Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

reikes ir man to aliejuko Kaune paieskoti g.gif nes plaukai orams atvesus unsure.gif
o Hit geltoni kvepaliukai saunus, paskaicius nusipirkau ir tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Dzintars aliejukų tepu plaukus kiekvieną šeštadienį. Plaukai buna labai švelnus, lengvai šukuojasi, mažiau slenka.
Anksčiau naudojau, bet kažkodėl man ne labai patiko, o dabar esu patenkinta.
Šis aliejukas visai neriebina plaukų, po kitų reikėdavo plauti galvą kelis kartus ir kartais net po plovimo atrodidavo pasiriebalavę. Bet su Dzintars jokių problemų.
Atsakyti
Turėjau rankų kremą, patiko, taip pat dar draugė buvo parvežusi lūpdžaius dvejus iš Rygos, kokybė liuks tik palvikės truptuį netiko,bet radusi savo splavikes pirkčiau, berods Hit aqua, dar turiu blizgesį hit,liuksiškas dalykėlis smile.gif
Atsakyti
Turiu dzintars hit blizgesi lupoms is ties labai fainas,ypac patiko baltos lyg perlamutrines spalvos thumbup.gif
aliejuka irgi naudojau,kvapas jo gan stiprokas,bet man patiko,reiks dar nusipirkt thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man tas aliejukas plaukams irgi nerealus thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje yra tokio aliejuko?
Papildyta:
Ir kuri jus naudojat?

1.
user posted image

2.
user posted image
Atsakyti
Droge, Maximoje ... as naudojau nr2 ax.gif
Atsakyti
Gal žinote kur Šiauliuose yra tos kosmetikos? Kažkaip nesu mačiusi ax.gif
Atsakyti
aš taip pat naudoju antrą. Pirkau maximoj. Gal kas ir pirmą naudoją, būtų įdomu nuomonių išgirsti 4u.gif Aš tai tokio net nemačius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inanity @ 2007 01 02, 14:21)
Gal žinote kur Šiauliuose yra tos kosmetikos? Kažkaip nesu mačiusi ax.gif

Maciau pietinio Maximoje(Buvusioje Sauluteje) Aido g. mirksiukas.gif Butent ten maciau blizgesiu ir pudru, bet nieko nebamdziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2007 01 02, 16:28)
Maciau pietinio Maximoje(Buvusioje Sauluteje) Aido g. mirksiukas.gif Butent ten maciau blizgesiu ir pudru, bet nieko nebamdziau 4u.gif

O gal žinai ar yra ten aliejuko antakiams ir blakstienoms. Dar ir to plaukų aliejuko norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inanity @ 2007 01 02, 15:51)
O gal žinai ar yra ten aliejuko antakiams ir blakstienoms. Dar ir to plaukų aliejuko norėčiau  blush2.gif

Nea nezinau del aliejuko antakiams g.gif Tiesiog neatkreipiau demesio. Bet maciau berods plauku alieju(Buvo tokios formos pakuoteje kaip antram paveiksliuke). Reiks kada pasidometi ax.gif Dar prisiminiau kad ir super Netto parduotuvej,buvau macius kazka is Dzintars mirksiukas.gif
Atsakyti