o Hit geltoni kvepaliukai saunus, paskaicius nusipirkau ir tikrai liuks
Dzintars aliejukų tepu plaukus kiekvieną šeštadienį. Plaukai buna labai švelnus, lengvai šukuojasi, mažiau slenka.
Anksčiau naudojau, bet kažkodėl man ne labai patiko, o dabar esu patenkinta.
Šis aliejukas visai neriebina plaukų, po kitų reikėdavo plauti galvą kelis kartus ir kartais net po plovimo atrodidavo pasiriebalavę. Bet su Dzintars jokių problemų.
Anksčiau naudojau, bet kažkodėl man ne labai patiko, o dabar esu patenkinta.
Šis aliejukas visai neriebina plaukų, po kitų reikėdavo plauti galvą kelis kartus ir kartais net po plovimo atrodidavo pasiriebalavę. Bet su Dzintars jokių problemų.
Turėjau rankų kremą, patiko, taip pat dar draugė buvo parvežusi lūpdžaius dvejus iš Rygos, kokybė liuks tik palvikės truptuį netiko,bet radusi savo splavikes pirkčiau, berods Hit aqua, dar turiu blizgesį hit,liuksiškas dalykėlis
Turiu dzintars hit blizgesi lupoms is ties labai fainas,ypac patiko baltos lyg perlamutrines spalvos
aliejuka irgi naudojau,kvapas jo gan stiprokas,bet man patiko,reiks dar nusipirkt
aliejuka irgi naudojau,kvapas jo gan stiprokas,bet man patiko,reiks dar nusipirkt
Man tas aliejukas plaukams irgi nerealus
Kur Vilniuje yra tokio aliejuko?
Papildyta:
Ir kuri jus naudojat?
1.

2.
Papildyta:
Ir kuri jus naudojat?
1.

2.
Droge, Maximoje ... as naudojau nr2
Gal žinote kur Šiauliuose yra tos kosmetikos? Kažkaip nesu mačiusi
aš taip pat naudoju antrą. Pirkau maximoj. Gal kas ir pirmą naudoją, būtų įdomu nuomonių išgirsti
Aš tai tokio net nemačius
QUOTE(inanity @ 2007 01 02, 14:21)
Maciau pietinio Maximoje(Buvusioje Sauluteje) Aido g.
QUOTE(just_angel @ 2007 01 02, 16:28)
Maciau pietinio Maximoje(Buvusioje Sauluteje) Aido g.
Butent ten maciau blizgesiu ir pudru, bet nieko nebamdziau 
O gal žinai ar yra ten aliejuko antakiams ir blakstienoms. Dar ir to plaukų aliejuko norėčiau
QUOTE(inanity @ 2007 01 02, 15:51)
O gal žinai ar yra ten aliejuko antakiams ir blakstienoms. Dar ir to plaukų aliejuko norėčiau 
Nea nezinau del aliejuko antakiams