Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(giedradi @ 2006 03 29, 10:04)
o su kuo tu tepi, su pirštais ar su kempinele, aš tai su kempinele, teko nusipirkti ne tos spalvos tai ne kaip atrode, nes neatitiko spalva, bet sakau aš esu pirkus ne lietuvoj o latvijoj tad visur visko gali būti.

na, as tepiau su pristais ax.gif na, matyt ji mano odai netinka ir tiek, atspalvis tai 4tas, nebloga spalvyte, bet man nepatinka, kaip atrodo schmoll.gif
Atsakyti
o as turi balzama antakiams ir blakstienoms tongue.gif man jis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 03 29, 14:15)
na, as tepiau su pristais  ax.gif  na, matyt ji mano odai netinka ir tiek, atspalvis tai 4tas, nebloga spalvyte, bet  man nepatinka, kaip atrodo  schmoll.gif

na juk viskas visiems tikti negali, kai aš kažkada nusipirkau Isadoros pudra mokejau 60lt ir kaip į subine atrodo kai su kauke nu baisiai, o čia ir kaina nedidelė. o aš tai naudoju 1 numeri o vasara 2 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 03 30, 14:41)
na juk viskas visiems tikti negali, kai aš kažkada nusipirkau Isadoros pudra mokejau 60lt ir kaip į subine atrodo kai su kauke nu baisiai, o čia ir kaina nedidelė. o aš tai naudoju 1 numeri o vasara 2  blush2.gif

na tikrai, mokejau nedaug tai ir sirdies neskauda mirksiukas.gif pabandziau, tai dabar neberupi smile.gif na, o 60lt ismesti tai jau tikrai butu gaila doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kas bandėte KREDO LUX DUŠO gelį?
Atsakyti
nusipirkau dzintars tonika veidui..na, tai nieko blogo negaliu pasakyt, kaip uz tokia kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 06, 18:25)
nusipirkau  dzintars tonika veidui..na, tai nieko blogo negaliu pasakyt, kaip uz tokia kaina  thumbup.gif

aš turiu ir tonika ir pieneli, tonika pirkau latvijoje, pieneli čia lietuvoje, bet kažkuris man graužia akis, lyg tais pienelis g.gif , tad nusipirkau akių makijažui specialų valikli ir toliau naudoju pieneli ir tonika be problemų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 04 07, 15:41)
aš turiu ir tonika ir pieneli, tonika pirkau latvijoje, pieneli čia lietuvoje, bet kažkuris man graužia akis, lyg tais pienelis g.gif , tad nusipirkau akių makijažui specialų valikli ir toliau naudoju pieneli ir tonika be problemų  biggrin.gif

Aš irgi turiu valomąjį pienelį, veidui valytis gerai, bet apie akis valyti jis man netinka, nes man graužia jeigu valausi tušą.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 04 07, 17:22)
Aš irgi turiu valomąjį pienelį, veidui valytis gerai, bet apie akis valyti jis man netinka, nes man graužia jeigu valausi tušą.

man ir graužia verysad.gif
Atsakyti
Nusipirkau Dzintars kvepaliukus ,,Ideals,, kaip skaniai ir ilgai kvepia.
Atsakyti
O as nusipirkau aliejuka plaukam, taj galiu pasakyt, kad jis man tikraj fajnesnis uz Nivea aliejuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ecstasy @ 2006 05 06, 21:05)
O as nusipirkau aliejuka plaukam, taj galiu pasakyt, kad jis man tikraj fajnesnis uz Nivea aliejuka ax.gif

o tas aliejukas kaip naudojamas, išsiplovus patepti galiukus ar kaip g.gif
Atsakyti