Spinteleje vonioje,sudetas i kosmetikos krepseli.
O foto?
Aš padariau foto, bet kažkaip neišvaizdžiai labai atrodo, tai baisu dėt 
Papildyta:
Nors keliu pradžiai pagąsdiimui
Kadangi gyvenu bendrabutyje, tai tenka tenkintis tokiom sąlygom
Kas vonioj vėliau gal įdėsiu

Papildyta:
Nors keliu pradžiai pagąsdiimui

Kadangi gyvenu bendrabutyje, tai tenka tenkintis tokiom sąlygom

Kas vonioj vėliau gal įdėsiu

Sampunai, prausikliai, pylingai vonioj, visa dekoratyvine, kvepalus, laka nagams - miegamajam, ant kosmetinio stalelio ir jo stalciuose. O makiazo valiklius visada turiu du. Viena ju laikau vonioj, kita - prie dekoratyvines kosmetikos.
Dekoratyvinė koridoriuj, krepšy prie veidrodžio, o visa kita (šampūnai, balzamai, dušo želė...) vonioj.
Mano tai metalinis, visazistem skirtas
telpa viskas, kai i kaima vaziuojam labai patogu.

Sampunai, kremai ir t.t. - vonioje, o tusai, seseliai, pudros ir t.t. - kosmetinej

QUOTE(giedrute 99 @ 2008 12 19, 22:21)
Mano tai metalinis, visazistem skirtas
telpa viskas, kai i kaima vaziuojam labai patogu.

O kam i kaima daug kosmetikos?

QUOTE(auroryte @ 2008 12 21, 00:34)
Silpna vieta man kosmetika, ten baznytkaimis toks mazas miestelis. O maza ko man prireiks, dekoatyvines maziau aisku {o gal is viso neprireiks}bet kremuku visokiu tai reikia, aisku sampunai kitoje taseje buna, juolabiau kad nevaziuojam vienai dienai vat.

QUOTE(giedrute 99 @ 2008 12 21, 13:02)
Silpna vieta man kosmetika, ten baznytkaimis toks mazas miestelis. O maza ko man prireiks, dekoatyvines maziau aisku {o gal is viso neprireiks}bet kremuku visokiu tai reikia, aisku sampunai kitoje taseje buna, juolabiau kad nevaziuojam vienai dienai vat. 

Aisku zinoma, as irgi vezuosi i kaima ir kremukus, ir sampuna , balzama savo( nes plaukai aikstingi) - nemegsta nepazystamu priemoniu. I rdekoratyvines kazkiek isidedu- nes ,ai sakau, gal sugalvosim kokius draugus ten aplankyti, tai gali prisireikti.

QUOTE(forever @ 2008 12 21, 13:47)
sveikos paneles ir moteris norejau pasiulyti labai pelninga versla
as pati dirbu jau3 men gaunu papildomas pajamas labai dideles.nuo parduotu produktu 30 proc ,bet tai dar ne viskas ,susikuriau grupe ir nuo ju ,jau gaunu kas menesi nemazai gruodi buvo 900 sausi lygiai tiek pat,daug laiko neatima.produktai butu vitaminai,prieinama visiems kaina ,maisto papildai kosmetika higienos prekes,kas man labiausiai patiko kad istojimas nieko nekainuoja,vien del saves apsimoka istoti nes proc pigiau.
galiu duoti pavz- vaikiski vitaminai kainuoja 46lt savikaina 32 lt pakuoteje yra 120 kaps,uztenka 4 men,kas pirko visi gire vaikai geriau valgo neserga jai kas susidomejo rasykite el pastu Algina.PreidienePZU@gmail.com
as pati dirbu jau3 men gaunu papildomas pajamas labai dideles.nuo parduotu produktu 30 proc ,bet tai dar ne viskas ,susikuriau grupe ir nuo ju ,jau gaunu kas menesi nemazai gruodi buvo 900 sausi lygiai tiek pat,daug laiko neatima.produktai butu vitaminai,prieinama visiems kaina ,maisto papildai kosmetika higienos prekes,kas man labiausiai patiko kad istojimas nieko nekainuoja,vien del saves apsimoka istoti nes proc pigiau.
galiu duoti pavz- vaikiski vitaminai kainuoja 46lt savikaina 32 lt pakuoteje yra 120 kaps,uztenka 4 men,kas pirko visi gire vaikai geriau valgo neserga jai kas susidomejo rasykite el pastu Algina.PreidienePZU@gmail.com
Nu nu