nu busiu ikiri, tai cia plokste termopalo?
QUOTE(anime @ 2008 01 15, 23:06)
MAN LABAI PATIKO JUSU VIRTUVINIS,GAL GALIT PASAKYTI KIEK KVADRATŲ VIRTUVĖ,KUR STOVI SALDYTUVAS,AR UZTENKA STALUI VIETOS
QUOTE(shpika @ 2008 01 20, 11:53)
ir kazkuri kazkada buvo imetus spinteliu aukscius pagal kiekvienos ugi, gal kas nuoroda imestumet? 
aš pasikliaučiau savo pabandymais.. pas mus bute buvo 85cm
QUOTE(vidule @ 2008 01 20, 12:09)
Mes irgi darysim virtuvę patalpoj kur aukštis 2,2,tai man atrodo,kad aukščio bus trūkumas,tai vis suku galva kaip čia išsisukus ir bent optiškai pakėlus?
gal kaip dryžuotai padažius
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 01 20, 12:30)
Akvilyte
Viskas super, ypac grindu plyteliu derinukas su baldine plokste:skoninga, jauku, grazu!
QUOTE(dute_a @ 2008 01 20, 12:34)
jo plokštė ta pati.. bet va galiu pasakyt kaip negalima psitikėt internetinėm nuotraukom.. va kaip atrodo tas pats derinukas iš interneto

o šaldytuvas liks tas pats
ačiū mergičkos už pagyras
pasisukiojau jau kaip reikalas aš joje... nu tai labai patogi
akvilyte, tikrai super grazhiai tavo virtuvyte atrodo, ir stalchiu daug ir stalvirshio ir ishdestymas geras - super
o del tu virshutiniu spinteliu neturetu but tau per aukshtai, kai pati netokia jau ir zhema
Akvilyte, superinis variantas
Žinau, kad čia biški ne į temą, bet mane domina toks klausimas, kaip susidėlioti halogeninius šviestuvus. Ar jiems nereikalingas koks transformatorius, juk lemputės silpnos, o laidais teka 220? Gal galite padėti šiuo klausimu?
Žinau, kad čia biški ne į temą, bet mane domina toks klausimas, kaip susidėlioti halogeninius šviestuvus. Ar jiems nereikalingas koks transformatorius, juk lemputės silpnos, o laidais teka 220? Gal galite padėti šiuo klausimu?
QUOTE(Marizza @ 2008 01 20, 17:17)
Sveikos,
žadam užsakinėti virtuvę, tik vat klausimas, nežinom kur, gal galėtumėt patarti kokie kur jūs užsakinėjot, kokie trūkumai, pranašumai?
žadam užsakinėti virtuvę, tik vat klausimas, nežinom kur, gal galėtumėt patarti kokie kur jūs užsakinėjot, kokie trūkumai, pranašumai?
as uzsakinejau baldexe ju puslapis www.baldex.lt tai kokybiskai padare,ju terminai 25 darbo dienos,jokiu problemu nebuvo.
ir Nerytes ir Akvilytes virtuves labai grazios
Nerytes ir akvilytes virtuves
Akvilyte,tu tikra
Susidesit sienu plyteles ir viskas bus dar graziau.O del patogumo,tai tikrai turi but labai patogi
Akvilyte,tu tikra
QUOTE(rasa32 @ 2008 01 20, 17:33)
Akvilyte,tu tikra
Susidesit sienu plyteles ir viskas bus dar graziau.
Susidesit sienu plyteles ir viskas bus dar graziau.
sakai plyteles??? nenoriu as ju
bet juk plytelės l. patogu, gražu ir praktiška - išsitepė, nuvalei...