Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(giedradi @ 2006 05 08, 18:31)
o tas aliejukas kaip naudojamas, išsiplovus patepti galiukus ar kaip  g.gif

Jis naudojamas pries galvos plovima, reikia i saknis itepti, nes jis stiprina saknis, skatina plauku augima ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 05 08, 19:46)
Jis naudojamas pries galvos plovima, reikia i saknis itepti, nes jis stiprina saknis, skatina plauku augima ir pan  4u.gif

as taj dar ir issiplovus galva plauku galiukus juo patepu, nes nuo dazymo issausejo mano plaukaj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ecstasy @ 2006 05 08, 23:11)
as taj dar ir issiplovus galva plauku galiukus juo patepu, nes nuo dazymo issausejo mano plaukaj unsure.gif

Aš tai prieš galvos plovimą tepu tą aliejuką.
Atsakyti
Turėjau Dzintars veido kremą sausai odai. Š paskutinis. doh.gif Daugiau pasižadėjau pigių kremų nepirkt ir neieškot stebuklų už kelis litus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 10, 19:22)
Turėjau Dzintars veido kremą sausai odai. Š paskutinis. doh.gif  Daugiau pasižadėjau pigių kremų nepirkt ir neieškot stebuklų  už kelis litus  doh.gif

O aš esu išbandžiusi daug įvairių kremų ir man Dzintars Kredo luks krems normaliai odai labai patiko. Tai dabar išsirinkau du kremus, kurie man labiausiai patinka ir kuriuos naudoju ,tai ,,Dzintars'' ir ,,čiornij žemčiug''. Matyt, kaip kieno odai tinka.
Atsakyti
Dzintars lupdažiams nuolaidos dabar droge tai taip rinkausi ir neišsirinkau spalvos, doh.gif vasarai norėjosi ko nors tokio skaistaus biggrin.gif o jau žiemai tikrai yra spalvyčių, galetų sukurti ka nors šviesesnio. o dzintars kvepaliukams Kosmadoj nuolaida tai dabar gailiuosi kad nenusipirkau, čia tie didesni po 50 ml už 10 lt. ax.gif
prisikvepinau rankas viena su geltonais, kita su violetiniu, tai liepai vyrui uostyti kurie skaniau kvepia, sakė abu ir laikosi neblogai, dar labai gerai išsilaikė, kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedradi: 12 gegužės 2006 - 18:40
QUOTE(giedradi @ 2006 05 12, 19:38)
Dzintars  lupdažiams nuolaidos dabar droge tai taip rinkausi ir neišsirinkau spalvos, doh.gif  vasarai norėjosi ko nors tokio skaistaus  biggrin.gif o jau žiemai tikrai yra spalvyčių, galetų sukurti ka nors šviesesnio. o dzintars kvepaliukams Kosmadoj nuolaida tai dabar gailiuosi kad nenusipirkau, čia tie didesni po 50 ml už 10 lt.  ax.gif
prisikvepinau rankas viena su geltonais, kita su violetiniu, tai liepai vyrui uostyti kurie skaniau kvepia, sakė abu ir laikosi neblogai, dar labai gerai išsilaikė, kvepia  thumbup.gif

Man tai patys skaniausi raudoni, geltoni ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 05 12, 20:41)

o aš kažkaip į raudonus nelabaia tkreipaiu demesio, neužfikasavau doh.gif
Atsakyti
Maximoje Dzintars kvepaliukams nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 05 15, 17:19)
Maximoje Dzintars kvepaliukams nuolaidos  smile.gif

reiks užsukt, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 05 12, 20:41)

O man skaniausiai kvepia violetinis.
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 05 15, 17:19)
Maximoje Dzintars kvepaliukams nuolaidos  smile.gif

Tai kad ten ne dzintars o kažkokie kitokie. nulekiau i kosmada prita savaite dar buvo po 10 lt hit kveplaiukai, o šiandien jau po 14, tai droge nusipirkau už 13, bet kažkaip pasiemiau raudonus, pas amne visi tokie aštresni kvapai, reikia ko nors saldesnio tongue.gif
Atsakyti