Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

Vonioje laikau sampunus ,balzamus , veido svitiklius , prausiklius , kaukes , duso zeles ir t.t Nagu laukams turiu skardine dekoratyvine dezute . Kvepalus laikau sekcijoje . Dekoratyvine kosmetika kosmetineje , stalciuje komodos . Na o visokius kremus tai uzsidarancioje sekcijos lentynoje . wub.gif man taip patogiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2008 02 26, 18:59)
o aš tokiuose kaip emiliuxo krepšiuose laikau papuošalus, tik nepakabinus ant sienos.
O visa mano kosmetika vonioj, nuo dekoratyvinės iki šampūnų. Bet man mirtinai reikia rakinamos spintelės, ypač dėl kvepalų, nes MB bobulka paslapčia jais kvepinasi, nors ir į akis pasakau, kad nesikvėpintų...na aš gal ir gailiūga Jums pasirodysiu, bet turbūt ir Jum nepatiktų jei atvažiavę po atostogų savo naujų coco madmoisele rastumėt tik pusę buteliuko  blink.gif (sorry čia biškį off topic pavariau)

Vonioj laikyti kvepalus nelabai gerai, nes ten dregna, silta.Siulyciau persineshti i savo kambari ir bedos galbut neliks...

Ash pati vonioje laikau tik sampuna, plauku kauke, plauku putas, veido prausiklius, dusho gelius, veido kaukes ir kuno pienelius.Visa dekoratyvine vienam kambaryje, o kvepalai dar kitam, atskiroj spintelej smile.gif
Atsakyti
Aš tai stebiuosi, kaip kai kurios dekoratyvinę ir kvepalus laiko vonioje blink.gif juk ten nuolatinė temperatūrų kaita ir drėgmė. Tokiomis sąlygomis šie produktai genda greičiau nei numato galiojimo terminai.
Mano dekoratyvinė didelėj kosmetinėj miegamajame ant spintelės. O kvepalai spintelės stalčiuje, kur tamsu ir jauku smile.gif
Veido kremai, kaukės taip pat kambaryje, originaliose dėžutėse arba stalčiuje, tamsoje.
Net pienelių ir tonikų vonioje nelaikau schmoll.gif
Atsakyti
nu ka jau kalbi, gal kremas ar tonikas nesuges per 3-4 men vonioje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 03, 12:59)
nu ka jau kalbi, gal kremas ar tonikas nesuges per 3-4 men vonioje cool.gif

Nu gal ir nesuges, bet aš jau kažkaip pripratau, vonioje tokių dalykų nelaikyti rolleyes.gif
Atsakyti
As tai anksciau laikiau savo kambary vienoje lentynoje, kur viska buvau susideliojusi krepselius atskirus biggrin.gif O dabar susidejau i rasomojo stalo stalciu. Net nemaniau, kad taip patogu bus thumbup.gif Ten irgi viskas atskirose pintinelese, arba skirtingose dezutese, man patinka su tokiais dalykais cackintis biggrin.gif
Atsakyti
Dali kambaryje spintele,o dali vonioje:)
Atsakyti
Mano dekoratyvine tokiam nedideliam raudonam lagamineli, skirtam kosmetikai susideti, bet ziuriu nelabai jau viskas sutelpa, reikes ziuret kur cia geriau viska isidestyt ax.gif kita kosmetika kuno prieziurai sudeta vonioje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluziukas: 07 liepos 2008 - 14:28
Kosmetineje smile.gif Nedaug turiu biggrin.gif
Atsakyti
Pas man irgi betvarke , nes jos labai daug doh.gif puse ant skalbimo masinos vonij , puse ant spinteles vonioj , dar puse prie dvieju veidrodziu ir like 5 spintelese kambary lotuliukas.gif bet eisiu tuoj viska pagaliau normalej susidet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 22, 23:07)
Pas man irgi betvarke , nes jos labai daug  doh.gif  puse ant skalbimo masinos vonij , puse ant spinteles vonioj , dar puse prie dvieju veidrodziu ir like 5 spintelese kambary  lotuliukas.gif  bet eisiu tuoj viska pagaliau normalej susidet  lotuliukas.gif

O tau kaip skalbimo masina vibruoja nenulaksto ta kosmetika blink.gif
Atsakyti
xi:) Mano visi šampunai, plaukų kaukės etc Vonioj, Plaukų kremas , putos, lakas ką kas rytą vartoju susišukavimui ant stalo prie veidrodžio, o visi kremai, nagų priežiūros smukmes, kas nenaudojama kasdien išdėliota atskirose kosmetinėse ir padėta stalčiuj mano kambary:)
Atsakyti