neblogas sesutes valgyti atnesdavo i palata{jei nespedavau iseiti i koridoriu}ir jokio triuksmo nebuvo,vaiku koridoriuose neleido begioti
,tai geriau kad kuo maziau kitas personalas eitu i palata 

o kuriam aukšte skyriuje gulėjote? Nelabai tikslu lyginti gera/bloga ligoninė pagal skirtingų aukštų personalą. Kiek čia skaičiau atsiliepimus, tai tiek reanimacijos, tiek ketvirto aukšto personalas yra išgirtas.Tikiu kad taip ir yra. Man asmeniškai gydymo įstaigoje ir yra svarbiausias personalas, nes kiti veiksniai kaip kad pastatas, aplinka,eilės, ne visada yra reguliuojami ten dirbančių žmonių. Galima sakyti, mums nepasisekė - papuolėm į pirmą aukštą pas tikrai nemalonias slauges. Beveik metai praeėjo nuo mūsų gulėjimo. Laikui bėgant keičiasi požiūris, atšalus emocijoms bandai vertinti kitaip. Tačiau aš ir šiandien apie pirmo aukšto slauges galiu pasakyti tą patį- grubios, neatsakingos. O be to ir jų įžeidžiantys pasisakymai šiame forume palieka tiek nuoskaudas, tiek piktumą.
QUOTE(Nikkita @ 2008 12 12, 15:23)
o kuriam aukšte skyriuje gulėjote? Nelabai tikslu lyginti gera/bloga ligoninė pagal skirtingų aukštų personalą. Kiek čia skaičiau atsiliepimus, tai tiek reanimacijos, tiek ketvirto aukšto personalas yra išgirtas.Tikiu kad taip ir yra. Man asmeniškai gydymo įstaigoje ir yra svarbiausias personalas, nes kiti veiksniai kaip kad pastatas, aplinka,eilės, ne visada yra reguliuojami ten dirbančių žmonių. Galima sakyti, mums nepasisekė - papuolėm į pirmą aukštą pas tikrai nemalonias slauges. Beveik metai praeėjo nuo mūsų gulėjimo. Laikui bėgant keičiasi požiūris, atšalus emocijoms bandai vertinti kitaip. Tačiau aš ir šiandien apie pirmo aukšto slauges galiu pasakyti tą patį- grubios, neatsakingos. O be to ir jų įžeidžiantys pasisakymai šiame forume palieka tiek nuoskaudas, tiek piktumą.
gydemes pulmunologiniame skyriuje 6 aukste
zinoma personalas turi buti geras ,grazios suremontuotos sienos negydo,bet kai langai kiauri ir radijatoriai saltuteliai tai tikrai liudna,antraja para reanimaciniame atveze peciuka,nes buvo labai salta sedeti,ir nakciai dave pagalve ir kaldra ,kad bent siektiek pailseciau

jau sekanti karta tikrai nebijosiu vaziuoti i ligonine

KAs ir liudniausia kad II ligonines vadovai pinigelius i kisenes kraunasi o vaiku skyriai taip ir lieka su savo rupesciais.
Gerai kad bent personalas paslaugus ir stengiasi del mazuju ligoniuku.

Sveikos.
INFEKCINĖJ LIGONINĖJ JAU KEIČIAMI LANGAI. MATYT VALDŽIA IŠGIRDO SKUNDUS..
QUOTE(Kepuča @ 2009 02 11, 21:09)
Sveikos.
turbut isgirdo,mes pries savaite gryzom is ten,gulejome palatoje su pakeistais langais,kadangi sildo taip, kad palatose su senais langais butu silta ,tai kur geri langai gryna pirtis,sedejom su trumpom rankovem maikutem ir dar braukem prakaita,palata nespejau vedinti,nors sako siluma kaulu nelauzo

Mes ir vėl turim laimės ten gulėti. Tik šį kartą įspūdžiai priešingi nei pirmą kartą. Viskas sklandžiai, ramiai, gražiai. O personalas tas pat. Gal kartais galima įžvelgti kai kurių slaugių laikomą piktumą, atsiminus mus iš praeito karto ir SM komentarų, bet tai yra smulkmena, palyginus su bendra atmosfera. Dar gi labai nustebino dvi naktinės seselės. Tikrai labai fainos. Viena lyg Diana, kitos nepamenu, jauna moteris. Labai švelni ir atsakinga. Diana (jei tikrai toks jos vardas) tai pati atėjusi sustumdė lovas, kad nereikėtų su vaiku vienoje gulėti. nu žodžiu, likau maloniai nustebinta, kas tikrai palengvina buvimą ten. Palatoje siaubingai karšta. Langai seni, bet užklijuoti, tai netraukia. Nors man tai geriau jau taip, nei kažkur kitur sakė, labai šalta. Ir aišku, privalumas prieš klinikas palatoje - atskiras tualetas, vonia. Dar va kas gerai, kad fainą kaimynę gavom