Pas mane dalis vonioje, dekoratyvinė - dalis kosmetinėje kambary, kita dalis rankinuke ir dar dalis dėžėje.... (prie nurašytos kosmetikos, kurios išmest gaila, o naudot nesinori...)
Vonioj stengiuosi kuo maziau dalyku laikyti nes atrod, kad jos kas nors vis pasiskolina tai laikau ten tik kas susije su prausimusi (sampunus, duso zele, veido prausiklius bei pilingus), o visa kita kambary- dazniausiai naudojami spintoje prie veidrodzio, o kita dalis dezej
As vonioj laikau tik vonios priemones,o dekoratyvine ir kremus kambary.O kvepus is vis dezutese ir spindoj,ten kur nepraeina sveisa ar karstis,juos labiausiai saugau nuo aplinkos poveikio!
Kosmetiką laikau savo kambaryje. Vonioje laikau tik tai, ką ten naudoju prausimuisi. Manau, kad svarbiausia, jog kosmetika nebūtų per šiltai (iki +25), o šaldytuvas irgi gal nėra labai prasta vieta, nors man atrodo, kad tai nėra būtina. Šiaip kai rašo ant kosmetikos kiek laiko ji tinkama naudoti nuo atidarymo, tai laboratorijose tą laiką nustato kelis kartus kosmetiką atšildydami ir užšaldydami. Gaila, kad nebando pakartoti vartotojų tepliojimosi įpročių
mano daznai naudojama visa stovi vonioje ir kremai ir dekoratyvine, tiesiog dabar gyvenam 1 kambario bute, o kambary tai neissideliosi visu kremu retai naudojama stovi kolidoriuje paslepta spinteleje, na dar kvepalai irgi kolidoriuje stovi
Vonioj stengiuosi kuo maziau dalyku laikyti nes atrod, kad jos kas nors vis pasiskolina tai laikau ten tik kas susije su prausimusi (sampunus, duso zele, veido prausiklius bei pilingus), o visa kita kambary- dazniausiai naudojami spintoje prie veidrodzio, o kita dalis dezej
na tikiuosi nepražioplinau ir tokios temos nebuvo man iškilo klausimėlis, kur laikote savo kosemtiką visą, gal turit kokią super deželę ar tiesiog vonioj ant lentynėles, o gal dar ką susigalvojusios esat? man amžina problema nesigalvoju, kur padėti visą savo turtą, nes juk skirtingos priemonės, skirtingoms kūno vietoms nu pažerkit savo idėjas
o mano kosmetiką labai netvarkinai yra nu pusė ant vonioj ant skalbimo mašinos sustatyta, kita pusė kosmetinėj (nagų lakai ir tt) nu kažkaip chaosas pas mane