QUOTE(Opa @ 2008 01 17, 09:13)
Californiagirl, jis taip neveiks, fotike reikia pasirinkti pozicija Self timer/Remote control (cia toj vietoj, kur gali fotkint ant "timerio")
Nu ot
BLONDINE
Aciu aciu tau, jau veikia

.........
O nuotraukyte tavo nemelyna(ziuriu i oda). Greiciau pupuliams pasveikti ir niekada nesirgti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 17, 11:42)
californiagirl, pasirodo apgavau tave
Anokia cia apgavyste
QUOTE(Sansara @ 2008 01 17, 13:40)
auto neturiu kito tokio modelio namie ar pašonėj, kuriam dar ir mano vestuvine suknele tiktu visa gudrybė - distancinis rankoje ir nenuilstamas šokinėjimas aukštyn
Kaip prajuokinai is pacio ryto
QUOTE(Opa @ 2008 01 17, 15:08)
Californiagirl, slapias portretukas idealus - ner prie ko prikibt. Is ziemos nuotrauku labiausiai uzkabino antroji savo gyliu (ir kodel vaikas kalnuose kai tiek daug sniego be kepures

- nekreipk demesio, kad taip klausiu, ale per visas ligas dabar norisi visus plysius uzkamsyti

), trecioji man labai silta pasirode, ir pirmoji labai miela savo emocijomis ir vidiniu uztaisu jose. Tavo nuotraukos visos tokios tyros, svarios, be pasaliniu daiktu erdveje. Rasei, kad valei nuotrauka nuo triuksmu. O kaip tai daroma?
Ir dar, koks tavo juostinukas?
Ir dar, sveikinu vidurineli su gimtadieniu!!!
Aciu uz komentarus

Pavarei cia gerai
Kodel be kepures??? O todel, kad turbut tik koks -1C tebuvo, ar net nebuvo minusines temp. Pas mus kad ir yra sniegucio, bet niekada tokiu salciu tikru nebuna kaip LT. Na gal nakti kalnuose...Maziukui dedu, bet dickiai nenori kepuriu,n es mama deda del grozio
Juostinukas mano canon eos Rebel G, bet Europoj itariu kitaip vadinas...senukas mano, apie 10 metu.
Aciu uz sveikinimus
QUOTE(sayonara @ 2008 01 17, 15:45)
Glazus

Tik zandukas isdegintas per daug....
vvvvv dar karta tau balionu daug