O del sampunu kremu , visko kito , viskas vonioje.
Zinau kad negerai laikyt vonioje, bet laikau, krepsyje. Tik pas mus vonios langas istisai atidarytas, raminu kad nekenkia mano kosmetikai
As tai vonioje labai mažą dalį, nes daugiau netelpa
, o visą kitą kambario spintelėje, nelabai patogu, bet kitaip nebesugalvoju šiuo metu
vonioj laikau tik tai, ko reikia maudantis ir plaunant galva
visa dekoratyvine ir visokie plauku purshkikliai, kremai - spintelej mano kambary
uzima 4 spinteles skyrius: virsutinis - kvepalai, zemiau - dekoratyvine, dar zemiau - priemones veidui, kunui ir plaukams ir galiausiai - nagu lakai, manikiuro rinkiniai, depiliatoriai ir masazuokliai
vis galvoju sutalpint i 2 ar 3 skyrius, bet po keliu eksperimentu nutariau, kad patogiausia - taip, kaip yra
visa dekoratyvine ir visokie plauku purshkikliai, kremai - spintelej mano kambary
vis galvoju sutalpint i 2 ar 3 skyrius, bet po keliu eksperimentu nutariau, kad patogiausia - taip, kaip yra
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 06, 16:01)
gera idėja
o galima visas plauku prieziuros priemones laikyt vonioj(serumai, plauku tiesinimui kremas, ampules)? Kitur nerandu vietos.
Kosmetika laikau vonios kambaryje,dali kosmetiniam lagaminelyje. Vonioje sausas oras nes gerai irengta ventiliacija, todel nemanau, jog darau negerai
Kambaryje tualetiniame staliuke ir ant jo.
miegamajam ant tam skirtos lentynos, o miegamajam beveik visada uztrauktos uzuolaidos, vesu..
Kosmetiką laikau vonios spintelėje
Laikau vonios kambaryje, nes ten ja ir naudoju - vonia erdvi , geras apsvietimas, daug veidrodziu, tai ten patogiausia ir dazytis
Dekoratyvine laikau sudejusi ir didele pakietinta kosmetine - kadangi beveik kiekviena savaitgali keliones, tai visa lagamineli ir vezuosi su savimi. O kvepalai ant lentyneles, nes visi i kosmetine niekaip netilptu
O as tai visur po truputi
Dalis stovi vonioje (kuno ir plaukuciu prieziurai), kita dalis (dekoratyvine, kvepalai ir sukauptos atsargos) spec. spintelej (cia specialiai buvo pirkta spintele, kad butu kur sudet), dar kita dalis kietoj kosmetinej ant spinteles, na ir keli daikteliai rankinej arba paltuko kiseniuj.