californios berniukui nenusiunciau sveikinimu!!dideliausi sveikinimai mazajam tapus JAU penkiameciu!
silwio,na tavo gervems jauciu silpnybe

labai patiko wyshnios pasakymas"su gervemis atejai,su gervemis tave ir atsiminsiu"neturiu ka pridurt.
pavydziu susitikimo.
toro,ta vyruka siektiek stumtelciau is kaires puses desniau,westos variante dieduks suspaustas,net rankomis ysiremes y krastus..
desiree,uz ka baliuoneliai?as sutinku visiskai su tavim.kenciantiems dangus
nuomone apie sias dvi tavasias fotografijas bus siektiek kritiska,bet tiesiog..
nemegstu ir as tu 3-tuku[ypac is daug pagaliuku turinciu zmoniu,kurie nutyli minusus] pirmaja fotografija labai stengiuosi suprast,ir tarsi uzkabina bebandant suprast,bet nesupratus atkabina.kazkaip nelabai moku ir noreciau ismokti fotografuoti tas saltasias statulas..Labai daznai,jei fotografijoje pirmame plane dominuoja statula man kazkodel sunku ja suprast.Tiesiog salta.Jokio jausmo,kaip ir tas statulos saltas "molis".
Akys bega iskart prie antrosios,kuri pradeda kurt istorija su gatveje stovinciu kibiru ir ant namo israizgytais laidais, taciau bandydama tamsiame desiniajame kampe yzvelgti KAZKA ko nematau pasiklystu.nors pasikartosiu,jog jauciu silpnybe skersgatviams.ir kaip ir Bites skersgatvius,taip ir sy griebciau y kolekcija.tas dviratukas labai super komponuojasi,taciau per tamsu man desineje nors tu ka...
Gal todel,kad ka tik po baliuko
rytinem akim paziuresiu.
gero kelio.Tu dar nemiegi???
vvvv-uk,
tada as anksciau siektiek.pas mane dominuoja 13tukai.13-ta diena,13-ta valanda ir penktadienis.Taip.tai mano gimimo laikas
nerealus laikas gimt!!O dar tanku diena...