QUOTE(gintare82 @ 2008 02 02, 13:58)
,bet niekada negaleciau as taip smeišti zmoniu kaip tu
prisiminus tavo pasisakymą, kurį gerb.moderatorė panaikino ir už ką gavai atostogų 3 dienom, aš tuo net neabejoju...
pirmiausiai-gyditoja niekada neleidzia vaistu nestato kateteriu o tai daro seseles,tiksliau dabar vadinamos slaugemis.
o aš sakiau, kad tai darė daktarė?
visu antra nieks duju nepurškia o purskia vaistus Sallbutamoli.
ar tai keičia viso pasakojimo esmę? Ypač tai, kad PURŠKIANT TUOS VAISTUS seselė ne atsitiktinai, o pykdama ant palatos kaimynės už jos priekaištus, neišsiaiškinusi, sumaišė kaukes?
visu trečia tavo vaikas ne vienas skyriui guli o ju guli apie 30 ir gal dar daugiau ir seseles negali vien tavo vaiko vieno žiuret ,tam esi paguldyta tu kaip vaiko mama
o ar aš reikalavau išskirtino dėmesio? Kai seselė su daktare yra pas pacientus, laukiam savo eilės. Kai seselė turi ateiti suleisti vaikui vaistų, kad jam būtų geriau, o ją randam baliavojančią, sorry, čia darbas, o ne laisvalaikis...
kai teko laukti daktarės valandą laiko, nieko nesakėm, kantriai laukėm, nes naktį budėjo viena daktarė per penkis aukštus.
kai paklausėm seselės, kada kitą kartą mums leis vaistus ir ji atsakė, kad čia ne mūsų reikalas, tai pardon, čia yra kaip tik mūsų reikalas. Ne jos darbas mums aiškinti apie vaistus? Bet ji taip ir nepakvietė daktarės.
Mama paguldyta žiūrėti vaiką, bet to mes ir atvažiavom į ligoninę, kad gydymo imtųsi jie, nes aš tikrai medicinoje nesigaudau. Tam tokiai avietei kaip aš ir privalo daktarai aiškinti viską apie ligonio būklę, kas bus daroma, kokių rezultatų laukiama.
tu neįstengiai jų dviejų slaugyt,turėjo ir paguldyt tavo vyra
o kaip man eiti į tyrimus ar procedūras, kai reikia vestis tik vieną vaiką? Kaip man palikti savo 9,5 mėnesių vaiką? Kada kokie tyrimai laukia ar procedūros, mes iš anksto irgi nežinojom, nes ten kiek suprantu gyva eilė, ar ne? Be to, kol buvo ligoniukų antplūdis, mano vyro niekas ir neapgyvendino ten. Kai atsirado daugiau vietų, tada už lovos mokestį jis ten ir gyveno. Tiek kiek reikėjo tėvų priežiūros (mano ar mudviejų su vyru, nes aš nesugebu savo vaikais pasirūpinti), tiek jie gavo. Kas liečia gydymą, kur mes neturim jokio supratimo, tai turėjo perimti įstaigos darbuotojai. Ar ne? Jei reikia džiaugtis,jau vien tuo, kad gyvenom visi kartu ligoninėje, tai tikrai didesnis džiaugsmas būtų gyventi namie. Bet čia reikėjo medikų priežiūros. Apie palatą ir apgyvendinimą esu parašius dalyje: KAS TEN BUVO GERO.
žinok tik viena dar tau ir taip pasisekė kad tau paguldė vyrą nes kaip suprantu su dviem niekaip nesugebi susitvarkyti,kitose ligoninėse mamos ir su trimis vaikais guli vienos ir nesiskundžia.

aš tik noriu tau palinkėti supratimo ,nes tu jo nė kiek neturi
nu ir tu tikra, kad čia ne šmeižtas?
Man tik klausimas, gal judvi su Irlandesa28 kartu gulėjot? Toks stebėtinas sutapimas:
Irlandesa28 ir
gintar82 tuo pat metu gulėjo tame pačiame skyriuje, abiems labai patiko. Abi tą pačią dieną prisiregistravo naujais nariais SM, viena po kitos TOKIAIS PAT ĮRANKIAIS(įžeidinėjimais) ėmė ginti skyriaus garbę. Kad judvi turit gerus prisiminimus tai labai gerai. O kad skyrius susilaukė tokio atkaklaus ginimo, tai tik pavydėtina