Įkraunama...
Įkraunama...

Kur laikote kosmetikos priemones?

QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 01, 08:20)
Aš taip pat visą kosmetiką laikau vonioje  biggrin.gif

Pas mane dalis vonioje, dekoratyvinė - dalis kosmetinėje kambary, kita dalis rankinuke ir dar dalis dėžėje.... (prie nurašytos kosmetikos, kurios išmest gaila, o naudot nesinori...)
Atsakyti
Puse vonioje,puse kambary biggrin.gif
Atsakyti
Vonioj stengiuosi kuo maziau dalyku laikyti nes atrod, kad jos kas nors vis pasiskolina lotuliukas.gif tai laikau ten tik kas susije su prausimusi (sampunus, duso zele, veido prausiklius bei pilingus), o visa kita kambary- dazniausiai naudojami spintoje prie veidrodzio, o kita dalis dezej cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 16 liepos 2006 - 14:20
Duso zele,veido muiliuka,sampuna,balzama ir kauke laikau vonioje,spinteleje. O visam kitam turiu spintoj laisva lentyna..
Atsakyti
As vonioj laikau tik vonios priemones,o dekoratyvine ir kremus kambary.O kvepus is vis dezutese ir spindoj,ten kur nepraeina sveisa ar karstis,juos labiausiai saugau nuo aplinkos poveikio!
Atsakyti
Kosmetiką laikau savo kambaryje. Vonioje laikau tik tai, ką ten naudoju prausimuisi. Manau, kad svarbiausia, jog kosmetika nebūtų per šiltai (iki +25), o šaldytuvas irgi gal nėra labai prasta vieta, nors man atrodo, kad tai nėra būtina. Šiaip kai rašo ant kosmetikos kiek laiko ji tinkama naudoti nuo atidarymo, tai laboratorijose tą laiką nustato kelis kartus kosmetiką atšildydami ir užšaldydami. Gaila, kad nebando pakartoti vartotojų tepliojimosi įpročių biggrin.gif
Atsakyti
Viska, issyrus nagu lakus ir nagu prieziuros priemones, laikau vonioj. O naguciams skirtas grozybes - kambary, stalciuj.
Atsakyti
mano daznai naudojama visa stovi vonioje ir kremai ir dekoratyvine, tiesiog dabar gyvenam 1 kambario bute, o kambary tai neissideliosi visu kremu smile.gif retai naudojama stovi kolidoriuje paslepta spinteleje, na dar kvepalai irgi kolidoriuje stovi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2006 07 16, 14:19)
Vonioj stengiuosi kuo maziau dalyku laikyti nes atrod, kad jos kas nors vis pasiskolina  lotuliukas.gif tai laikau ten tik kas susije su prausimusi (sampunus, duso zele, veido prausiklius bei pilingus), o visa kita kambary- dazniausiai naudojami spintoje prie veidrodzio, o kita dalis dezej  cool.gif

o kas ja skolinasi? blink.gif
Atsakyti
na tikiuosi nepražioplinau ir tokios temos nebuvo blush2.gif man iškilo klausimėlis, kur laikote savo kosemtiką visą, gal turit kokią super deželę ar tiesiog vonioj ant lentynėles, o gal dar ką susigalvojusios esat? man amžina problema nesigalvoju, kur padėti visą savo turtą, nes juk skirtingos priemonės, skirtingoms kūno vietoms g.gif nu pažerkit savo idėjas bigsmile.gif
Atsakyti
As savo kosmetikai turiu raudona tokia kelionine deze su rankenele, ten ir laikau thumbup.gif
Atsakyti
o mano kosmetiką labai netvarkinai yra doh.gif nu pusė ant vonioj ant skalbimo mašinos sustatyta, kita pusė kosmetinėj (nagų lakai ir tt) nu kažkaip chaosas pas mane rolleyes.gif
Atsakyti