Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 01 17, 17:27)
ačiū..smile.gif
kaip Tavo mažiai? gal jau geryn?.. gal reik kuo padėt? g.gif

Tikiuosi, kad sveikstam ir daugiau nieks nebeprisikabins 4u.gif O del pagalbos- aciu tikrai, bet issisuksiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(GAULE)
o kaip data panaikinti perkelus i kompiuteri blush2.gif

Aš tai fotošopu bandyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAULE @ 2008 01 17, 16:45)
o kaip data panaikinti perkelus i kompiuteri  blush2.gif

data reikia nuimti fotoaparate mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, vėluoju, vėluoju.....
Sveikinu ND nugalėtoją Sansarą 4u.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveikinu su gimtadieniu vvvvv 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

O jau tema ND bigsmile.gif Reiks sukti galvą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 17 sausio 2008 - 17:32
Gal galėtumėt namų darbų albumo password'a priminti. Labai smalsu pažiūrėti ką prifotografavote. toro25@gmail.com Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 01 17, 09:13)
Californiagirl, jis taip neveiks, fotike reikia pasirinkti pozicija Self timer/Remote control (cia toj vietoj, kur gali fotkint ant "timerio")

Nu ot BLONDINE doh.gif lotuliukas.gif
Aciu aciu tau, jau veikia thumbup.gif ......... blush2.gif

O nuotraukyte tavo nemelyna(ziuriu i oda). Greiciau pupuliams pasveikti ir niekada nesirgti 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 01 17, 11:42)
californiagirl, pasirodo apgavau tave

Anokia cia apgavyste biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 17, 13:40)
auto  neturiu kito tokio modelio namie ar pašonėj, kuriam dar ir mano vestuvine suknele tiktu  visa gudrybė - distancinis rankoje ir nenuilstamas šokinėjimas aukštyn 

Kaip prajuokinai is pacio ryto lotuliukas.gif

QUOTE(Opa @ 2008 01 17, 15:08)
Californiagirl, slapias portretukas idealus - ner prie ko prikibt. Is ziemos nuotrauku labiausiai uzkabino antroji savo gyliu (ir kodel vaikas kalnuose kai tiek daug sniego be kepures  blink.gif - nekreipk demesio, kad taip klausiu, ale per visas ligas dabar norisi visus plysius uzkamsyti  lotuliukas.gif ), trecioji man labai silta pasirode, ir pirmoji labai miela savo emocijomis ir vidiniu uztaisu jose. Tavo nuotraukos visos tokios tyros, svarios, be pasaliniu daiktu erdveje. Rasei, kad valei nuotrauka nuo triuksmu. O kaip tai daroma?
Ir dar, koks tavo juostinukas?
Ir dar, sveikinu vidurineli su gimtadieniu!!!

Aciu uz komentarus 4u.gif Pavarei cia gerai biggrin.gif
Kodel be kepures??? O todel, kad turbut tik koks -1C tebuvo, ar net nebuvo minusines temp. Pas mus kad ir yra sniegucio, bet niekada tokiu salciu tikru nebuna kaip LT. Na gal nakti kalnuose...Maziukui dedu, bet dickiai nenori kepuriu,n es mama deda del grozio biggrin.gif

Juostinukas mano canon eos Rebel G, bet Europoj itariu kitaip vadinas...senukas mano, apie 10 metu.

Aciu uz sveikinimus 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 17, 15:45)

Glazus wub.gif Tik zandukas isdegintas per daug....

vvvvv dar karta tau balionu daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 17, 14:25)
na, mano visi autoportretai taip daryti. Bėgiojant. O turiu jų tikrai laibai daug.
Kazkaip pagalvojau kad visi cia turi pultukus doh.gif ir dar siandien apie ji buvo kalbeta ax.gif Kai pirma auto dariau man isejo gal is kokio 200 karto man aisku buvo nejuokinga schmoll.gif o uzuolaidos buvo atitrauktos, tai nezinau ka galejo pagalvoti kaimynai, kai zmogus begioja ten atgal, bet vaizduote sako kad "ji stupid.gif ".

Autoportretai kurie buvo cia parodyti, bet ne te kur veidas matosi, Sansaros ir atrodo ten buvo tavo blush2.gif kur uz grotu, skausminga tokia nuotrauka, atrodo pajutau ja iki pat gylumos (gaila dabar nerandu unsure.gif )kazkaip duoda man toki mistini jausma. Gal net galimybe paziureti viena akim kas darosi sieloje. Kai ziuri i nuotrauka ir jauti virpuliuka.

Atsakyti
Sayonara, man fainulka burbuliukas pilna burna smile.gif pamenu tokio amžiaus savo vaikus fotografuodavau pastoviai.. tokie jie emocionalūs ir pilni įvairiausių mimikų smile.gif

Opa, šaunu, kad sveikstat.. o maniškiui karantinas į daržą iki kovo.. per daug dažnai sergam unsure.gif Tai viliuos bent daugiau su vaiku pasifotografuot smile.gif

o mes sergam...

user posted image
Atsakyti
westa, visai graziai sergat bigsmile.gif siek tiek man maiso tas plotelis per baltas nuo ausies i kaire ir gal dar vos vos erdves daugiau norisi is visu pusiu, bet siaip patinka smile.gif su 30tuku cia fotkinai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 17 sausio 2008 - 19:00
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 17, 18:59)
westa, visai graziai sergat bigsmile.gif siek tiek man maiso tas plotelis per baltas nuo ausies i kaire ir gal dar vos vos erdves daugiau norisi is visu pusiu, bet siaip patinka smile.gif su 30tuku cia fotkinai g.gif

o man dar langai nučiupinėti maišos doh.gif doh.gif dabar tik pamačiau.. mažius prasisuko smile.gif .. su 30 tuku fotografavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 01 17, 16:36)
Gal galėtumėt namų darbų albumo password'a priminti. Labai smalsu pažiūrėti ką prifotografavote. toro25@gmail.com Ačiū  4u.gif

lotuliukas.gif ar tikrai tik priminti reikėtų lotuliukas.gif O išvis ar turėjai tą slaptažodį ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 17, 12:55)
Jei turit omeny mane, tai ten tikrai ne as smile.gif As pasirasyciau sillwio smile.gif

Ir ne aš schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 17, 14:39)
turiu, vakarop įmesiu nuorodą. O dabar domina tas "Skolinga nelikciau  4u.gif Aciu  4u.gif"

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mindozai už "ačiū" neatiduok!!!
Atsakyti