Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės II

QUOTE(Miglota @ 2008 05 09, 16:43)
  taip pat buvom miuzikle, i kuri bilietus nusipirkom diena pries kioskeli prie big beno  biggrin.gif  miuziklas kazkas nepakartojamo, buvom we will rock you, queenu muzikos fanams rekomenduoju, visa sale plojo stovedama ir taip 9 kartus per savaite kasdien jau 6 metai  thumbup.gif

O kiek bilietai kainavo ax.gif Labai noriu į šitą miuziklą bigsmile.gif Internetu rezervuotis bilietus man pasirodė gan brangoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte06 @ 2008 05 20, 11:07)
Sveiki,
Negi niekas nepatars kur skaniai ir nebrangiai pavalgyti 1 zonoj? Negi tokiu vieteliu visai nera?  4u.gif

Mes visad pietaudavom Chinatown rajone. Ten galima rast ivairiausiu kinietisku restoraniuku ar siaip uzkandiniu ir jos gana nebrangios. Ypac tos kur savitarna yra (uz tam tikra suma dedi kiek nori).
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 05 20, 17:26)
Mes visad pietaudavom Chinatown rajone. Ten galima rast ivairiausiu kinietisku restoraniuku ar siaip uzkandiniu ir jos gana nebrangios. Ypac tos kur savitarna yra (uz tam tikra suma dedi kiek nori).

aciu wub.gif
Atsakyti
Dar tokiu klausimeliu noriu patrukdyt smile.gif Pinigelius islaidoms jus vezates jau Lietuvoj issikeite ar mokate kortele? (Jei kortele, tai kokie gal zinot mokesciai, ar labai brangu?) Kokia mazdaug suma visokiems muziejams ir lankytinoms vietoms skiriate?

Dekui, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte06 @ 2008 05 21, 16:48)
Dar tokiu klausimeliu noriu patrukdyt smile.gif Pinigelius islaidoms jus vezates jau Lietuvoj issikeite ar mokate kortele? (Jei kortele, tai kokie gal zinot mokesciai, ar labai brangu?) Kokia mazdaug suma visokiems muziejams ir lankytinoms vietoms skiriate?
Dekui, 4u.gif

As tai vezdavausi kazkiek grynais, bet ne visa suma kiek man galbut reikes. Atsiskaityt kortele papildomu mokesciu nera, tik jei ten noresi is bankomato isimt, Lietuvoj tau paskaiciuos nuo saskaitos min. 10lt (arba kazkoki procenta).
Atsakyti
QUOTE(saulyte06 @ 2008 05 21, 16:48)
Dekui, 4u.gif

Nepamenu kad mums grynuju daznai but prireike unsure.gif Ai nu kaikurios smulkesnes uzkandines ir suvenyru parduotuveles ne visos priima kortele. O kadangi buvom pirma karta tai aplankem visus nemokamus muziejus. Ju ten sociai. O uz viesbuti gali isanksto pasiskaiciuot ir turet grynuju kad nuo korteles nenuskaiciuotu (man atrodo kad 2 ar 3 procentus priskaiciavo, nu bijau suklaidint g.gif Gal kitos ka pasakis aiskiau). Ir metro bilietelius pirkom su kortele.
Atsakyti
QUOTE(saulyte06 @ 2008 05 21, 15:48)
Dekui, 4u.gif

Mes vežėmės dalį grynais, bet didžiąją dalį kortelėje. Grynais mokėjom už autobusą nuo oro uosto iki Londono, bei pirkdami gatvėse suvenyrus arba mažose parduotuvėlėse (gyvenome 3 zonoje) tai kai kuriose galima atsiskaityti tik grynais, o šiaip marketuose, muziejuose ir t.t. be problemų atsiskaitinėjome su Visa Electron. Dėl viešbučio nežinau ar yra koks procentas, o visur kitur nėra jokio procento.

Dėl muziejų - labai daug priklauso kur eisi, bet pvz. 1 žmogui: London Eye 15 svarų, Madam Tussaud 25 svarai (bet buvo akcija su Oyster'iu 2 už vieno kaina), London Dungeon 20 svarų (bet irgi buvo akcija su Oyster), St.Paul's 10 svarų. Tai va skaičiuok. O šiaip jei esi suplanavusi į kokius objektus žadi eiti, tai i-nete gali susižinoti kainas - jos yra skelbiamos.
Atsakyti
Del grynuju - Europoje esu linkusi veztis kortele ir ten nusiimineti. Londone sikart naudojausi Barckley bankomatu - su Hansos visa electron man paskaiciavo 4.38 kursu (Lietuvoje buvo 4.40), be jokio aptarnavimo mokescio. Pinigus nusiiminejau jau oro uoste. manau, pirkti pinigu Lietuvoje kaip ir neverta. smile.gif
Atsakyti
na mes visad vezames grynus ir dabar kai skrisim turesim tik grynu ax.gif nes buvo atveju kai turi veikti ir setau teko nusivilti...todel geriau tureti po ranka pinigeliu isgrynintu jau is lietuveles bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kelionėje visuomet turiu kelias korteles ir būtinai šiek tiek grynųjų. Vieną kartą teko pakliūti į labai nemalonią situaciją, kai visa electron nepavyko atsiskaityti degalinėje (pinigėlių joje buvo rolleyes.gif ), aplink laukai, o mes turim tik litų biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz visus atsakymus wub.gif wub.gif wub.gif

Ziurineju koki ora Londone pranasauja ateinancia savaite, tai baisu lietus.... unsure.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Christyyyn @ 2008 05 22, 09:08)
Aš kelionėje visuomet turiu kelias korteles ir būtinai šiek tiek grynųjų. Vieną kartą teko pakliūti į labai nemalonią situaciją, kai visa electron nepavyko atsiskaityti degalinėje (pinigėlių joje buvo rolleyes.gif ), aplink laukai, o mes turim tik litų  biggrin.gif

Labai idomu, ka tada daret? biggrin.gif
Atsakyti