Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės II

QUOTE(dincikas @ 2008 04 07, 15:20)
O kažin galima skrist tik su LT tapatybės kortele ar pasas būtinas g.gif
Gal kas nors žinot bigsmile.gif

As visad skrendu su pasu, bet esu macius, kaip keli kostiumuoti dedes su tapatybes kortele skrido.

bet va cia http://www.pasienis....iojimas_ir_/132 sako, kad galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraJG @ 2008 04 07, 15:31)
100% žinau, kad užtenka vien LT tapatybės kortelės (pati važiavau š.m. kovo mėn)

QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 04 07, 15:36)
As visad skrendu su pasu, bet esu macius, kaip keli kostiumuoti dedes su tapatybes kortele skrido.

bet va cia http://www.pasienis....iojimas_ir_/132  sako, kad galima smile.gif

Labai ačiū, mergytės bigsmile.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2008 04 07, 14:20)
O kažin galima skrist tik su LT tapatybės kortele ar pasas būtinas g.gif
Gal kas nors žinot bigsmile.gif

Tikrai uztenka tapatybes korteles, gyvenu UK, tai visur tinka kortele. mirksiukas.gif
Atsakyti
jsu tikros saunuoles, sitiek informacijos thumbup.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 04 07, 18:28)
jsu tikros saunuoles, sitiek informacijos  thumbup.gif  aciu

Prisiminiau, kad nepaminejau, kad Oyster pildant one day travel cardu yra tam tikri laikai, kada gali vaziuoti (pvz., jei papildai po 10, tai tada buna kaip off-peak travel cardas ir su juom gali vazinet iki 16.30, o jei i metro ilipi veliau, pvz., 5 vakare, tada jau nuskaiciuoja papildomai pinigeliu. Ten tam puslapi, kur tau anksciau rasiau, turi but tie laikai surasyti.
Atsakyti
QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 04 07, 18:23)
Prisiminiau, kad nepaminejau, kad Oyster pildant one day travel cardu yra tam tikri laikai, kada gali vaziuoti (pvz., jei papildai po 10, tai tada buna kaip off-peak travel cardas ir su juom gali vazinet iki 16.30, o jei i metro ilipi veliau, pvz., 5 vakare, tada jau nuskaiciuoja papildomai pinigeliu. Ten tam puslapi, kur tau anksciau rasiau, turi but tie laikai surasyti.

man dabar truputi susimaise biggrin.gif tai oyster ir one day travel card yra tas pats?? ar tiesiog oyster gali buti papildoma ir naudojama kaip one day travel card.. maniau, mums uzteks tik tos popierines one day travel card, nes nezinau kiek reikes vazineti, gyvensim salia hyde parko ir oxford street.. sorris, kad tiek daug klausineju, bet viskas labai aktualu blush2.gif
Atsakyti
Oyster irgi gali buti papildytas kaip one day travel card, bet jei pildai po 10, tada kainuoja 5 ir kazkiek centu, bet turi i paskuti ni metro isest 16.30. O siaip, jei gyvensit centre, tada tikrai uzteks ir popieriniu, nes daug kur pestute galesit nueit.

Atsiprasau, kad sumaisiau mintis tavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 04 08, 10:08)
Oyster irgi gali buti papildytas kaip one day travel card, bet jei pildai po 10, tada kainuoja 5 ir kazkiek centu, bet turi i paskuti ni metro isest 16.30. O siaip, jei gyvensit centre, tada tikrai uzteks ir popieriniu, nes daug kur pestute galesit nueit.

Atsiprasau, kad sumaisiau mintis tavo  4u.gif

viskas gerai, labai labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 04 06, 22:57)

P.S. Kaip ir visiems sakau - Londonas tai ne vien Big Benas, London Eye ar Trafalgar aikste  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif ...tikrai yra ką pamatyt Londone wub.gif

QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 04 07, 12:39)

Greenwiche neissigaskit, kad prie kiekvieno muziejaus duru stoves darbuotojas ir kiekviena sustabdes kazka dalins (mes pirma kart pagalvojom, kad gal cia mokamai), bet ten duoda ekspozicijos aprasa ir visu pastatu isdestyma. Tiesa, daugumoje is muzieju fotografuoti negalima, bet pamatyti tikrai verta, o ir ant 0-lines Pasaulio linijos pastovet smagu. Tik paskui, jei nori grizti DLR, tai reikia gristi atgal per visa parka iki stoties. Arba eiti nuo observatorijos tolyn ir pasigauti koki autobusa.

mes su vaiku ir vežimuku ėjom thumbup.gif ...gerai pasportavom lotuliukas.gif pirmyn atgal , bet užtat kaip gražuuuuuu,jei važiuočiau dar kart,o tikrai važiuosim tai būtinai vėl lėxim į Greenwichą wub.gif

QUOTE(AusraJG @ 2008 04 07, 15:31)
100% žinau, kad užtenka vien LT tapatybės kortelės (pati važiavau š.m. kovo mėn)

drinks_cheers.gif ,užtenka tik ATK,nors turėjom pasus jei mažu ką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 04 04, 18:57)
Sveikos, aš gyvenu pusiau Londone, pusiau Lietuvoj, tai jei reikės kokios pagalbos ar iškils klausimų - visada galit kreiptis, padėsiu ir pasistengsiu patart smile.gif

Labukas,
Buciau dekinga uz pagalba. Reikalas toks: Man reikes is Stanstedo oro uosto iki metro stoteles Canada Water kazkaip nusigauti, neisivaizduoju nei kokia zona cia, nei kaip nuvaziuoti.... Gal gali ka nors patarti? Ir dar : mes busim savaite, tai kogero travel card labiausiai apsimoka?

dekui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte06 @ 2008 04 10, 16:18)
Labukas,
Buciau dekinga uz pagalba. Reikalas toks: Man reikes is Stanstedo oro uosto iki metro stoteles Canada Water kazkaip nusigauti, neisivaizduoju nei kokia zona cia, nei  kaip nuvaziuoti.... Gal gali ka nors patarti? Ir dar : mes busim savaite, tai kogero travel card labiausiai apsimoka?

dekui wub.gif

Sveika, siulyciau taip: nusipirkit Oyster ir ji papildykit one week travel card, zonas pasirinkit pagal tai, kur ruosiates vaziuot . Va cia gali pasiziuret zonom http://www.accommoda...one_mapcrop.jpg

Patogiausiai turbut butu vaziuoti nuo Stanstedo iki Stratfordo autobusu (paleidzia prie pat metro stoties), paskui su Jubilee line iki Canada Water.
Beda tik ta, kad Stratfordas 3 zonoj ir papildomai reikes arba Oyster kortele 1 svaru papildyt (jei travel carda iskart pildysit tarkim 1-2 zonoms), arba nusipirkt iki Canada Water popierini bilietuka, kuris kainuot turetu 3 svarus. O jeigu kartais neveiktu Jubilee line (kartais savaitgali buna part suspended), tada vaziuoja bus replacement services, kurie nuveza i stoti, nuo kurios jau veikia Jubilee, o jei visai neveikia, tada ir i Canada Water nuves.

Kitas budas yra nuo Stanstedo autobusu arba traukiniu (bet autobusu pigiau) vaziuoti iki Liverpool St stoties, kuri yra labai didele, tada su Central line (iskart nusipirkus ir papildzius Oyster 1-2 zonom one week travel cardu (jei zinoma, nesiruosiate vazineti po trecia zona)) iki Bond St, tada persest i Jubilee line ir vaziuoti iki Canada Water. Sitas kelias yra ilgesnis ir nemanau, kad bus smagu su lagaminais tampytis ir keistis linijas. Bet cia jums reiktu patiems nusprest.

Gal dar kas domina?
Atsakyti
Gera naujiena smile.gif

Kai as atvaziavau i Londona pirma karta Greenwich galejai islipti tik turedamas ir treciai zonai bilietuka, o dabar suzinojau, kad galima islipti ir su antrai zonai, jei nevaziuoji toliau smile.gif Gyveni zmogus ir mokaisi. Gut, sakyciau. clap_1.gif

Dar sis tas - siulau nesvaistyti pinigu brangioms knygoms is serijos ka verta pamatyti Londone, nes jos nelabai ko vertos, jeigu jau labai norite knygos tai geriau rekomenduociau Time Out isleista "1000 thing to do in London". Kazkada su MB galvojom kad taip reikia bent po kelis savaitgali is saraso padaryti, nes vis dar einam pasivaiksciot, atrandam koki nuostabu tilta ir pagalvojam, kaip daug dar cia nematem.

Dar sis tas: Natural History Museum kaip ir kasmet atidare drugeliu paroda kuri veiks iki rugpjucio 17. Jei kam reikes pagalbos su informacijos issivertimu - galiu padeti.
Papildyta:
QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 04 10, 19:29)
Time Out isleista "1000 thing to do in London".

Kreivos rankos : blush2.gif s neparasiau, knyga vadinas "1000 things to do in London"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokia_kokia_esu: 10 balandžio 2008 - 18:31