Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės II

Moteris, matau , kad Londone buvom beveik tuo maciu metu, as grizau 1 diena anksciau drinks_cheers.gif
Oras fantastiskas, miestas milziniskas, parkai beprotiskai grazus, zmoniu daugybe, o dar kaip tik uztaikem ant bank holiday tai pirmadieni sunkiai prasibraut galejom, nes gyvenom oxford street prie pat hyde parko.. londone buvau pirma karta, bet tikrai ne paskutini.. didziausia ispudi paliko muziejai, london tower gavom super gida, kuris laaabai idomiai ir linksmai viska pasakojo, be gido ten, mano galva, nera ka veikti, science muziejus super vaikams, nors buvom be ju, bet man ir paciai smagu viska isciupinet buvo biggrin.gif taip pat buvom miuzikle, i kuri bilietus nusipirkom diena pries kioskeli prie big beno biggrin.gif miuziklas kazkas nepakartojamo, buvom we will rock you, queenu muzikos fanams rekomenduoju, visa sale plojo stovedama ir taip 9 kartus per savaite kasdien jau 6 metai thumbup.gif
nors valgem pagrinde restoranuose, bet tenykstis maistas nesuzavejo, kinieciu maisto nebandem, nes pabijojom pasekmiu biggrin.gif dar labai patiko greenwich ir kokteilis pimms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2008 05 09, 15:19)
La Senzoje susipykau su pardavejomis,

Aš irgi turėjau incidentą su pardavėjom La Senzoj unsure.gif . Brent Crose cool.gif .
Atsakyti
Gal kas žinot kiek galima blokų cigarečių vežti vienam asmeniui? Čia gal ir nelabai prie Londono grožybių, bet Londone gyvenantys lietuvaičiai prašo lauktuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alileo @ 2008 05 13, 23:01)
Gal kas žinot kiek galima blokų cigarečių vežti vienam asmeniui? Čia gal ir nelabai prie Londono grožybių, bet Londone gyvenantys lietuvaičiai prašo lauktuvių smile.gif

Viena bloka arba 200 cigareciu cia
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2008 05 13, 22:22)
Viena bloka arba 200 cigareciu cia

Ačiū labai už konsultaciją 4u.gif Už poros valandų išvykstam į Londoną ilgam savaitgaliui. Ačiū labai visom už tokią gausią ir naudingą informaciją pateiktą šioje ir pirmojoje temose. Jei grįžusi turėsiu kuo papildyti, būtinai parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Arteja ir mano kelione i Londona thumbup.gif

Paskaitinejau cia nemazai, dekui uz info, tikrai pravers. Tik dar noriu pasitikslinti del apsipirkimo, kaip supratau, tai Oxforde viskas l brangu ir ten verta pavepsoti biggrin.gif , tik nelabai supratau kur tada galima rasti graziu dalykeliu (kokybisku) ir nelabai brangiu (Camden town'e, tai kaip supratau irgi pavepsoti tik verta biggrin.gif )? Kur yra tas Primark? ir kokios kitos vieteles? kurioj zonoj?

Dar klausimas, gal pasakytumet ir kokiu vieteliu nebrangiu, kur uzkasti? pvz 1 zonoj?

Busiu nuosirdziai dekinga 4u.gif
Atsakyti
su valgiu tai mes nepataikem, todel negaliu nieko gero patarti.. o Oxford gatvej yra visos parduotuves.. ir next, ir primarkt, ir marks and spencer ir ne tik akim paganyt mirksiukas.gif
Atsakyti
As dar apie parduotuves smile.gif
O buna Londone tokiu parduotuviu kur sporto prekes( nike adidas, puma...) buna pigiau, kokie ispardavimai ar kazkas panasaus? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(RIKIS @ 2008 05 16, 18:24)
As dar apie parduotuves smile.gif
O buna Londone tokiu parduotuviu kur sporto prekes( nike adidas, puma...) buna pigiau, kokie ispardavimai ar kazkas panasaus? smile.gif)

Būna biggrin.gif , dabar užkrito pavadinimas tik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 05 16, 23:41)
Būna biggrin.gif , dabar užkrito pavadinimas tik doh.gif

Butu labai puiku jei atkristu lotuliukas.gif
Atsakyti
Va cia yra daug visokiu parduotuviu ir prekes mazesnem kainom thumbup.gif
Braintree
Tik cia jau kiek uz Londono reikia pavaziuoti ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Negi niekas nepatars kur skaniai ir nebrangiai pavalgyti 1 zonoj? Negi tokiu vieteliu visai nera? 4u.gif
Atsakyti