Įkraunama...
Įkraunama...

Dzintars kosmetika

QUOTE(Daktarienė B @ 2007 01 05, 16:09)
Pavadinimo nepamenu,gal daugmaž dizainą nupasakok,nes senesnių lūpdažių kvapas,tai blink.gif  smile.gif

na, dizaino nenupasakosiu, nes Droge visus uosčiau - visų kvapas blink.gif Pagalvojau - gal dėl to, kad mėginukai, gal jie senstelėję... Bet baisu rizikuot - o jeigu irgi tie, kuriuos nupirksiu taip "kvepės"... g.gif

QUOTE(Teresa @ 2007 01 11, 14:14)
O kur galima nusipirkti Dzintars kremus? Parduotubėse mačiau tik dekorativinę kosmetiką ir priemones plaukams.

Dar būna "Švaros" prekėse.
Atsakyti
na droge tai man rodos labai ji pasenusi...
vien paziurejus kaip atrodo lupu blozgesiai blink.gif net uostyt nereikia schmoll.gif beje Kosmadij irgi..

As dar atsimenu pries kokius 7 metus ta toki " kredo"lupdazi turejau, tai tikrai nesmirdejo
Atsakyti
Senesni Kredo lūpdažiai, man irgi kvapas schmoll.gif Bet vat, naujesni gaminiai thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Kosmadoje su nuolaida 2 blizgesius, jau antra karta perku, man patinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 01 24, 22:35)
Siandien nusipirkau Kosmadoje su nuolaida 2 blizgesius, jau antra karta perku, man patinka  wub.gif  thumbup.gif

O tie blizgesiai duoda koki nors atspalvi? ar tik siaip blizga ir tiek? ax.gif O kaip kvapas - turi koki specifini ar neutralus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 25 sausio 2007 - 01:50
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 01 25, 03:49)
O tie blizgesiai duoda koki nors atspalvi? ar tik siaip blizga ir tiek?  ax.gif O kaip kvapas - turi koki specifini ar neutralus?

tai yra ivariu spalvu, as dabar nusipirkau tokias svelnias ir be blizguciu wub.gif laiko jie neilgai, man patinka ju kvapas (nezinau kaip apibudinti, na toks kosmetinis) ir kad jie yra Ne lipnus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 01 25, 08:44)
tai yra ivariu spalvu, as dabar nusipirkau tokias svelnias ir be blizguciu wub.gif laiko jie neilgai, man patinka ju kvapas (nezinau kaip apibudinti, na toks kosmetinis) ir kad jie yra Ne lipnus  smile.gif

Sudominai tu cia... g.gif reikes begti pauostyti. Gal patiks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 01 26, 04:40)
Sudominai tu cia...  g.gif reikes begti pauostyti. Gal patiks.  g.gif

is testerio tai kvapas tikrai nelabai, nes jis yra senas, o naujo blizgesio tai normalus, sakyciai netgi neutralus smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite Dzintars krempudrą? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 01 29, 08:09)
Gal kas turite Dzintars krempudrą? Kokie atsiliepimai?  smile.gif

QUOTE(giedradi @ 2006 03 14, 15:10)
aš naudoju Hit krempudra ir man labai patinka, užsitepus nei trupučio nesimato, ji yra lengva. aišku kažkiek maskuoja, bet kasdieniniam makijažui tai  thumbup.gif

QUOTE(giedradi @ 2006 03 15, 08:46)
tikrai nesimato, o veidas toks skaistus ir gaivus atrodo, teko pabandyti Art krempudra tai matosi man ji
šiaip šias pudras aš esu pirkus tik latvijoje, gal pirmaja teko čia nusipirkti, tai mačiau kad apie 8 lt kainuoja. Latvijoje aišku pigiau  mirksiukas.gif

Atsakyti
Baigiu Dzintars Modo blakstienų tušą , hit lūpdažius ir veido kremą, reikės važiuoti į Klaipėdos akropolio drogą pirkti, nes iš ten buvau pirkusi, aišku, jei bebus, gal doge jau nebėra Dzinatars produkcijos , kad kitos negauna tų kremų ir kt. Man patinka Ideals ir kiti kvepaliukai iš Dzintars, tai jų maximoj nusiperku, taip pat ir aliejuko plaukams. g.gif
Atsakyti
man dzintars lupu blizgesiai nerealus bigsmile.gif nieko geresnio lig sio neradau thumbup.gif
Atsakyti