Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 19, 16:46)
My Webpage
mūsų virtuvinis

Dėl skonio nesiginčijama, bet nuomonę pasakyti galima ax.gif 4u.gif ane smile.gif
Jei ne orkaitė, tai toks vaizdas būtų, kad spintelinis biggrin.gif, o ne virtuvinis. Spalva lyg ir jauki, švelni, bet tos spintelės vienodai suštabeliuotos man schmoll.gif Būtų bent pora durelių su matiniu stiklu - nebūtų pralošta. Virtuvės baldai gautų lengvumo. Dėl susidėjimo - nereikia turėti įpročio kaupti viską. Nebūtų kur dėti ir nereikėtų mirksiukas.gif
Mano virtuvė - pusė šitos ir thumbup.gif
Va tokia nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz ivertinimus! 4u.gif
Atsakyti
papildziau albumuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 19, 20:28)
nu tai kad labai papigiaj  blink.gif  thumbup.gif

nu keliu is as saviskę  lotuliukas.gif prie visų nuglostytų, maniškė statybinė liūdniau žiūrėsis, bet.. viskam savas laikas..  pas mus daba tai gražiausias taškas name  lotuliukas.gif 

lubų dar nėr... ir net neįsivaizduoju ką daryt sdu sienom  g.gif  dažyt... plytkų nelabai noriu nes neradau kas patiktų.. žodžiu šitas reikalas dar ateity....

čia rodau baldus  lotuliukas.gif 
čia dar parodau kaip ta patalpa atrodė sausio pirmos ryta  doh.gif
user posted image

nu daba taip
user posted image
user posted image
user posted image

prašom kritikuot  biggrin.gif
vakar verkiau dėl tų spintelių viršutinių... na kad jos aukštai labai.. bet šiandien apsiraminau.. turbūt porą stiklinių lentynėlių pasidarysiu... visokiom bisdiluškėm...

ai ir dar negalvokut kat den viskas palubėm nepasiekiama.. pas mus virtuvės aukštis tik 2.2m  lotuliukas.gif  rekonstruojamas sodo namas dirol.gif

Nu visai be reikalo taip nusiminei mirksiukas.gif .Viskas thumbup.gif Jei dar kokia lentynėlę dėsi, jei žemiau kabint nenori vaizdelis bus thumbup.gif .Tik porą pastebėjimų būtų:kadangi patalpa siaura pailga,gal bučiau plyteles dėjusi horizontaliai,kad optiškai patalpą plėsti,ir spintelių plokštės tekstūra bučiau dėjusi ne horizontaliai o vertikaliai,kad truputį optiškai paaukštint.Bet čia tik pastebėjimai mirksiukas.gif Tavo virtuvytė man patiko thumbup.gif šiltos šviesios spalvos.
Ir Nerytes virtuvėlė thumbup.gif tikrai neblogai žiūrisi.Šilta, jauki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidule: 19 sausio 2008 - 23:57
[quote=akvilyte,2008 01 19, 20:28]
nu tai kad labai papigiaj blink.gif thumbup.gif

nu keliu is as saviskę

o kodel jus pradzioj baldus sustatet, o paskui lubas tvarkysit, juk gali susigadint grazus baldai g.gif
Atsakyti
Akvilyte nu ko tu pergyveni?labai thumbup.gif viskas, cia gal tikrai nestuke.gif emocijos, man irgi viskas neitikdavo doh.gif tai cia pas tave balintas azuolas? g.gif bet fotkei jis gan tamsokas atrodo, o kokia plokste? termopalo? nes ziurejau ju puslapi tai ten tu balintu azuolu gyvas velias doh.gif kuri jusu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 01 19, 23:36)
papildziau albumuka

mano dar ištrink mirksiukas.gif sukelsiu po kokio pusmečio kai visiškai baigsiu 4u.gif

QUOTE(vidule @ 2008 01 19, 23:44)
kadangi patalpa siaura pailga,gal bučiau plyteles dėjusi horizontaliai,kad optiškai patalpą plėsti,
ir spintelių plokštės tekstūra bučiau dėjusi ne horizontaliai o vertikaliai,kad truputį optiškai paaukštint.
Tavo virtuvytė man patiko  thumbup.gif šiltos šviesios spalvos.

labai dryžuota būtų buvę... tai rinkausi vieną blogybę iš dviejų... taip mažiau dryžuota atrodo blush2.gif
ai dėl aukščio patalpos aš neperdyvenu.. manęs neslegia... man taip dar jaukiau blush2.gif ir kažkaip stapčiai platūs tai ri nesinorėjo stačia dėt...
ačiū 4u.gif

QUOTE(JABLYNKST @ 2008 01 20, 00:24)
o kodel jus pradzioj baldus sustatet, o paskui lubas tvarkysit, juk gali susigadint grazus baldai

tai kad nespėjom biggrin.gif viską darom dviese su vyru ax.gif ir šiaip problemos tame nematau.. nukabinsim biršutines spinteles i psio rolleyes.gif šituos baldus dar ne kartą teks uždengt... nes pas mus vis dar statybos doh.gif bet kadangi gyvenam čia tai virtuvės verkiant reikėjo... nes atsibodo miegot, gyvent ir dar valgyt daryt visnam kambary biggrin.gif manau pasaugosim ir nesugadinsim bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2008 01 20, 00:29)
cia gal tikrai  emocijos, man irgi viskas neitikdavo
tai cia pas tave balintas azuolas?

lotuliukas.gif sakiau niekad nedarysiu remonto nestuke.gif nes jau su butu pasimokiau lotuliukas.gif ir virtuvę užsakinėjau dar nebūdama nestuke.gif o ir dėl kitų kampų prieš pastodama pasakiau vyrui kaip kas bus ir jei sugalvosiu ką keist tai neleistų lotuliukas.gif va daba vonios užsimaniau salotinės.. mirštu kaip noriu.. bet diedas neleidžia.. nes pradinis variantas buvo neutrali spalva lotuliukas.gif

yep balintas.. tik tamsi foto.. va čia reali spalva:
user posted image
bet žinok tikrai tamsesnis gavos negu maniau kad bus g.gif tam mažam pavizdėly nieko nesimatė o termopale tai irgi šviesesnė atrodė.. bet visada būna.. kuo didesnis plotas tuo tamsiau g.gif
bet man patinka.. na spalvinis derinys biggrin.gif
bais norėjau tamsios.. bet kad pas mane ten ir taip tamsu.. tai teko atsisakyt... kolkas nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 19, 17:46)
My Webpage
mūsų virtuvinis

kazkaip neidomi visai blush2.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 01 20, 10:33)

grazi tavo virtuve gavosi, be reikalo tiek bijojai mirksiukas.gif
Atsakyti
Akvilyte man super tavo virtuvele , neperkrauta thumbup.gif

Pas mus sausio pabaigoj turi atvezt virtuvini laukiu nesulaukiu, idomu kas ten per kurinys gausis blush2.gif
Atsakyti
labai patiko Nerytes ir Akvilytes virtuves bigsmile.gif thumbup.gif

Neryte, ar spinteliu dureles nera teplios? labai faina plokste bigsmile.gif , tik ar praktiska?

ir kazkuri kazkada buvo imetus spinteliu aukscius pagal kiekvienos ugi, gal kas nuoroda imestumet? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 20 sausio 2008 - 11:54
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 20, 09:33)
mano dar ištrink  mirksiukas.gif  sukelsiu po kokio pusmečio kai visiškai baigsiu  4u.gif
labai dryžuota būtų buvę... tai rinkausi vieną blogybę iš dviejų... taip mažiau dryžuota atrodo  blush2.gif
ai dėl aukščio patalpos aš neperdyvenu.. manęs neslegia... man taip dar jaukiau  blush2.gif  ir kažkaip stapčiai platūs tai ri nesinorėjo stačia dėt...
ačiū  4u.gif
tai kad nespėjom biggrin.gif viską darom dviese su vyru  ax.gif  ir šiaip problemos tame nematau.. nukabinsim biršutines spinteles i psio  rolleyes.gif  šituos baldus dar ne kartą teks uždengt... nes pas mus vis dar statybos  doh.gif  bet kadangi gyvenam čia tai virtuvės verkiant reikėjo... nes atsibodo miegot, gyvent ir dar valgyt daryt visnam kambary manau pasaugosim ir nesugadinsim
Papildyta:

lotuliukas.gif sakiau niekad nedarysiu remonto  nestuke.gif  nes jau su butu pasimokiau  lotuliukas.gif  ir virtuvę užsakinėjau dar nebūdama  nestuke.gif  o ir dėl kitų kampų prieš pastodama pasakiau vyrui kaip kas bus ir jei sugalvosiu ką keist tai neleistų  lotuliukas.gif  va daba vonios užsimaniau salotinės.. mirštu kaip noriu.. bet diedas neleidžia.. nes pradinis variantas buvo neutrali spalva  lotuliukas.gif

yep balintas.. tik tamsi foto.. va čia reali spalva:
user posted image
bet žinok tikrai tamsesnis gavos negu maniau kad bus  g.gif  tam mažam pavizdėly nieko nesimatė o termopale tai irgi šviesesnė atrodė.. bet visada būna.. kuo didesnis plotas tuo tamsiau  g.gif
bet man patinka.. na spalvinis derinys
bais norėjau tamsios.. bet kad pas mane ten ir taip tamsu.. tai teko atsisakyt... kolkas nesigailiu

Mes irgi darysim virtuvę patalpoj kur aukštis 2,2,tai man atrodo,kad aukščio bus trūkumas,tai vis suku galva kaip čia išsisukus ir bent optiškai pakėlus?
Akvilyte viskas pas Jus thumbup.gif
Lauksim nuotraukėlių su galutiniu varijantu
Atsakyti
Akvilyte 4u.gif Viskas super, ypac grindu plyteliu derinukas su baldine plokste:skoninga, jauku, grazu! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti