Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2008 01 17, 20:53)
Kraunu lagaminus. Kažkaip šįkart tryse skrendam o daiktų mažiau nei kad dviese skristume..

gero jums kelio visiems 4u.gif

šiandien per TV pristatinėjo fotoalbumą ,,tarp žemės ir dangauslyg toks pavadinimas g.gif .. fotografas iš mažo lėktuvėlio skrydyje Lietuvą fotografavo..rodė kelias foto.. įspūdingos ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 sausio 2008 - 21:07
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 22:04)
gero jums kelio visiems  4u.gif

šiandien per TV pristatinėjo fotoalbumą ,,tarp žemės ir dangauslyg toks pavadinimas  g.gif .. fotografas iš mažo lėktuvėlio skrydyje Lietuvą fotografavo..rodė kelias foto.. įspūdingos ..

Maciau ta laida. Padare ispudi.
Atsakyti
Sansara  4u.gif  aš irgi labai gerą atmintį turiu. Tu kokioms smulkmenoms? Aš tai rašytiems ar sakytiems žodžiams  4u.gif

aš pasakytiems žodžiams... kaip daug kas sako, "aš ne piktą menanti, tik turiu velniškai gerą atmintį lotuliukas.gif "
istorija man peilis buvo mokykloj, atsimindavau vado arklio vardą, spalvą, kuriuo paros metu vyko mūšis, kaip atrodė apylinkės, ką pusryčiams valgė kareiveiai, o esmės - kas jojo ant arklio, kas su kuo kariavo, kuriais metais vyko mūšis, niekaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 17, 21:07)
Maciau ta laida. Padare ispudi.

pamelavau.. Nematyta Lietuva vadinasi.. radau puslapį http://www.neregetalietuva.lt/
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 21:11)
pamelavau.. Nematyta Lietuva vadinasi.. radau puslapį http://www.neregetalietuva.lt/

aš vakar čia mečiau delfi nurodą į str. apie šią knygą. yra į ką žiūrėti biggrin.gif

labos nakties. man atostogos nuo sūnaus migdymo (vyras užsiima).... tai keliauju į lovą.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja)
teisingai Desiree sako - turi užsidirbt. šiek tiek padalyvauk, nuotraukų parodyk ir duosim mirksiukas.gif

Oi sunku su jumis doh.gif Na bet ką darysi teks turbūt dalyvaut, nors aš nesu mėgėjas pliurpti ir šiaip sunku man su jumis spėti grįžtu iš darbo, o jus jau kokius 10psl. prirašiusios.

portretas vertinimui :
user posted image
Atsakyti
aha, mano. Bet grįžau prie žalingo įpročio... vėl ištryniau  4u.gif
Sansara  4u.gif  aš irgi labai gerą atmintį turiu. Tu kokioms smulkmenoms? Aš tai rašytiems ar sakytiems žodžiams  4u.gif

as skaiciams doh.gif visi juokiasi kad kompiuteris,o vyras is vis gerai vadina"Beautiful mind" biggrin.gif cia is to filmo.
Desiree,geros tau keliones,linksmai pasibuk su fotografem musu wub.gif ir aisku grysk su gerom nuotaikom,atsipalaiduok ir neliudek mirksiukas.gif
westa,man irgi labai mielas berniukas tavo,tinka j/b drinks_cheers.gif
Toro,taves irgi nepamenu g.gif bet nuotrauka patiko,nes megstu senyvo amziaus zmoniu nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 17 sausio 2008 - 21:31
vvvvv, sveikinu su Gimimo diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 22:11)

Nezinau,kaip vadinasi tiksliai, bet sekmadieni rode per 2 lietuvos kanala. Kojos tirpo beziurint kaip vyksta darbas:)))
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 22:11)

Nezinau,kaip vadinasi tiksliai, bet sekmadieni rode per 2 lietuvos kanala. Kojos tirpo beziurint kaip vyksta darbas:)))
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 01 17, 22:10)
aš pasakytiems žodžiams... kaip daug kas sako, "aš ne piktą menanti, tik turiu velniškai gerą atmintį  lotuliukas.gif "
istorija man peilis buvo mokykloj, atsimindavau vado arklio vardą, spalvą, kuriuo paros metu vyko mūšis, kaip atrodė apylinkės, ką pusryčiams valgė kareiveiai, o esmės - kas jojo ant arklio, kas su kuo kariavo, kuriais metais vyko mūšis, niekaip  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
toro, tavo seneliukas man per daug užgrūstas į foto vieną šoną.. karpyčiau gerai foto.. tą sieną, ar stulpą iš viso kirpčiau žemėn.. tik blaško dėmesį.. Būtų fain ,jei rankos matytųsi.. taip ir įsivaizduoju jį įsikibusį abiem rankom suoliuką smile.gif šešėlis ant veido.. va dėl jo nenusprendžiu .. ar maišo jis ar ne smile.gif..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 17, 23:35)
šešėlis ant veido.. va dėl jo nenusprendžiu .. ar maišo jis ar ne smile.gif..

Man maiso...
Atsakyti
bandžiau kažkaip taisyt.. šešėlio nemoku panaikint unsure.gif

user posted image
Atsakyti