Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 01 17, 18:54)
o mes sergam...

man patinka. j/b gražus.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 17, 19:16)
lotuliukas.gif  ar tikrai tik priminti reikėtų  lotuliukas.gif  O išvis ar turėjai tą slaptažodį ?  4u.gif

lotuliukas.gif tikrai, už kokius nuopelnus turim primint slaptažodį? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 17, 15:45)
spalvotas pasas (važiuosim į bahamus, todėl pasas - su šiaudeliu ir pilna burna)

šiaip patinka. tik vat apšvietimas nelabai. viena pusė šiek tiek peršviesta, o kita man per tamsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree)
lotuliukas.gif ar tikrai tik priminti reikėtų lotuliukas.gif O išvis ar turėjai tą slaptažodį ? 4u.gif

turėjau šiaip jau, bet kaip turbūt pastebėjai, nelabai aktyvus esu, tai jau ir pamirst spėjau. O skaitinėju dažnai ir daug naudingos informacijos iš čia pasirenku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 01 17, 19:31)
QUOTE(Desiree)
lotuliukas.gif ar tikrai tik priminti reikėtų lotuliukas.gif O išvis ar turėjai tą slaptažodį ? 4u.gif

turėjau šiaip jau, bet kaip turbūt pastebėjai, nelabai aktyvus esu, tai jau ir pamirst spėjau. O skaitinėju dažnai ir daug naudingos informacijos iš čia pasirenku smile.gif

bet ko tai aš nepamenu tokio dalyvio g.gif nebent niką pasikeitei.
Atsakyti
Labas vakarėlis. Laukiu dėmesio blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 19:54)
o mes sergam...
user posted image

Labai mielas berniukas, matosi, kad jam sunku. O nuotraukoje jaučiasi meilė wub.gif
Atsakyti
ZverisKLP kompozicija man visai patinka, bet antras planas kiek blaško dėmesį ir gal kiek per daug sharp'o uždėjai (ar čia pakeus dydi gal tik taip atrodo?)

bite maja o tu pažiūrėk pabėgusių iš pamokų saraše blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 17, 19:28)
man patinka. j/b gražus.

QUOTE(MyWay @ 2008 01 17, 19:48)
Labai mielas berniukas, matosi, kad jam sunku. O nuotraukoje jaučiasi meilė wub.gif

ačiū smile.gif... jb ir man visai patiko... smile.gif

Zveri.. jeckau iš kur tą kryžių radai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2008 01 17, 20:50)
ZverisKLP kompozicija man visai patinka, bet antras planas kiek blaško dėmesį ir gal kiek per daug sharp'o uždėjai (ar čia pakeus dydi gal tik taip atrodo?)

bite maja  o tu pažiūrėk pabėgusių iš pamokų saraše  blush2.gif

Jis fotkintas taip, kaip aš jį radau. Neliečiau, kažkaip rankos nekilo.. Truputį yra šarpinta.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 20:54)
ačiū smile.gif... jb ir man visai patiko... smile.gif
Zveri.. jeckau iš kur tą kryžių radai  smile.gif

Skulptūrų parke, stovėjo atremtas. Netoli nuo tos rusų cerkvės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 17 sausio 2008 - 19:59
QUOTE(toro @ 2008 01 17, 18:31)
turėjau šiaip jau, bet kaip turbūt pastebėjai, nelabai aktyvus esu, tai jau ir pamirst spėjau. O skaitinėju dažnai ir daug naudingos informacijos iš čia pasirenku  smile.gif

kad jau pabėgai iš pamokų ir dar slaptažodį užmiršai, teks iš naujo užsidirbti biggrin.gif
p.s. slaptažodį pamiršai, nes tuo metu kai prisijungei į būrį jo dar nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 17 sausio 2008 - 20:05
QUOTE(toro @ 2008 01 17, 19:50)
bite maja  o tu pažiūrėk pabėgusių iš pamokų saraše  blush2.gif

mokiniai palaidūnai grįžta biggrin.gif
teisingai Desiree sako - turi užsidirbt. šiek tiek padalyvauk, nuotraukų parodyk ir duosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 01 17, 18:20)
Autoportretai kurie buvo cia parodyti, bet ne te kur veidas matosi, Sansaros ir atrodo ten buvo tavo blush2.gif  kur uz grotu, skausminga tokia nuotrauka, atrodo pajutau ja iki pat gylumos (gaila dabar nerandu unsure.gif )kazkaip duoda man toki mistini jausma. Gal net galimybe paziureti viena akim kas darosi sieloje. Kai ziuri i nuotrauka ir jauti virpuliuka.

ten desiree buvo nuotrauka 4u.gif

aš irgi toro visiškai nepamenu, o atmintim tikrai nesiskundžiu lotuliukas.gif viena iš mano savybių afigenai ilga atmintis. bet tik smulkmenoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 01 17, 19:38)
ten desiree buvo nuotrauka  4u.gif

aha, mano. Bet grįžau prie žalingo įpročio... vėl ištryniau 4u.gif
Sansara 4u.gif aš irgi labai gerą atmintį turiu. Tu kokioms smulkmenoms? Aš tai rašytiems ar sakytiems žodžiams 4u.gif

Kraunu lagaminus. Kažkaip šįkart tryse skrendam o daiktų mažiau nei kad dviese skristume..
Atsakyti