Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės II

QUOTE(slyva @ 2008 05 22, 17:33)
Labai idomu, ka tada daret? biggrin.gif

Užsiblokavo ir mano ir vyro visa electron, grįžę gavom keist. O su darbuotoju sutarėm, kad litus paims, bet prisiminiau, kad kreditinę dar kortelę turiu (retai ją naudoju), tai atsiskaitėm ir toliau važiavom rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Zadu uz menesio vaziuoti i Anglija, ir tokia situacija, kad is Gatwicko turiu nusigauti i Cambridge.
Radau kelis variantus: vaziuoti su national express ir national rail, noreciau vaziuoti su national rail, nes su juo valanda greiciau pasiekciau Cambridge.Bet problema iskyla tokia, kad yra 2 persedimai.
Mazdaug taip:
Gatwick Airport (GTW) to London Victoria (VIC) ,
London Victoria (VIC) to London Kings Cross ,
London Kings Cross (KGX) to Cambridge (CBG)

Gal kuri panasiai vaziavoti ir zinote ar uz tuos persedimus reikia moketi?

Atsakyti
Sveikos Londono gerbėjos 4u.gif

ir aš esu viena iš tų, kurios įsimylėjusios šį miestą wub.gif Spalio mėnesį vėl skrisiu keletui dienų ten bigsmile.gif

QUOTE(tokia_kokia_esu @ 2008 04 11, 19:19)
cia yra datos ir laikai, kada bus pakeliamas Tower Bridge tiltas. Patikrinkit - gal kaip tik tuo metu busit Londone ir kaip anglai sako: "Pamatyti, kaip pakeliamas Tower tiltas - tas pats kaip pamatyti, kodel Londonas anksciau buvo labiausiai technologiskai issivystes miestas".

ačiū už šią nuorodą 4u.gif . nebe pirmą kartą viešėsiu Londone, bet dar neteko matyti kaip pakeliamas tiltas, o šios kelionės metu net penkis kartus jis bus pakeliamas ir nuleidžiamas, tai tikiuos prisitaikysiu kelionės programą ir pamatysiu tą nuostabų vaizdelį wub.gif

Atsakyti
Forumietės - londonietės arba Londono mylėtojos - gal kas vyko iš Gatwick oro uosto į Heathrow oro uostą. Sakykit - ar nebūna ten kokių kamščių, ar patogus susisiekimas? Kiek su taxi kainuoja, kiek autobusu... Ačiū kas galės padėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 08 rugsėjo 2008 - 08:38
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 09 08, 09:32)
Forumietės - londonietės arba Londono mylėtojos - gal kas vyko iš Gatwick oro uosto į  Heathrow oro uostą. Sakykit - ar nebūna ten kokių kamščių, ar patogus susisiekimas? Kiek su taxi kainuoja, kiek autobusu... Ačiū kas galės padėti  4u.gif

Kamščių Londone tikrai būna visur. Ir jų prognozuoti tikrai negali. Maža, kokia avarija ant greitkelio, ir kamštis rolleyes.gif

Iš GAtwicko į Heatrow tai berods, 406 visą Londoną apvažiuodamas privažiuosi. O su taxi, jaučiu bus labai brangu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 09 08, 10:06)
Kamščių Londone tikrai būna visur. Ir jų prognozuoti tikrai  negali. Maža, kokia avarija ant greitkelio, ir kamštis  rolleyes.gif

Iš GAtwicko į Heatrow tai berods, 406 visą Londoną apvažiuodamas privažiuosi. O su taxi, jaučiu bus labai brangu  unsure.gif

ačiū 4u.gif

dar radau info čia . Labai naudinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 09 07, 15:01)
ačiū  už šią nuorodą 4u.gif . nebe pirmą kartą viešėsiu Londone, bet dar neteko matyti kaip pakeliamas tiltas, o šios kelionės metu net penkis kartus jis bus pakeliamas ir nuleidžiamas, tai tikiuos prisitaikysiu kelionės programą ir pamatysiu tą nuostabų vaizdelį  wub.gif

O kodėl ten lapkričio grafiko nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 08, 20:37)
O kodėl ten lapkričio grafiko nėra  verysad.gif

Tai kelintą lapkričio Londonan skrendi rolleyes.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 09 08, 21:16)
Tai kelintą lapkričio Londonan skrendi rolleyes.gif  biggrin.gif ?

21 topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 08, 21:18)

Šuds rolleyes.gif , būtum 27, būč prašius vaikus padėt suganyt lotuliukas.gif . Bo aš viena varau su savo troike surrender.gif .

Dar leidžiu sau spėt - per Liutoną cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 09 08, 21:39)
Šuds  rolleyes.gif , būtum 27, būč prašius vaikus padėt suganyt lotuliukas.gif . Bo aš viena varau su savo troike surrender.gif .

Dar leidžiu sau spėt - per Liutoną cool.gif ?

Tai jei kas bilietus 27-ai nupirktų, galiu ir tada skrist irnesakyk.gif Pabūsiu aukle laugh.gif
Nia, ne per Liutoną, tigi ar ten skraido iš Vilniaus g.gif

Aš su AirBalticu didis.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 08, 21:42)
Tai jei kas bilietus 27-ai nupirktų, galiu ir tada skrist irnesakyk.gif Pabūsiu aukle laugh.gif
Nia, ne per Liutoną, tigi ar ten skraido iš Vilniaus g.gif

Aš su AirBalticu didis.gif laugh.gif

Ai, galvojau papigam bilietų pirkai blush2.gif . O tu iš Vilniaus unsure.gif ....

Kad būč žinojus gal būč ir nupirkus cool.gif. Daba nebėr . Brolio prašiau, bet anas nepasirašė atostogoms. Sakau, bilietą nuperku, tu tik padėk man blink.gif . Nepasirašė unsure.gif . O suskraidyt tą pačią dieną pirmyn atgal, ne tiek putiovas laugh.gif .

Užtat dabar žilstu ph34r.gif
Atsakyti