Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

Nusipirkau blizgesį lupoms. Na tokio š.... dar nesu turėjusi, net kioskuose parduodami blizgesiai po pigiai yra žimiai geresni. Daugiau nepirksiu.
Dzintars patinka tik plaukų priemonės. Dekorativinės kosmetikos daugiau nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 01 04, 12:12)
Nusipirkau blizgesį lupoms. Na tokio š.... dar nesu turėjusi, net kioskuose parduodami blizgesiai po pigiai yra žimiai geresni. Daugiau nepirksiu.
Dzintars patinka tik plaukų priemonės. Dekorativinės kosmetikos daugiau nepirksiu.

a man net labai patiko, netgi galvoju gal vel nusipikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 01 04, 15:58)
a man net labai patiko, netgi galvoju gal vel nusipikti  ax.gif

Gal man koks senas pasiteikė g.gif . Na taip blogai tepasi. Teko kitą pirkti.
Atsakyti
Dzintars blakstienu balzamas neblogas, jau gal 4 pakuote tepu:)
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2006 12 17, 18:20)
Turėjau rankų kremą, patiko, taip pat dar draugė buvo parvežusi lūpdžaius dvejus iš Rygos, kokybė liuks tik palvikės truptuį netiko,bet radusi savo splavikes pirkčiau, berods Hit aqua, dar turiu blizgesį hit,liuksiškas dalykėlis smile.gif

O koks pavadinimas lūpdažių? Nes Droge pauosčiau vienus, tai kvapas ne kos, nesinorėtų tokių ant lūpų tepti...
Atsakyti
Pavadinimo nepamenu,gal daugmaž dizainą nupasakok,nes senesnių lūpdažių kvapas,tai blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 01 05, 16:09)
Pavadinimo nepamenu,gal daugmaž dizainą nupasakok,nes senesnių lūpdažių kvapas,tai blink.gif  smile.gif
[QUOTE]

Baigiu sunaudoti Art DIAMOND lupdazi, l. fainas, naujas pakuotes dizainas, raudona su auksinem raidem, kvepia skaniai. Pirkau Jurmaloj, gal kur Klaipedoj yra? as nemaciau.
Atsakyti
Turiu "Dzintars" regeneruojamąjį naktinį veido kremą, skirtą normaliai ir mišriai odai. Labai neblogas.
Atsakyti
as truriu prausikli probleminiai odai "hit"- siaip gan neblogas, valo poras, veida gerai nuvalo, bet labai nesausina. Tik va labai jau skystas, tai gan nepatogu naudoti..Antra kart jauciu nepirkciau..

Pas anyta bandziau ta regeniruojanti krema tikrai neblogas mirksiukas.gif Tai sau nusipirkau "Kredo Lux" naktini krema riebiai?misriai odai su zenseniu tai man jis labai net geras thumbup.gif ir kvapas toks naturalus lotuliukas.gif Labiausiai patiko, kad nealergizuoja odos, nes man veido krema issirinkt siaubiakas kazkoks...tik nuo pigiu nebuna alergijos, bet ne visu pigiu yra poveikis, o nuo sito oda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauka: 11 sausio 2007 - 13:21
QUOTE(miauka @ 2007 01 11, 15:12)
as truriu prausikli probleminiai odai "hit"- siaip gan neblogas, valo poras, veida gerai nuvalo, bet labai nesausina. Tik va labai jau skystas, tai gan nepatogu naudoti..Antra kart jauciu nepirkciau..

Pas anyta bandziau ta regeniruojanti krema tikrai neblogas mirksiukas.gif  Tai sau nusipirkau "Kredo Lux" naktini krema riebiai?misriai odai su zenseniu tai man jis labai net geras thumbup.gif ir kvapas toks naturalus lotuliukas.gif

O kur galima nusipirkti Dzintars kremus? Parduotubėse mačiau tik dekorativinę kosmetiką ir priemones plaukams.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 01 11, 14:14)
O kur galima nusipirkti Dzintars kremus? Parduotubėse mačiau tik dekorativinę kosmetiką ir priemones plaukams.

As pirkau Hyper Rimi Zirmunuose
Atsakyti
Man labai patiko veido kremas ,,kredo lux''., blakstienų tušas ,,modo''. kai išbandžiau šį blakstienų tušą, tai tik tokį dabar ir perku. Labai puikus ir rankų kremas, ir lūpdažiai hit, art aqua diamond., ir aliejukas plaukams, ir balzamai, ir šampūnai, ir kvepaliukai ,ir parfumuotas vanduo. Kitaip sakant man labai patinka visa ,,Dzinatars'' produkcija. Klaipėdos akropolyje ,,Droge '' yra šių produktų , o ar daugiau, kur yra net nežianu. Gaila, kad Lietuvoje nedidelis šių produktų pasirinkimas.
Atsakyti